Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwa-R napisał(a):
A na wystawie już teraz nie dopłacę, ponieważ nie dojadę na nią, bo nie mam transportu.

oj nie- szkoda by bylo nie jechac :(
moze jeszcze sie cos znajdzie- widze, ze jeszcze w dziale "wspolne przejazdy" pojawiaja sie propozycje nowe.
Trzeba prosic i pisac do skutku- moze jeszcze ktos bedzie mial miejsca...

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nor(a)']Niestety ....Zgloszenie online mamy zaakceptowane, klub potwierdził mailem otrzymane zgłoszenie, więc luzik, przynajmniej teoretycznie :lol:

No ja tez mam tylko maile :shake::shake: czkam do konca tego tygodnia i zaczynam wszczynac alarm :lol:

Posted

Ja też jeszcze nie mam żadnego potwierdzenia :( Zaczynam się martwić . O dzwonieniu nie ma owy ,bo jestem analfabetką z angielskiego ,więc nawet jak się dodzwonię to sie nie dogadam :(

Posted

[quote name='Nor(a)']Niestety ....Zgloszenie online mamy zaakceptowane, klub potwierdził mailem otrzymane zgłoszenie, więc luzik, przynajmniej teoretycznie :lol:

Nora, nasz klub dopiero zaczyna wysylac potwierdzenia pisemne, jeszcze tego nie robil.
Mnie bardziej martwi, ze nie mam potwierdzenia z europejskiej, a to juz powinno byc.

Posted

sylrwia napisał(a):
Czy ktos jest w temacie ile będzie kosztować wejście dla osoby bez psa, dla ogłądającego?

na stronie Euro...jest podana cena i jak dobrze pamiętam dzieci- 1000 forintów, dorośli - 2500:p

Posted

cenzo napisał(a):
Nora, nasz klub dopiero zaczyna wysylac potwierdzenia pisemne, jeszcze tego nie robil.
Mnie bardziej martwi, ze nie mam potwierdzenia z europejskiej, a to juz powinno byc.

czyli mogło zaginąć..:/. Jeszcze troszkę czasu zostało, może zdązy jeszcze dojść, bo rownież zaczynam się niecierpliwić.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
na stronie Euro...jest podana cena i jak dobrze pamiętam dzieci- 1000 forintów, dorośli - 2500:p

Ok dzięki, nie pomyślałam aby tej informacji szukać na ich stronie :oops: To bedzie gdzieś okolo 10 euro.

A czy orientujecie się jak wygląda kwestia płacenia np w sklepach, restauracjach w Budapeszcie czy tylko forinty czy Euro tez można?

Posted

sylrwia napisał(a):
Czy ktos jest w temacie ile będzie kosztować wejście dla osoby bez psa, dla ogłądającego?

Sylrwia - lepiej "dopiąc się" do kogoś, kto ma więcej niz 1 psa. I wtedy wchodzisz "za dziekuję".:lol:
Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Ok dzięki, nie pomyślałam aby tej informacji szukać na ich stronie :oops: To bedzie gdzieś okolo 10 euro.

A czy orientujecie się jak wygląda kwestia płacenia np w sklepach, restauracjach w Budapeszcie czy tylko forinty czy Euro tez można?

Na wystawie możesz płacić w Euro, w hotelach pewnie tez. Ale jak jest w restauracjach, sklepach ...?
Pzdr.

Posted

z tego, co ja wiem to forinty, ceny podobne jak u nas + 20% bo u nich inflacja większa, widać to po cenach biletów na wystawę:p

a u nas forinty są tanie

Posted

Wiele sklepów euro przyjmuje ( napewno markety Tesco, Spar, Penny Markty), płaciłam tez w euro w Burger King i Mcdonalds - przelicznik 900 forintów - 4 euro ( troche gorszy niz oficjalny kurs - 235 huf/euro). Z kart bankomatowych : MBank, Millenium, Fortis, Citi - bardziej opłaca sie wybierac forinty z bankomatu niz kupowac w PL. Mnie sie wydaje ze ceny u nich jednak sa nizsze nie wyzsze.

Posted

CYTAT: Ps czy sa ludkki na forum które ciągle nie dostały potwierdzenia na show. zaczynam juz powoli swirowac :mad: mam nadziję że o nas nie zapomnieli :evil_lol:

Ja tez nie dostalam zadnego potwierdzenia, ani z Erodog ani klubowej bardzo sie martwie.Wszystko wyslalam i zaplacilam w II terminie wiec czasu mieli duzo.Wystawa sie zbliza wielkimi krokami a tu ani widu ani slychu.
Dzis wyslalm do nich emeile z pytaniem czy zostalam przyjeta... i czekam.

Posted

bargest napisał(a):
CYTAT: Ps czy sa ludkki na forum które ciągle nie dostały potwierdzenia na show. zaczynam juz powoli swirowac :mad: mam nadziję że o nas nie zapomnieli :evil_lol:

Ja tez nie dostalam zadnego potwierdzenia, ani z Erodog ani klubowej bardzo sie martwie.Wszystko wyslalam i zaplacilam w II terminie wiec czasu mieli duzo.Wystawa sie zbliza wielkimi krokami a tu ani widu ani slychu.
Dzis wyslalm do nich emeile z pytaniem czy zostalam przyjeta... i czekam.

E-Maile to ja wysłałam już w sumie 6 i nic nawet zdania odpowiedzi ;(
a klub IX podobno mają wysyłac po 20 do wszystkich,tylko ciekawe czy coś do nas dojdzie w tak krótkim terminie.
Troche mam stresika ale pojade najwyżej będzie to najdroższa wweekendowa wycieczka ;)

Posted

Ja tez jade mimo wszystko wiec pewnie sie spotkamy bede z dwoma gryfonikami jeden rudy drugi czarny podpalany.
Mam zle doswiadczenia z Wegrami :shake:bo na wystawe do Debreczyna tez nie dostalam potwierdzenia, a psy byly przyjete,:lol: dlatego mysle, ze w Budapeszcie moze byc tak samo.

Posted

pati1033 napisał(a):
ja z euro tez nie dostalam jeszcze...
mam tylko z klubowki potwierdzenie mailem

Wnerwiaja ludzi na maksa ale dzisiaj mi odpisali ze bedzie po niedzieli wykaz na ich stronie;)Pzdr.

Posted

bargest napisał(a):
Ja tez jade mimo wszystko wiec pewnie sie spotkamy bede z dwoma gryfonikami jeden rudy drugi czarny podpalany.
Mam zle doswiadczenia z Wegrami :shake:bo na wystawe do Debreczyna tez nie dostalam potwierdzenia, a psy byly przyjete,:lol: dlatego mysle, ze w Budapeszcie moze byc tak samo.

To fakt że Węgrzy do gramotnych nie należą,z nami było podobnie w Budapeszcie parę miesięcy wcześniej nawet e-maila nie dostaliśmy że nas przyjęli ;( i zgadzam się z tobą że niema co na nich liczyc to nawet napewno się spotkamy :multi:

Posted

My również nie mamy potwierdzenia pocztowego ani na Europejską, ani na Klubówkę (a zgłaszaliśmy w połowie lipca).

Udało nam się jednak dodzwonić w poniedziałek na nr tel podany w tym temacie i w j. angielskim uzyskaliśmy potwierdzenie, że nasz pies jest przyjęty na Europejską. O Klubie zero informacji.

Przypomnę nr tel + 361 208 23 07 departament of show.