QISSI Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czy w Budapeszcie można też płacić w euro czy tylko w ich walucie? Quote
MEGNUM Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A my jutro wieczorkiem ruszamy na całe 3 dni wystawy.:multi: Trzymamy kciuki za ładną pogodę i sukcesy "naszych". Powodzenia!! Quote
Talagia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 powodzenia wszystkim! My wlasnie wyjezdzamy :) Quote
Asiaczek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 jo-jo napisał(a):Asiu wg. trzech prognoz z trzech krajów podobno ma być 12 stopnii, wietrznie i troche deszczowo... Znaczy trzeba wybrać wariant cebulkowy... No i przewidzieć, że może padać... Pzdr. Quote
Toller Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Do zobaczenia! Ponoć jest 920 polskich psów :) Quote
Dream Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Pierwsza dziesiątka wg statystyk: Magyarország /H/ 3459 Oroszország /RUS/ 1901 Olaszország /I/ 1633 Cseh Köztársaság /CZ/ 1174 Lengyelország /PL/ 921 Franciaország /F/ 484 Ukrajna /UA/ 444 Szlovákia /SK/ 444 Finnország /FIN/ 433 Németország /D/ 371 Do zobaczenia w Budapeszcie ;) Quote
moon_light Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Życzę wszystkim żebyśmy spotkali się na BISie :) ;) Quote
M&S Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 moon_light napisał(a):Życzę wszystkim żebyśmy spotkali się na BISie :) ;) ...to by dopiero było;) my też zyczymy tego samego, ładnej pogody też!!!!! Quote
jo-jo Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Życzymy Wszystkim wygranych, ale przede wszystkim dobrej zabawy :) My ruszamy w nocy :) Quote
AlaNowak Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 MAM ZAREZERWOWANY CAŁY PRZEDZIAŁ W POCIĄGU I POSZUKUJĘ TOWARZYSTWA. wYJAZD Z BUDAPESZTU 20.00 W NIEDZIELE. PROSZE O KONTAKT POD NR TEL: 602170321 Quote
Dream Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A my pozdrawiamy wszystkich z Budapesztu :D Quote
Frytela Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dream napisał(a):A my pozdrawiamy wszystkich z Budapesztu :D a gdzie spicie? :) Quote
Basik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kochani trzymam za was kciuki i pamiętajcie - Polacy mają super psy!!!!!!!!! Polacy wygrywają!!!!!!!!!!!!!! Quote
Anka5 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Czy są gdzieś i nformacje o której zaczyna się sędziowanie ? My wyjeżdżamy w sobotę rano. Quote
Joanna G Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Gorące wieści telefoniczne z Budapesztu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja NATALIE WOOD Gandamak występująca w klasie pośredniej stanęła na pudle na pozycji 3 . Na lokacie 1 uplasowała się suczka hodowców Natalki OLIVIA Gandamak , na pozycji 2 nie wiem dokładnie co za suczka , bo czasem ciężko się dogadać z Czechami przez telefon . Pomimo tego jestem ogromnie dumna z Natalki Quote
M&S Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Joanna G']Gorące wieści telefoniczne z Budapesztu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja NATALIE WOOD Gandamak występująca w klasie pośredniej stanęła na pudle na pozycji 3 . Na lokacie 1 uplasowała się suczka hodowców Natalki OLIVIA Gandamak , na pozycji 2 nie wiem dokładnie co za suczka , bo czasem ciężko się dogadać z Czechami przez telefon . Pomimo tego jestem ogromnie dumna z Natalki super:multi: fantastyczne wieści:laola: Quote
Joanna G Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Maks i Spark napisał(a):super:multi: fantastyczne wieści:laola: Dziękujemy :) Quote
Dream Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Basik napisał(a):Kochani trzymam za was kciuki i pamiętajcie - Polacy mają super psy!!!!!!!!! Polacy wygrywają!!!!!!!!!!!!!! Owszem tak :D DREAMER CAC w użytkach ;) Inne nasze setery też pokazały jak się wygrywa !!! Quote
panienkabubu Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Brawo brawo brawo!!!!! Czekamy na więcej!:Poland::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol: Quote
Asiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Joanna G']Gorące wieści telefoniczne z Budapesztu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja NATALIE WOOD Gandamak występująca w klasie pośredniej stanęła na pudle na pozycji 3 . Na lokacie 1 uplasowała się suczka hodowców Natalki OLIVIA Gandamak , na pozycji 2 nie wiem dokładnie co za suczka , bo czasem ciężko się dogadać z Czechami przez telefon . Pomimo tego jestem ogromnie dumna z Natalki [quote name='Dream']Owszem tak :D DREAMER CAC w użytkach ;) Inne nasze setery też pokazały jak się wygrywa !!! Brawo!!! Pierwsze dobre wieści!!! A ja proszę o trzymanie kciuków! My prezentujemy się jutro i pojutrze... Pzdr. Quote
M&S Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Dream napisał(a):DREAMER CAC w użytkach ;) Inne nasze setery też pokazały jak się wygrywa !!! naprawdę super wiadomości :smilecol: Quote
M&S Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Asiaczek napisał(a): A ja proszę o trzymanie kciuków! My prezentujemy się jutro i pojutrze... Pzdr. Będę trzymać kciuki i łapy z Maksem za naszych z V gr:lol: i Wy też trzymajcie kciuki za wilcze jutro i w niedzielę :lol: Quote
Recommended Posts