pati1033 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Iwa-R napisał(a):A na wystawie już teraz nie dopłacę, ponieważ nie dojadę na nią, bo nie mam transportu. oj nie- szkoda by bylo nie jechac :( moze jeszcze sie cos znajdzie- widze, ze jeszcze w dziale "wspolne przejazdy" pojawiaja sie propozycje nowe. Trzeba prosic i pisac do skutku- moze jeszcze ktos bedzie mial miejsca... Quote
Dumisiowa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ojej Iwa-R....nie rezygnuj...naprawdę szkoda....:( ale z tym bankiem to jakaś ściema.....hmm... Kurcze a ten nasz klub dalej nic...szału dostane normalnie! Quote
Jogurt Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Nor(a)']Niestety są....Zgloszenie online mamy zaakceptowane, klub potwierdził mailem otrzymane zgłoszenie, więc luzik, przynajmniej teoretycznie :lol: No ja tez mam tylko maile :shake::shake: czkam do konca tego tygodnia i zaczynam wszczynac alarm :lol: Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Napisałam... co będzie to będzie. Już nic innego nie wymyślę. Quote
Joanna G Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja też jeszcze nie mam żadnego potwierdzenia :( Zaczynam się martwić . O dzwonieniu nie ma owy ,bo jestem analfabetką z angielskiego ,więc nawet jak się dodzwonię to sie nie dogadam :( Quote
cenzo Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Nor(a)']Niestety są....Zgloszenie online mamy zaakceptowane, klub potwierdził mailem otrzymane zgłoszenie, więc luzik, przynajmniej teoretycznie :lol: Nora, nasz klub dopiero zaczyna wysylac potwierdzenia pisemne, jeszcze tego nie robil. Mnie bardziej martwi, ze nie mam potwierdzenia z europejskiej, a to juz powinno byc. Quote
sylrwia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czy ktos jest w temacie ile będzie kosztować wejście dla osoby bez psa, dla ogłądającego? Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 sylrwia napisał(a):Czy ktos jest w temacie ile będzie kosztować wejście dla osoby bez psa, dla ogłądającego? na stronie Euro...jest podana cena i jak dobrze pamiętam dzieci- 1000 forintów, dorośli - 2500:p Quote
Nor(a) Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cenzo napisał(a):Nora, nasz klub dopiero zaczyna wysylac potwierdzenia pisemne, jeszcze tego nie robil. Mnie bardziej martwi, ze nie mam potwierdzenia z europejskiej, a to juz powinno byc. czyli mogło zaginąć..:/. Jeszcze troszkę czasu zostało, może zdązy jeszcze dojść, bo rownież zaczynam się niecierpliwić. Quote
sylrwia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Maks i Spark napisał(a):na stronie Euro...jest podana cena i jak dobrze pamiętam dzieci- 1000 forintów, dorośli - 2500:p Ok dzięki, nie pomyślałam aby tej informacji szukać na ich stronie :oops: To bedzie gdzieś okolo 10 euro. A czy orientujecie się jak wygląda kwestia płacenia np w sklepach, restauracjach w Budapeszcie czy tylko forinty czy Euro tez można? Quote
Dream Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 W restauracjach można euro bez problemu, w sklepach nie wiem Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 sylrwia napisał(a):Czy ktos jest w temacie ile będzie kosztować wejście dla osoby bez psa, dla ogłądającego? Sylrwia - lepiej "dopiąc się" do kogoś, kto ma więcej niz 1 psa. I wtedy wchodzisz "za dziekuję".:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 sylrwia napisał(a):Ok dzięki, nie pomyślałam aby tej informacji szukać na ich stronie :oops: To bedzie gdzieś okolo 10 euro. A czy orientujecie się jak wygląda kwestia płacenia np w sklepach, restauracjach w Budapeszcie czy tylko forinty czy Euro tez można? Na wystawie możesz płacić w Euro, w hotelach pewnie tez. Ale jak jest w restauracjach, sklepach ...? Pzdr. Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 z tego, co ja wiem to forinty, ceny podobne jak u nas + 20% bo u nich inflacja większa, widać to po cenach biletów na wystawę:p a u nas forinty są tanie Quote
