Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o ty, ty, tyy..yy... Kitko! :diabloti: niet:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

macie, sobie obejzejcie :) http://pl.youtube.com/watch?v=VWFFFN33i90

STRONA 13 :multi::cunao: :beerchug: :knajpa: :pepsi: :drink1: :laola: :chlup: :drinka: :drinking: :cunao: :knajpa: :popcorn: :laola:

//edit// spoznilam sie xD to nic, robimy jubilesz na strone 15 ;)

Posted

Hej ludzie;) Czyżby drzemka poobiednia?:-o :sleeping: Jaaaaaaakie śpiochy:crazyeye:

Ale to jest piesek, a nie sunia Figo ;)

I mam pytanie: czy ktos zna ten numer gg?: 2145179 Bo jakiś walnięty idiota każe mi zmienic opis (a mialam Bokser to nie pies lecz wieelka dusza ukryta w niesfornym ciele).... No to kurka wodna zmienilam zeby sie palant odczepił :stupid: kretyn.. normalnie brak słów! co on ma do tego jaki mam opis!? dodam jeszcze ze gdlu nie zmialam wciaz do mnie pisal... :stupid:

Posted

[quote name='Werka']
Ale to jest piesek, a nie sunia Figo ;)

E tam Werka, nie znasz się:eviltong: :diabloti:
A co do gg to ja bym na twoim miejscu opisu nie zmieniała i dręczyła gostka:diabloti:

Posted

Do mnie też dzisiaj jakiś głąb napisał i wiecie co?? dziwne to ale miał jakąś manie sprawdzania ludzi po samym moim nicku powiedział o mnie prawie wszystko. i nawet zdradził mi tajemnice jak to zrobił:p

Posted

[quote name='Kiłi']E tam Werka, nie znasz się:eviltong: :diabloti:
A co do gg to ja bym na twoim miejscu opisu nie zmieniała i dręczyła gostka:diabloti:
Ju wim kto to :-o Mój walnięty znajomy :-o Kapłam się po tym jak do mojego nazwiska mnie wyzwał:shake: A mi się moje nazwisko pdoba:lol: :loveu:
[quote name='Kitka20']Do mnie też dzisiaj jakiś głąb napisał i wiecie co?? dziwne to ale miał jakąś manie sprawdzania ludzi po samym moim nicku powiedział o mnie prawie wszystko. i nawet zdradził mi tajemnice jak to zrobił:p
O:p To tak samo jak u mmnie:eviltong: tylko że on pewnie dostał moje gg od kogoś:mad: Jak go dorwęę :lmaa: Chyba numer zmienie:mad:

Posted

[quote name='agaciaaa']Dzień dobry, my już nie śpimy :)

[quote name='Kitka20']Ja nie śpie:eviltong: witaj
To świetnie! Witajta;) Dziś chmury.....:diabloti: