Kiłi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Werka'] No co? :diabloti: :evil_lol: Wy i te wasze spółki:mad: :diabloti: Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 ekhem, nie "spółki" tylko "SPÓŁKA" :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Doberek :) My tu po raz pierwszy, ale nie ostatni... Śliczny ten Twój Vector... i faktycznie duży z niego boskio :) 10 miesięcy i już 35 kg :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale nie zmienia to faktu, że cudniasty i śliczniasty jest :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Werka'] A to jest MÓJ drugi pies :P No Coś Ty! :-o To jest może pies z majorki? :p Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Anza&Hacker']No Coś Ty! :-o To jest może pies z majorki? :p a bo ja wiem :p Kate i Luka- dziękujemy za odwiedzinki:) Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jak on taki duzi:loveu:...to co będzie za rok:crazyeye: Będzie z niego boksilla:eviltong: Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Rybka_39']Jak on taki duzi:loveu:...to co będzie za rok:crazyeye: Będzie z niego boksilla:eviltong: No napewno! bu hahahahaha Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 będzie z niego Vector Pudzianowski hehe :evil_lol: toż to kawał chłopa:p aaale... ja się naprawdę nie dziwię :cool3: nic a nic :cool3: bo Zuzka ma 4,5 m-ca i waży 19!! :evil_lol: noo.. zobaczymy kto będzie lepszy wagowo ;) Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czyli oszukujesz, że To TWÓJ pies?! :mad: Gdzie robione jest zdjęcie? On mi wygląda na psa moich znajomych Uzi'ego! :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Anza tego pyrka? Korka jest drobna i koffana przynajmniej zgrabna:cool3:, ma rok i 5miechow i wazy z 30kilosow...moze wiecej nie wiem:cool3: Quote
Ania-shira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przyszłam się przywitać a tu tylu gości masz :multi: Niedawno była 3 strona a tu masz 7 widze że galerujka się rozwija no to super. Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przyszłyśmy się przywitać z przystojniachą i jego pańciową :multi: nie spaać!! wstawaaać!! bo słonka szkoda :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='basia2202']będzie z niego Vector Pudzianowski hehe :evil_lol: toż to kawał chłopa:p aaale... ja się naprawdę nie dziwię :cool3: nic a nic :cool3: bo Zuzka ma 4,5 m-ca i waży 19!! :evil_lol: noo.. zobaczymy kto będzie lepszy wagowo ;) Ja nie wiem czy Vector waży dokładnie 35kg... może mniej... to tak na oko bo go dawno nie ważyliśmy...a na naszej łazienkowej wadze nie da sie go zważyć.. a ja go przeca nie udziwgnę:eviltong: [quote name='Anza&Hacker']Czyli oszukujesz, że To TWÓJ pies?! :mad: Gdzie robione jest zdjęcie? On mi wygląda na psa moich znajomych Uzi'ego! :loveu: To MÓJ pies:eviltong: :eviltong: [quote name='Ania-shira']Przyszłam się przywitać a tu tylu gości masz :multi: Niedawno była 3 strona a tu masz 7 widze że galerujka się rozwija no to super. Aż ja sama się dziwię:hmmmm: :evil_lol: [quote name='basia2202']przyszłyśmy się przywitać z przystojniachą i jego pańciową :multi: nie spaać!! wstawaaać!! bo słonka szkoda :evil_lol: Wstałam, zjadłam, złożyłam łóżko i.. JESTEM!:p :smilecol: Witanko wszystkim!:hand: Idę do Was, zobaczymy co słychać nowego u cioć;) Quote
agaciaaa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witamy, witamy :) kiedy będą jakieś foteczki przystojniachy Vectorka? :) Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Proszę, oto fotecki;) Mina skwaszona xD przy basenie w którym się pozniej prawie utopilem... W brodziku, którego już nie mam bo go przedziurawiłem :eviltong: Coś tam się rusza!:diabloti: Taki rozmiar może byc? papa, pzdr od Boksilli:) Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Super fotki:loveu: POZDR żeby mojasię tak rozwijała jak Twoja...:-( Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 DzieńDoberek:multi: Śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: Jakie wy ranne ptaszki jesteście:cool3: Ja dzisiaj do 10 spałam:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Super fotki, o wiele lepiej widać przy takim rozmiarze ;) śliczny Vectorek :loveu: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 TAKIE ROZMIARY fotek poprosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: zrozum starą ślepą babe... dziękuję za wyrozumiałość :evil_lol::evil_lol: buziole dla WAS :loveu: Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']TAKIE ROZMIARY fotek poprosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: zrozum starą ślepą babe... dziękuję za wyrozumiałość :evil_lol::evil_lol: buziole dla WAS :loveu: się przyłączam do ślepej Klockowej, znaczy się do jej petycji :evil_lol: oooo.. teraz to i ja widzę :p :multi: buziole Vectorki- potworki :loveu: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Super fotki:loveu: POZDR żeby mojasię tak rozwijała jak Twoja...:-( dziękujemy :loveu: [quote name='Sznaucerka-Balbina']DzieńDoberek:multi: Śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: Jakie wy ranne ptaszki jesteście:cool3: Ja dzisiaj do 10 spałam:evil_lol: o ty śpiochu!:eviltong: :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Super fotki, o wiele lepiej widać przy takim rozmiarze ;) śliczny Vectorek :loveu: [quote name='clockwork'] TAKIE ROZMIARY fotek poprosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: zrozum starą ślepą babe... dziękuję za wyrozumiałość :evil_lol::evil_lol: buziole dla WAS :loveu: [quote name='basia2202']się przyłączam do ślepej Klockowej, znaczy się do jej petycji :evil_lol: oooo.. teraz to i ja widzę :p :multi: buziole Vectorki- potworki :loveu: nie ma sprawy :bigok: [quote name='Anza&Hacker']Śliczne foty, cudnej mordki :grins: :loveu: przylezem wieczorem i wstawie kilka fot;) Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Werka'] przylezem wieczorem i wstawie kilka DUŻYCH fot;) :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: dobrzie, dobrzie ;) a Vector zaś kopie doły w ogródku... :no-no-no: Quote
Recommended Posts