Akadna Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Kitka20 napisał(a):a ja mam dopiero 2-gą stronkę :evil_lol: no to żeczywiście oszałamiajace tempo:cool3: :evil_lol: :razz: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ciekawe czy się jeszcze załapię na 20 :evil_lol: Pewnie nie :( Yes, załapałam się :D cieszkamy sie:evil_lol: to ja sie pewnie juz ie zalape, witaj 21 strono!:p Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Bry Azulki! :hand: Dziś szaro i buro :diabloti: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :multi:witanko ... coś cienko z fotkami ;) Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 drzalka napisał(a):witanko z ranca :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witanko ... coś cienko z fotkami ;) ja ci dam cieńko:mad: :lmaa: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 HEJ! Ja się muszę pochwalić :evil_lol: Wstałam dzisiaj o 11.30 :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Kitka20 napisał(a):co ją chcesz za prawdę bić??:eviltong: nie.. mam wam wstawiac 10 fot dziennie? bo.... to da się zrobić:evil_lol: [SIZE=2]a jak nie jesteście zadowoleni to przestanę prowadzić tego foto bloga i juz. Sznaucerka-Balbina napisał(a):HEJ! Ja się muszę pochwalić :evil_lol: Wstałam dzisiaj o 11.30 :evil_lol: Hej Balbinki! Taak? A ja wstałam o 7.30:evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Werka napisał(a):nie.. mam wam wstawiac 10 fot dziennie? bo.... to da się zrobić:evil_lol: [SIZE=2]a jak nie jesteście zadowoleni to przestanę prowadzić tego foto bloga i juz. Hej Balbinki! Taak? A ja wstałam o 7.30:evil_lol: :eviltong: :eviltong: Nigdy bym się ni zwlokła o tej godzinie z łóżka w wakacje. Najwczesniej 9.30:evil_lol: Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Się witam;);) Cesc Madziu!:loveu: :loveu: :p Sznaucerka-Balbina napisał(a):Nigdy bym się ni zwlokła o tej godzinie z łóżka w wakacje. Najwczesniej 9.30:evil_lol: A o której ty chodzisz spac? Quote
Kitka20 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Werka napisał(a):nie.. mam wam wstawiac 10 fot dziennie? bo.... to da się zrobić:evil_lol: [SIZE=2]a jak nie jesteście zadowoleni to przestanę prowadzić tego foto bloga i juz. Tóż to zwykły szantarz:evil_lol: :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Kitka20 napisał(a):Tóż to zwykły szantarz:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
Gwiazdka_ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Przekochaną psinkę masz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć :p :p Witaj Dorrag:p :p Ania-shira napisał(a):Doberek :multi: Bry Aniu;) Gwiazdka_ napisał(a):Przekochaną psinkę masz:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję:p 17:29- jest pochmurno i pada deszcz:diabloti: Quote
drzalka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 a u mnei tylko pare kropelek.. byłąm z Leną na meczu.. oj jaka niegrzeczna .. nudzila się.. ale i tak kazdemu sie podobałą :loveu: Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Kitka20 napisał(a):a u mnie już nie pada:evil_lol: u mnie też juz nie:eviltong: drzalka napisał(a):a u mnei tylko pare kropelek.. byłąm z Leną na meczu.. oj jaka niegrzeczna .. nudzila się.. ale i tak kazdemu sie podobałą :loveu: no bła:diabloti: śliczna jest:loveu: była tam jedynym psiakiem?:cool3: Quote
drzalka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Werka napisał(a):u mnie też juz nie:eviltong: no bła:diabloti: śliczna jest:loveu: była tam jedynym psiakiem?:cool3: był jeszcze szczeniak nowofundlanda, i malutki kundelek ktory strasznie sie słuchał pana :loveu: Quote
Akadna Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 drzalka napisał(a):był jeszcze szczeniak nowofundlanda, i malutki kundelek ktory strasznie sie słuchał pana :loveu: :):) Bry wieczór koffani właśnie rysuje Vectorka, myśle że jutro albo pojutrze wstawie tu zdjecie mojego dzieła ;) :D Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Werka napisał(a): A o której ty chodzisz spac? Coś koło 12, 1 ;) Quote
Recommended Posts