karenina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Wiele sklepów euro przyjmuje ( napewno markety Tesco, Spar, Penny Markty), płaciłam tez w euro w Burger King i Mcdonalds - przelicznik 900 forintów - 4 euro ( troche gorszy niz oficjalny kurs - 235 huf/euro). Z kart bankomatowych : MBank, Millenium, Fortis, Citi - bardziej opłaca sie wybierac forinty z bankomatu niz kupowac w PL. Mnie sie wydaje ze ceny u nich jednak sa nizsze nie wyzsze. Quote
bargest Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 CYTAT: Ps czy sa ludkki na forum które ciągle nie dostały potwierdzenia na show. zaczynam juz powoli swirowac :mad: mam nadziję że o nas nie zapomnieli :evil_lol: __________________ Ja tez nie dostalam zadnego potwierdzenia, ani z Erodog ani klubowej bardzo sie martwie.Wszystko wyslalam i zaplacilam w II terminie wiec czasu mieli duzo.Wystawa sie zbliza wielkimi krokami a tu ani widu ani slychu. Dzis wyslalm do nich emeile z pytaniem czy zostalam przyjeta... i czekam. Quote
pati1033 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ja z euro tez nie dostalam jeszcze... mam tylko z klubowki potwierdzenie mailem Quote
Cezus80 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 bargest napisał(a):CYTAT: Ps czy sa ludkki na forum które ciągle nie dostały potwierdzenia na show. zaczynam juz powoli swirowac :mad: mam nadziję że o nas nie zapomnieli :evil_lol: __________________ Ja tez nie dostalam zadnego potwierdzenia, ani z Erodog ani klubowej bardzo sie martwie.Wszystko wyslalam i zaplacilam w II terminie wiec czasu mieli duzo.Wystawa sie zbliza wielkimi krokami a tu ani widu ani slychu. Dzis wyslalm do nich emeile z pytaniem czy zostalam przyjeta... i czekam. E-Maile to ja wysłałam już w sumie 6 i nic nawet zdania odpowiedzi ;( a klub IX podobno mają wysyłac po 20 do wszystkich,tylko ciekawe czy coś do nas dojdzie w tak krótkim terminie. Troche mam stresika ale pojade najwyżej będzie to najdroższa wweekendowa wycieczka ;) Quote
bargest Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja tez jade mimo wszystko wiec pewnie sie spotkamy bede z dwoma gryfonikami jeden rudy drugi czarny podpalany. Mam zle doswiadczenia z Wegrami :shake:bo na wystawe do Debreczyna tez nie dostalam potwierdzenia, a psy byly przyjete,:lol: dlatego mysle, ze w Budapeszcie moze byc tak samo. Quote
Franka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 pati1033 napisał(a):ja z euro tez nie dostalam jeszcze... mam tylko z klubowki potwierdzenie mailem Wnerwiaja ludzi na maksa ale dzisiaj mi odpisali ze bedzie po niedzieli wykaz na ich stronie;)Pzdr. Quote
moon_light Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Może ktoś ma do odstąpienia rezerwacje na 2 os ? w budapeszcie/okolicach Quote
Cezus80 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 bargest napisał(a):Ja tez jade mimo wszystko wiec pewnie sie spotkamy bede z dwoma gryfonikami jeden rudy drugi czarny podpalany. Mam zle doswiadczenia z Wegrami :shake:bo na wystawe do Debreczyna tez nie dostalam potwierdzenia, a psy byly przyjete,:lol: dlatego mysle, ze w Budapeszcie moze byc tak samo. To fakt że Węgrzy do gramotnych nie należą,z nami było podobnie w Budapeszcie parę miesięcy wcześniej nawet e-maila nie dostaliśmy że nas przyjęli ;( i zgadzam się z tobą że niema co na nich liczyc to nawet napewno się spotkamy :multi: Quote
Chrewt Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 My również nie mamy potwierdzenia pocztowego ani na Europejską, ani na Klubówkę (a zgłaszaliśmy w połowie lipca). Udało nam się jednak dodzwonić w poniedziałek na nr tel podany w tym temacie i w j. angielskim uzyskaliśmy potwierdzenie, że nasz pies jest przyjęty na Europejską. O Klubie zero informacji. Przypomnę nr tel + 361 208 23 07 departament of show. Quote
musia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Statystyka psów Nevezési statisztika http://www.eurodogshow2008.hu/kiallinfo/ Quote
Recommended Posts