Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vector, ur. 21 września 2006r jest jednym z nielicznych, będzińskich boxerów. Kocha zimę i śnieg, a także lato i wodę...
Zwariowany, szalony, humorzasty i wieczny szczeniak.
Jego właścicielka ma fioła na punkcie psów i angielskiego, a jej największą pasją jest fotografia.

W e r k a & V e c t o r !

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.. i Ja i JA dotarlam do Vektorka .. choc dogo muli.. ze hoho :razz: ... wreszcie załozylas vektorkowi galeriie.. i słusznie bo takei cuda trzeba pokazywać :loveu: ..czekamy na wiecej fot !!

Posted

proszę bardzo! piesek w locie:)

Idziękuję że nas odwiedziliście!

Kitko, jak nazwiemy naszą SPÓŁKĘ? :cool3:

dzięki wam nabiorę wprawy we wstawianiu fotek:*

Posted

hmmm spółka bardzo poważna więc trzeba pomyśleć o dobrej nazwie:D
adlaczego wstawiasz tylko po jednej??:mad: śliczny psiak trzeba go bardzo dużo pokazywać:loveu:

Posted

Cześć :multi: Zauważyłam że już macie swojego blożka i jestem :multi: .Vector to śliczniasty boksiu :loveu:, czekam na więcej jego fotek:cool3:Pozdrowionka

Posted

Dzień doberek!:kiss_2: :scream_3: :hand: I jak? Wyspaliście się?:cooldevi: Mam nadzieje ze tak;D

Vector w brodziku;):p

chcialam wstawic wiecej fot ale imageshack cos wolno sie laduje.... baaaaaaaaaaardzo wolno...

Posted

Witamyyy witamyyyy!! :multi: :multi: :multi:
Nooo... wreszcie się doczekałyśmy galerii Vectorka:) :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Pięęękny chłopak z Vectorka:p taki całuśny faflunek :loveu:
a zdjęcie z brodzikiem - supeeer!! :turn-l: :ylsuper:
czekamy na więcej fotencji!! koniecznie i duuuuuuużoooooooo:):):)
buziaki ode mnie i Zuzankowej:)

Posted

Witam:)

Poorcja fotek;)
Zaraz tu wskocze!:D

Mam Cię!! :diabloti:

A cio to?? :evil_lol:

Widzicie jakie ze mnie przystojniak? Widzicie? hehe:)

Wiecie co? Chyba zaczne z Vectorem trenować doggie dancing:) Tylko czy boksery sie nadają? Bo takie zgrable retlivery to jak najbardziej tak... A czy budowa boksera nie przyszkodzi mu w wykonywaniu tych sztuczek? W końcu to przecierz dość masywny pies.. Rybka_39- czekam na odpowiedź;)

A teraz lece do Was;) BU$KA

PS>Kitka, mam hasło dla naszej SPÓŁKI: I TY MOŻESZ ZOSTAĆ NASZĄ OFRIARĄ :evil_lol:

Posted

hej Werka:) hej Vectorku - potworku :loveu:

faaajne fotuchy... przystojniacha z Vectorka:) słoooodki faflun cmok cmok - Vectorku, morducho kochana... ciocia Basia cmoka Cię w śnupala :buzi:

Werka, Skarbeńku... :p mam do Ciebie taką małą prośbeńkę :cool3: dałoby się ciut większe wstawiać te fotuszki? ;) bo ciocia Basia trochę stara już... i trochę przyślepawa ;) :evil_lol: