basia bonnie Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czekamy na koljne tym razem duze fotki:diabloti: Vectorka:loveu: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='ß@$!@']czekamy na koljne tym razem duze fotki:diabloti: Vectorka:loveu: A figa z makiem! ni mom :P Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']A figa z makiem! ni mom :P to zrób tak, żebyś mioła :diabloti: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 codziennie mam wam wstawiac po dziesięć fot?! wczoraj były, nawet dwie tury.... nastepne beda jak zrobie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O to bardzo dobry pomysł trzymam Cię za słowo 10 fot na dzień:eviltong: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 o ty, ty, tyy..yy... Kitko! :diabloti: niet:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: macie, sobie obejzejcie :) http://pl.youtube.com/watch?v=VWFFFN33i90 STRONA 13 :multi::cunao: :beerchug: :knajpa: :pepsi: :drink1: :laola: :chlup: :drinka: :drinking: :cunao: :knajpa: :popcorn: :laola: //edit// spoznilam sie xD to nic, robimy jubilesz na strone 15 ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam sliczną boksię i jej panią :multi: Sunia jest pięknie umaszczona :loveu: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Hej ludzie;) Czyżby drzemka poobiednia?:-o :sleeping: Jaaaaaaakie śpiochy:crazyeye: Ale to jest piesek, a nie sunia Figo ;) I mam pytanie: czy ktos zna ten numer gg?: 2145179 Bo jakiś walnięty idiota każe mi zmienic opis (a mialam Bokser to nie pies lecz wieelka dusza ukryta w niesfornym ciele).... No to kurka wodna zmienilam zeby sie palant odczepił :stupid: kretyn.. normalnie brak słów! co on ma do tego jaki mam opis!? dodam jeszcze ze gdlu nie zmialam wciaz do mnie pisal... :stupid: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 NO proszę ale gafe walnęłam :evil_lol: Tytuł galerii jest mylący :evil_lol: Co do goscia - :roll: Zablokuj dziada :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 popieram dziady się blokuje gdzie foty:mad: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']popieram dziady się blokuje gdzie foty:mad: jak bedom to bedom.... ale na pewno nie dzisiaj Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jak to nie dzisiaj??????? to ja swoich nie wstawie Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']jak to nie dzisiaj??????? to ja swoich nie wstawie to nie:PP :PP Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka'] Ale to jest piesek, a nie sunia Figo ;) E tam Werka, nie znasz się:eviltong: :diabloti: A co do gg to ja bym na twoim miejscu opisu nie zmieniała i dręczyła gostka:diabloti: Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Do mnie też dzisiaj jakiś głąb napisał i wiecie co?? dziwne to ale miał jakąś manie sprawdzania ludzi po samym moim nicku powiedział o mnie prawie wszystko. i nawet zdradził mi tajemnice jak to zrobił:p Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Kiłi']E tam Werka, nie znasz się:eviltong: :diabloti: A co do gg to ja bym na twoim miejscu opisu nie zmieniała i dręczyła gostka:diabloti: Ju wim kto to :-o Mój walnięty znajomy :-o Kapłam się po tym jak do mojego nazwiska mnie wyzwał:shake: A mi się moje nazwisko pdoba:lol: :loveu: [quote name='Kitka20']Do mnie też dzisiaj jakiś głąb napisał i wiecie co?? dziwne to ale miał jakąś manie sprawdzania ludzi po samym moim nicku powiedział o mnie prawie wszystko. i nawet zdradził mi tajemnice jak to zrobił:p O:p To tak samo jak u mmnie:eviltong: tylko że on pewnie dostał moje gg od kogoś:mad: Jak go dorwęę :lmaa: Chyba numer zmienie:mad: Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='agaciaaa']Dzień dobry, my już nie śpimy :) [quote name='Kitka20']Ja nie śpie:eviltong: witaj To świetnie! Witajta;) Dziś chmury.....:diabloti: Quote
Kitka20 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Werka']To świetnie! Witajta;) Dziś chmury.....:diabloti: EEE gdzie tam ja żadnych chmur nie widzę Quote
Recommended Posts