Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
Zależy jeszcze jaka rasa.. np dalmatyńczyki zyją max tylko 7 lat ... natomiast (moje słoneczka) spaniele tybetańskie dożywają 17! :loveu:

A gdzies Ty się słoneczko takich bzdur naczytała odnośnie dalmatyńczyków. Ja tam znam dalmaski 13,15-letnie i nie są wytworem wyobraźni, tylko zywymi zwierzętami :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach.
Jaka jest aktualnie u was pogoda, śnieg?, drogi śliskie czy raczej nie panikować - mam do przejechania ok 300 km:painting:

Posted

[quote name='Melba']Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach.
Jaka jest aktualnie u was pogoda, śnieg?, drogi śliskie czy raczej nie panikować - mam do przejechania ok 300 km:painting:

Narazie warunki ok ;)

Posted

[quote name='Melba']Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach.

Nawet jak wróci zima to raczej nie ma strachu- drogi do Rzeszowa sa dość dobrze utrzymywane. No chyba, że będzie jakaś nawałnica, ale na to raczej się nie zanosi.

Posted

Chcialabym miec tylko 300 kilometrow tak jak ty lecz my jedziemy z poznania:)
To dobrze ze pogoda w pozadku mam nadzieje ze bedzie sie dobrze i bezproblemowo jechalo no i ze droga nie bedzie sliska :ppozdrowionka

Posted

McDzik napisał(a):
A może tez jakaś uraza wystawiających? Ja byłam na CACIB Warszawa w lipcu 2007 na tych wakacjach na oba dni i byłam świadkiem, jak weteranka biały pudel królewski dostała ocenę .. dst? .. "Bo miała zwiotczałą skórę.." - przecież to oznaki starości.. miała chyba .. 10 lat? Juz nie pamiętam.. w kazdym bądź razie dla mnie była piękna, a sędzina się uczepiła, że skóra na tułowiu mogła by byc bardziej podciągnięta do góry... dodam, ze na całą ogromną stawke pudli krolewskich wtedy nie było ani jednej oceny doskonałej i nie padło zadno CACIB

No i tak się właśnie rodzą plotki, bujdy i podania ludowe :evil_lol:
Ja tam byłam ;) i nic takiego nie miało miejsca :cool1::roll:

Posted

Kika napisał(a):
A gdzies Ty się słoneczko takich bzdur naczytała odnośnie dalmatyńczyków. Ja tam znam dalmaski 13,15-letnie i nie są wytworem wyobraźni, tylko zywymi zwierzętami :)

Acha to cofam posta ;D Ostatnio mi powiedzieli, że zyja tylko 7 !!!!!! Sorry za zamieszanie , zły dzień ;/

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
No i tak się właśnie rodzą plotki, bujdy i podania ludowe :evil_lol:
Ja tam byłam ;) i nic takiego nie miało miejsca :cool1::roll:

jejjku przepraszam sprawdzilam i to byla ocena DOBRA ;| ..ale tak mi sie źle skojarzylo wtedy ze jak na nią to słaba ocene dostała jako weteran ,,, przepraszam za plote xD

Posted

AnkaW napisał(a):
I wschód też omija szerokim łukiem bo do mnie potwierdzenie też jeszcze nie dotarło :shake:

ja jestem ze wschodu a już potwierdzenie dostałam:evil_lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
No to pięknie

AnkaW masz przecież nr zgłoszenia i jesteś na liście przyjętych ,więc nawet jak papierek nie dojdzie - jedziesz i niczym się nie przejmujesz :)

Posted

Tak jak napisała Kika, drogi dojazdowe do Rzeszowa są zawsze dobrze odśnieżane w zimie, przynajmniej te na podkarpaciu, o innych województwach sie nie wypowiadam a różne mam doświadczenia. Na szczęście na zimę póki co się nie zanosi.
Gdyby do kogoś nie dotarło potwierdzenie to na przyjmowaniu psów szuka stolika z nr zgłoszenia (przedziały liczbowe od-do) swojego psa i tak uderza.

Posted

Kika napisał(a):
AnkaW masz przecież nr zgłoszenia i jesteś na liście przyjętych ,więc nawet jak papierek nie dojdzie - jedziesz i niczym się nie przejmujesz :)

Tym to ja się nie martwie, ale ja chce dostać tą piękną kopertę :loveu::loveu: