Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My co prawda na żadne sukcesy na tej wystawie nie liczymy z racji ilości zgłoszonych psów, ale potwierdzenie jest, nocleg załatwiony, więc jedziemy :D

Posted

Ventora napisał(a):
Ile czekaliście, aż zmieni sie status???
Ja zaczynam się już denerwować, mimo że dostałam potwierdzenie pocztą odbioru listu.

a kiedy wysyłałaś im zgłoszenie pocztowe? ile czasu minelo ?

Posted

Impresja napisał(a):
no ja też nie liczę na nic suczka w młodzieży bedzie mieć 10 miesięcy... jedziemy raczej męża szukać na przyszłość :p

Dokładnie tak jak my:p

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA

Moja koleżanka ma wolną rezerwacją na pokój 1-osobowy od 2 do 5 października w pensjonacie, ok. 20 minut samochodem od terenu wystawy.
Jeżeli jest ktoś chętny - prosze o kontakt.

Pzdr.

Posted

mam miejsce w samochodzie na wystawe do Budapesztu. Jade w sobote rano- ale nie za bardzo wczesnie. Wystawa w niedziele i wracam tez w niedziele. Wyjazd ze Slaska. Chetnie pojade z kims bo samej smutno. Mozemy tez zalatwic wspolny nocleg.

Posted

Moja hodowczyni zgłaszała Dogi i JRT. W poprzednim tygodniu przyszły potwierdzenia, ale tylko dla JRT:roll: Dla DN jeszcze nie ma, a przyjęli bo jakis czas temu potwierdzałą mailowo.
Moze jakoś rasami wysyłają:eviltong:

Posted

Ojjj jak Wam zazdroszczę tych potwierdzeń . Ja jeszcze nie mam :(
Tak jak pisałam wcześniej , mamy wolne miesjce w samochodzie ,.moze ktos ma ochotę się przyłączyć ??

Posted

Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.Jutro natomiast jade rowniez na Wegry do Debreczyna i tez nie mam potwierdzenia:angryy:.Moze oni maja tak w zwyczaju, a moze maja po prostu balagan:shake:

Posted

bargest napisał(a):
Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.

My również jeszcze nie mamy...

Do tych co zgłaszają na klubową seterów..jak płacicie? przelew czy na miejscu? Nie mogę znaleźć na ich stronie nr konta :roll:

Posted

Nor(a) napisał(a):
My również jeszcze nie mamy...

Do tych co zgłaszają na klubową seterów..jak płacicie? przelew czy na miejscu? Nie mogę znaleźć na ich stronie nr konta :roll:

klubówke opłaca sie na miejscu.

Posted

bargest napisał(a):
Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.Jutro natomiast jade rowniez na Wegry do Debreczyna i tez nie mam potwierdzenia:angryy:.Moze oni maja tak w zwyczaju, a moze maja po prostu balagan:shake:

Znajoma też nie dostała, wysłała maila z pytaniem czy zgłoszenie dotarło i odpisali, że nie ma jej w katalogu:(