Vectra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='asiak_kasia'] I niech mi tu ktoś zacznie bajki pisać o tym, że kaukaz ma w domu mieszkać :evil_lol:[/QUOTE] no ja słyszałam taką teorię. Jak mój kolega chciał adoptować kaukaza , z zastrzeżeniem że nie będzie miał wejścia do domu. Na szczęście kupił sobie psa w hodowli i tam rozumieli potrzeby rasy ... że kojec to nie zuo , a temperatura + 30 nie jest rewelacją dla takich psów :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 :diabloti: no ja juz się dowiedziałam, że psów żadnych w ogóle nie powinnam mieć. Nigdy :diabloti: Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='asiak_kasia']:diabloti: no ja juz się dowiedziałam, że psów żadnych w ogóle nie powinnam mieć. Nigdy :diabloti:[/QUOTE] a Ty masz psy ? :hmmmm: mi się wydawało że nie masz psów ... tylko suczki :diabloti: Quote
Amber Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 I bardzo dobrze, psy są dla pomyleńców :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Vectra']a Ty masz psy ? :hmmmm: mi się wydawało że nie masz psów ... tylko suczki :diabloti:[/QUOTE] miałam psa :loveu: teraz mam niestety tylko suki. I nigdy więcej. Suki to zło :diabloti: Zbyt duże natężenie jajników w otoczeniu :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='asiak_kasia']Moja całe zimy tak spędza. Ja kurde słomę do budy, kocyki w wejściu, a ta suka powywalała wszystko, kocyk zamordowała i się w śniegu rozwaliła. W budzie na gołych dechach śpi :diabloti: do domu przychodzi tylko żreć i się pomiziać, a potem stęka pod drzwiami, żeby wypuścić. [/QUOTE] u mnie jest to samo, tylko, ze suka nawet do domu nie chce wchodzić, przychodzi tylko latem, w domu chłodniej :diabloti: Vectra, a ja sie rozwinęła sytuacja z siostra Rekina ? Tak jakoś mi ostatnio na myśl to przyszło ;) Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Cisza , po zgłoszeniu do policmajstrów ... pan póki co milczy. Ale suka spoko , nic się nie dziej. Quote
Katerinas Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 hehe http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/71823_597084820317900_500453053_n.jpg A cóż to - test rozciągliwości skóry? :lol: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/394952_597088843650831_2107415681_n.jpg Wampirek :lol: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539094_597307316962317_766844598_n.jpg Boskie :) Śniegowe zdjęcia super! I nie mów mi, że jeszcze tyle masz... U mnie na ogrodzie breja/woda/błoto... :roll: Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Amber']I bardzo dobrze, psy są dla pomyleńców :evil_lol:[/QUOTE] ja mam psa :lol: Oooooo wspomnienie śniegu :) Ozzy latem uwali się do nas a teraz zimą jak kalafiory grzeją to śpi w swoim posłanku U ciebie na górze zawsze cieplutko , nawet jak padało musiałam okienko otworzyć bo ciepełko było Quote
Amber Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ja mam psa :lol: Ja o dziwo też :eviltong: Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 a Marysia to już nie chce by ją kochać :-( taki wesoły zbieg okoliczności , miała dobry apetyt , wygląda ZACNIE :diabloti: i pokazałam jej kilka dni temu , zdjęcie ... jej zdjęcie. Tłustej , grubej , wielkiej Marychy :diabloti: od kilku dni Marysia bardzo mocno wymusza dodatkowe zabawy z bacikiem i rampą i nie chce jeść kolacji :hmmmm: Te foty ze śniegiem to są z poniedziałku ... teraz na podwórku jest masakra , śnieg jest jak sorbet śnieżny. Jest tego dużo , jest to obrzydliwe , ciapkowate , kleiste , mokre , zimne i śliskie. Zaliczyłam kilka razy glebę :evil_lol: Bo mały , radosny szczeniaczek ... ma głupie pomysły i najfajniejsza zabawa , to ciągać mnie za buty i spodnie ... a z takim nano pchłem uczepionym do nogawki , na masie poślizgowej ... z pędzącymi deklami , tak mało stabilnie jest. Dziś pojeździłam troszkę jak na nartach wodnych. Śliska nawierzchnia i gady leśne mają nademną przewagę siłową :evil_lol: zaprze się to drapcami i nukcami o glebę , a ja jadę jak na mydle ... Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jak oglądam zdjęcia Urszuli to przypominają mi się fotki małej Marysi :evil_lol: Nie daleko pada jabłko od jabłoni :lol: Quote
Doginka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Amber']I bardzo dobrze, psy są dla pomyleńców :evil_lol:[/QUOTE] Qrde, ja mam 3 sztuki:roflt: Quote
Vectra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 dlatego oglądam tak tematycznie - Nad rozlewiskiem :diabloti: Quote
Luzia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja mam sztukę jedną, w dodatku wykastrowaną i "lekko" spedaloną :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Luzia']Ja mam sztukę jedną, w dodatku wykastrowaną i "lekko" spedaloną :evil_lol:[/QUOTE] to nie ta galeria :diabloti: Quote
Luzia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jak to nie ta? :hmmmm: jeszcze przecież trzeźwa jestem :eviltong: to tu się każdy chwali ile jaj w domu posiada to stwierdziłam, że nie chcę być gorsza :grins: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Aleks89']Ściana deszczu była przed chwilą....[/QUOTE] u nas też było pata rei :diabloti: [quote name='Vectra']dlatego oglądam tak tematycznie - Nad rozlewiskiem :diabloti:[/QUOTE] :roflt: [quote name='Vectra']to nie ta galeria :diabloti:[/QUOTE] :roflt: Melduję śnieg w cząstkowych ilościach tam gdzie nie napadało za mocno Idę do pracy ocipieć ....mamy kurna BALIK :modla: Quote
asiak_kasia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']u nas też było pata rei :diabloti: :roflt: :roflt: Melduję śnieg w cząstkowych ilościach tam gdzie nie napadało za mocno Idę do pracy ocipieć ....mamy kurna BALIK :modla: Ja bym tam z małymi bachorzątkami nie wytrzymała. Dzieci mnie nie lubią i z wzajemnością :diabloti: Ale zawsze podziwiałam ludzi, którzy dają radę. :roll: Quote
Aleks89 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Aliszja koffcia dzieciaczki:diabloti:loffcia ,tulka ,koffcia i nie umie bez nich żyć:lol: Quote
Vectra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 U mnie jest trochę śniegu , trochę błota , trochę wody , trochę prądu , trochę słońca , trochę chmur. Jest po prostu CU DO WN IE :angryy::angryy: Quote
ania z poznania Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 O, to nie tylko ja mam dzisiaj piątek 13-ego punkt o 13 :razz:? Quote
Recommended Posts