Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Vector, ur. 21 września 2006r jest jednym z nielicznych, będzińskich boxerów. Kocha zimę i śnieg, a także lato i wodę... Zwariowany, szalony, humorzasty i wieczny szczeniak. Jego właścicielka ma fioła na punkcie psów i angielskiego, a jej największą pasją jest fotografia. W e r k a & V e c t o r ! Quote
Kitka20 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ja Ja jestem pierwsza:multi::multi: nareszczie założyłaś galerie ale czemu tylko jedna fota??:mad::mad::mad: Quote
DORRAG Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Śliczny:loveu: :loveu: Piękny Boksik:loveu: :loveu: Będę tutaj bardzo często, tylko daj więcej fotek:cool3: Quote
Rybka_39 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cudny i do tego ogoniasty:loveu: Ale czemu tylko jedna fota?:mad: Quote
Ania-shira Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Sliczna jest twój boksiu :loveu: :multi: No to czekamy na aktualne fotki :multi: Quote
Samturia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 nooo nareszcie galeria... :) !!! fajna fota! ale czemu jedna... ? Quote
drzalka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam.. i Ja i JA dotarlam do Vektorka .. choc dogo muli.. ze hoho :razz: ... wreszcie załozylas vektorkowi galeriie.. i słusznie bo takei cuda trzeba pokazywać :loveu: ..czekamy na wiecej fot !! Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 proszę bardzo! piesek w locie:) Idziękuję że nas odwiedziliście! Kitko, jak nazwiemy naszą SPÓŁKĘ? :cool3: dzięki wam nabiorę wprawy we wstawianiu fotek:* Quote
olifka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 I my się wpisujemy do nowo powstałej galerii.:multi: Vectorek jest cudowny:loveu: Czekamy na więcej fot! Quote
agaciaaa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witamy :) Śliczny Vectorek!!! :loveu: mam nadzieje, że bedzie tu więcej fotek ;) pozdrawiamy! Quote
Kitka20 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 hmmm spółka bardzo poważna więc trzeba pomyśleć o dobrej nazwie:D adlaczego wstawiasz tylko po jednej??:mad: śliczny psiak trzeba go bardzo dużo pokazywać:loveu: Quote
bonita Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Cześć :multi: Zauważyłam że już macie swojego blożka i jestem :multi: .Vector to śliczniasty boksiu :loveu:, czekam na więcej jego fotek:cool3:Pozdrowionka Quote
Akadna Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Dzień doberek!:kiss_2: :scream_3: :hand: I jak? Wyspaliście się?:cooldevi: Mam nadzieje ze tak;D Vector w brodziku;):p chcialam wstawic wiecej fot ale imageshack cos wolno sie laduje.... baaaaaaaaaaardzo wolno... Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witamyyy witamyyyy!! :multi: :multi: :multi: Nooo... wreszcie się doczekałyśmy galerii Vectorka:) :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pięęękny chłopak z Vectorka:p taki całuśny faflunek :loveu: a zdjęcie z brodzikiem - supeeer!! :turn-l: :ylsuper: czekamy na więcej fotencji!! koniecznie i duuuuuuużoooooooo:):):) buziaki ode mnie i Zuzankowej:) Quote
Akadna Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Wreszcie Zuzankowa trafiła do naszej galeryjki... ja tu chyba znaki drogowe postawieXP bu hahahaha MIŁEGO DZIONKA ŻYCZYMY:D Quote
olifka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 witamy z rana:cool3: Czekamy na wiecej fotek:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Przyjmujemy zaproszenie i witamy się u Was :grins: Masz bardzo ładnego boxera - strasznie podoba mi sie jego masywna budowa :loveu: Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Witam:) Poorcja fotek;) Zaraz tu wskocze!:D Mam Cię!! :diabloti: A cio to?? :evil_lol: Widzicie jakie ze mnie przystojniak? Widzicie? hehe:) Wiecie co? Chyba zaczne z Vectorem trenować doggie dancing:) Tylko czy boksery sie nadają? Bo takie zgrable retlivery to jak najbardziej tak... A czy budowa boksera nie przyszkodzi mu w wykonywaniu tych sztuczek? W końcu to przecierz dość masywny pies.. Rybka_39- czekam na odpowiedź;) A teraz lece do Was;) BU$KA PS>Kitka, mam hasło dla naszej SPÓŁKI: I TY MOŻESZ ZOSTAĆ NASZĄ OFRIARĄ :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hej Werka:) hej Vectorku - potworku :loveu: faaajne fotuchy... przystojniacha z Vectorka:) słoooodki faflun cmok cmok - Vectorku, morducho kochana... ciocia Basia cmoka Cię w śnupala :buzi: Werka, Skarbeńku... :p mam do Ciebie taką małą prośbeńkę :cool3: dałoby się ciut większe wstawiać te fotuszki? ;) bo ciocia Basia trochę stara już... i trochę przyślepawa ;) :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ja nie umiem! :cry: Ale po kliknięciu na fotkę ona powiększa się, niczym pod lupką;) Quote
Ania-shira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przyszłam się przywitać i nowe fotki zobaczyć :multi: Tak Vectorek jest fajnym przystojniakiem ;) Quote
Recommended Posts