Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karenina napisał(a):
A po co spis wystawców? Ludzie kochani, a co wam to da? Zobaczysz konkurencje i nie pojedziesz? :shake:

...lubię wiedzieć (z czystej ciekawości) ;) a i tak pojadę niezaleznie od konkurencji:razz:

Posted

karenina napisał(a):
A po co spis wystawców? Ludzie kochani, a co wam to da? Zobaczysz konkurencje i nie pojedziesz? :shake:

Ja osobiście lubię znać stawki, a to czy ktoś się zjawi czy nei zjawi właśnie z powodu konkurencji- to już swiadczy o nim samym... ja tam po jednym przypadku kompletnie nie boję się jechać, jeśli znam konkurencje i mam pięknego psa w stawce, bo.... rok temu w bratysławie zobaczyłam, że przyjedzie pies, który juz nawet BISa wygral...troche sie oczywiscie zestresowalam, ale... haha, moj pies pobil go na leb na szyje :P:P:P I tak na tego typu wystawach nei podaja tego typu danych, wioec nei ma sie co ludzic....

Posted

No i my wkońcu zostaliśmy przyjęci na Euro :) ale co z klubówka nie wiem nic niestety dalej.....:) jak zapisywaliście psiska na klubówki?? przez maile z danymi psa czy jakoś inaczej??

Posted

Dumisiowa napisał(a):
No i my wkońcu zostaliśmy przyjęci na Euro :) ale co z klubówka nie wiem nic niestety dalej.....:) jak zapisywaliście psiska na klubówki?? przez maile z danymi psa czy jakoś inaczej??

...nie wiem jak w twojej grupie, ale gr. V przedluzony czas przyjmowania do 15.09.:diabloti::diabloti::diabloti:, ciekawe kiedy przyślą potwierdzenie, a ja wysyłałam wszystko faxem

Posted

Dumisiowa napisał(a):

ja ze strony klubowej pobralam zgloszenie wypelnilam w wordzie, i odeslalam z papierami mailem. Kilka razy az wreszcie raczyli odpisac :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

podajcie mi maila ktory oni odbieraja. Chcialabym wyslac mailem potwierdzenie wplaty. Bo juz pozno. I szukam jakiegos taniego noclegu w Budapeszcie. Czy cos ktos ma? I moze mi polecic? I czy ktos chcialby nas zabrac w sobote rano i wracac w niedziele na Slask? Lub ja moge zabrac kogos w sobote powrot w niedziele po wystawie.

Posted

ma napisał(a):
a mozna numer faxu? lub link gdzie ten numer jest?

ten dostałam od nich jak przysłali mi maila +36 1 208 2303.(tzn. na europejską), ale może tez jest ok.

Posted

Czy na klubową grupy II,Ktos z Was otrzymal jakies dokumenty potwierdzające przyjecie psa/psow.Pytam bo ponoc na klibową Cane Corso nie bedą przysylac....jestem w szoku i nawet nie wiem,czy jestem przyjeta:placz:

Posted

A ja zgłosiłam gończaka na klubówkę z początkiem lipca pocztą poleconym. Wczoraj koleżanka sygnalizuje mi , że nie mają mego zgłoszenia. Na szybko wysłam ponownie (1x pocztą, 2 mailem) - któreś musi dojść

Acha, zwracam uwagę , że z europejskiej zapisaną klasę mam w języku węgierskim. Sprawdźcie zgodność z waszym zgłoszeniem. Bo ja będąc 3 x na węgierskich wystawach zgłaszałam do użytku. Teraz okazało się, że zawsze przepisywali mnie do championów.

I jestem w "plecy" 3 wystawy

Posted

I nam sie udalo:)
Co prawda nie dostalam zadnego mailowego ani pocztowego potwierdzenia ,ale udalo mi sie dodzwonic i dowiedzialam sie, ze moje psy zostaly przyjete.
Dla wszystkich zainteresowanych i zyjacych w niepewnosci podaje numer, ktory cudem i po kilkkrotnym dodzwanianiu, udalo mi sie ustalic:
+ 361 208 23 07. Zglasza sie tam Pani, ktora pryelacya do osobz mowiacej po angielsku a potem naleyz prosic department of shows i tam udzielaja info czy psy przyjeli.

pozd

Posted

PROZAK napisał(a):
I nam sie udalo:)
Co prawda nie dostalam zadnego mailowego ani pocztowego potwierdzenia ,ale udalo mi sie dodzwonic i dowiedzialam sie, ze moje psy zostaly przyjete.
Dla wszystkich zainteresowanych i zyjacych w niepewnosci podaje numer, ktory cudem i po kilkkrotnym dodzwanianiu, udalo mi sie ustalic:
+ 361 208 23 07. Zglasza sie tam Pani, ktora pryelacya do osobz mowiacej po angielsku a potem naleyz prosic department of shows i tam udzielaja info czy psy przyjeli.

pozd

...a może wiesz czy wstawią listę zgłoszonych...:razz:

Posted

Nawet nie pztalam o liste wystawcow. Powiedzieli mi tylko, ze potwierdzenie powinnam dostac najpozniej w nastepnzm tyg.

A teraz z innej beczki. Zmienila nam sie ilosc wspolpodroznzch i szukam nowego lokum na dwie noce 2-3 i 3-4 pazdziernika.

POZD

Posted

U nas z klubem też nadal znak zapytania. Za każdym razem jak wysyłam im meila to dostaje tylko potw. odbioru, ale odpowiedzi zawsze brak :angryy: A jak pośle bez żądania potwierdzenia, wtedy w ogóle nie odpowiadają... eh

Posted

[quote name='PROZAK']Nawet nie pztalam o liste wystawcow. Powiedzieli mi tylko, ze potwierdzenie powinnam dostac najpozniej w nastepnzm tyg.

A teraz z innej beczki. Zmienila nam sie ilosc wspolpodroznzch i szukam nowego lokum na dwie noce 2-3 i 3-4 pazdziernika.

POZD

co do noclegu to podaję stronke hotelu:
www.pluszpanzio.hu

m.