Vectra Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 W związku z kilkoma zmianami w moim stadzie , mamy wrzesień 2011 rok , mała aktualizacja. Na początek , Ci którzy z nami byli i odeszli .... mój najukochańszy , najwspanialszy , jedyny w swoim rodzaju ... za którym tęsknię szalenie .. kot który myślał że jest psem , prześwietne zwierze , przewrotne , tak bardzo inne niż pies , a jednak psy kochał nad życie - zginął tragicznie reszta niebawem - czyli dwa pitbulle , dziesięć staffików i buldog francuski Quote
Vectra Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 i jeszcze KOT 1.Rasa - pitkot - imię - Ivan - płeć - kocur bezjajeczny - wiek - ok 3 lat - na pewno urodzony w maju 2004 roku) Quote
beria Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: I oczywiście będę grzeczna jak ta galeria :siara: :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Vectra'].Grzecznie , miło , wesoło i przyjemnie. i nudno - zapomniałaś dodać :cool1: witam cię ja, serdecznie jak zawsze :bigok: Jak będziesz potrzebowała życzliwej dłoni, wal jak w dym :diabloti: Quote
Vectra Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='beria']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: I oczywiście będę grzeczna jak ta galeria :siara: :diabloti: ja zawsze jestem grzeczna , a najbardziej jak śpię :oops: :cool3: :p [quote name='Maga100']i nudno - zapomniałaś dodać :cool1: witam cię ja, serdecznie jak zawsze :bigok: Jak będziesz potrzebowała życzliwej dłoni, wal jak w dym :diabloti: Nudno , ja lubię jak jest nudno :loveu: :diabloti: ja również wszystkich tęskniących za nami witam serdelecznie :multi: :loveu: czy ta życzliwa dłoń to na żywo czy znowu na gie :razz: :razz: :diabloti: Quote
Pysia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Vectra napisał(a):i jeszcze KOT 1.Rasa - pitkot - imię - Ivan - płeć - kocur bezjajeczny - wiek - ok 3 lat - na pewno urodzony w maju 2004 roku) Czy Pitkot znaczy że to kocur z pitką? :crazyeye: :diabloti: Oglaszam nowa Ewe :multi: Tfu !! Znaczy Ere :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Vectra']czy ta życzliwa dłoń to na żywo czy znowu na gie :razz: :razz: :diabloti: moja życzliwa dłoń wysuwa się do ciebie zarówno z monitora, jak i jest dostępna w rzeczywistości :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Vectra Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='Pysia']Czy Pitkot znaczy że to kocur z pitką? :crazyeye: :diabloti: Oglaszam nowa Ewe :multi: Tfu !! Znaczy Ere :evil_lol: A wiesz nie wiem czy kocur z pitką , bo tego nie widziałam , jedynie na podstawie obserwacji i zaczerpniętej wiedzy śmiem stwierdzić i domniemać jakiej "rasy" jest kot - bo normalny to on nie jest :evil_lol: [quote name='Maga100']moja życzliwa dłoń wysuwa się do ciebie zarówno z monitora, jak i jest dostępna w rzeczywistości :cool3: :cool3: :cool3: ahhh :loveu: mniód na moje serce :loveu: :diabloti: i oczywiście vice versa :loveu: :cool3: :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nawet nie zdajesz sobie sobie sprawy, jak bardzo się cieszę, ze wróciliście:loveu: :multi: :multi: :multi: KCM:loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:KCM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czy to matka i synek te dwa psiaki co stoja tylkami do nas?? Quote
Vectra Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Nawet nie zdajesz sobie sobie sprawy, jak bardzo się cieszę, ze wróciliście:loveu: :multi: :multi: :multi: KCM:loveu: :loveu: malawaszka napisał(a)::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:KCM :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: ja też KWM ;) dlatego wróciliśmy :cool3: sylrwia napisał(a):Czy to matka i synek te dwa psiaki co stoja tylkami do nas?? Nie , nie mają ze sobą nic wspólnego , znaczy genów ;) Ale można uznać że Lalka dla Frania jest mamą , koleżanką , przytulanką , opiekunką , zabawką , gryzakiem.Czyli są najlepszymi przyjaciółmi :lol: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :turn-l: http://images30.fotosik.pl/47/671bbe5badceea5b.jpg Quote
Recommended Posts