bodzia78 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tak :) http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/images/stories/plan1.jpg Quote
Atik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Lantash, tak 4 windy wg rozpiski na stronie Oddziału. Pisałam o tym parę stron wcześniej. Quote
Lantash Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Atik']Lantash, tak 4 windy wg rozpiski na stronie Oddziału. Pisałam o tym parę stron wcześniej. Dzięki, mój Lab jak ognia boi się śliskich schodów. Już się bałem że trzeba będzie wziąć bobasa na rączki :diabloti: Quote
Marihuana Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 My juz prawie spakowani. Ruszamy jutro o 10 rano z Warszawy. Zarezerwowany mamy nocleg w hotelu RESBUD o ile sie nie mysle na Okulickiego 2. Widzimy się w sobote !!!:) Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czyli juz w piatek psiarze beda w Rzeszowie :) Quote
Judit Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Będzie ktoś z aparatem w sobote przy ring XIV? ;) Bo ok. 10:15 wchodzą gordonki i mógłby ktoś pare fotek porobić :cool3: Quote
Talagia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Judit napisał(a):Będzie ktoś z aparatem w sobote przy ring XIV? ;) Bo ok. 10:15 wchodzą gordonki i mógłby ktoś pare fotek porobić :cool3: My napewno bedziemy przy tym ringu i napewno z aparatem ;) Jesli nie bede poprawiać psiakow to zrobimy troche zdjec gordoniastym :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Bernardynów może nie róbcie, bo my tam będziemy i wstyd :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Do ktorej mniej wiecej bedzie trwała wystawa?? Quote
Małgoś Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Toller napisał(a):Nam doszło dzisiaj - ale nie jedziemy, zmieniono sędziego :p Dlaczego? Ja gdybym wcześniej wiedziała, że on sędziuje, zgłosiłabym, warszawskie tollery. Bardzo chcę do niego pojechać i usłyszeć opinię, cenię tego sędziego. Poluję na niego w rozpiskach sędziowskich od jakiegos czasu i nie moge trafić :( (tzn. jest często, ale nie w tej rasie). Quote
Agappe Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 powowdzenia!! :)) jakby ktoś wpadł jutro na jakąś AKITĘ - to bardzo prosze o porobienie zdjęć :) Quote
Tomonari Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Agappe napisał(a):powowdzenia!! :)) jakby ktoś wpadł jutro na jakąś AKITĘ - to bardzo prosze o porobienie zdjęć :) Może się uda coś pstryknąć:grins: (jeśli tylko oświetlenie będzie OK) Quote
Agappe Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ooo jak rozumiem wybieracie się :multi::multi::multi: super!!! to może jeszcze o wyniki byście postarali się zadbać? :) powodzenia!!! Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Przygotowania do wystawy trwają, przynajmniej u nas :loveu: Pogoda nie jest zachęcająca :watpliwy: ale przeciwstawimy się jej, nie ma co! :cool3: Byle tylko śniegu nie było :lol: Quote
Talagia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja właśnie skończyłam ostatnie poprawki "nożyczkowe" i za chwile wrzucam psiaki do wanny ;) Mam nadzieje, ze wyrobie sie do 17 bo wtedy jedziemy :multi::multi: Quote
Anna Rapp Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witam serdecznie, My też szykujemy się w na wystawę z naszymi hiszpanami:multi:. Będziemy w niedzielę na ringu 11 o godz.12.00 . Będzie nasza Tekilka i Maryl a także jego braciszek Griv i piesek fame Algun Dias ( imp. z Belgii ). Jeśli ktoś będzie obok, poproszę o kilka zdjęć. Zyczę wszystkim sukcesów i dobrej zabawy!;) Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A my jedziemy jutro o 4:30, a psy nadal czorne :evil_lol: Quote
musia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Będę prosić o relacje z drogi - czas dojazdu, utrudnienia, warunki itp. My w niedzielę wyjeżdżmy o 5-tej Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 musia napisał(a):Będę prosić o relacje z drogi - czas dojazdu, utrudnienia, warunki itp. My w niedzielę wyjeżdżmy o 5-tej musia - na pewno dam znać, jak tylko wrócę;-) Quote
Kaladan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Powodzenia dla wszystkich, szczególnie dla seterzastych. My niestety nie możemy jechać :( Quote
Judit Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Talagia napisał(a):My napewno bedziemy przy tym ringu i napewno z aparatem ;) Jesli nie bede poprawiać psiakow to zrobimy troche zdjec gordoniastym :cool3: O świetnie :D będę czekać na foty :cool3::cool3: No i powodzenia na ringu, będziemy trzymać kciuki! ;) Quote
jolai alf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A my jeszcze do dzisiaj nie mamy nic na poczcie, ale jedziemy w niedziele. Chyba Przemyśl jest za daleko od Rzeszowa ;):shake: Quote
Bura Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 musia napisał(a):Będę prosić o relacje z drogi - czas dojazdu, utrudnienia, warunki itp. My w niedzielę wyjeżdżmy o 5-tej Czy ten cytat z Twojego podpisu to aby nie z "Wyjętego spod prawa Dzikusa"?? Quote
musia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oczywiście wszak to Rajskie , Pawłusiewcz - Wujek i jego górskie "ogary" - gp Quote
Recommended Posts