Kika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 McDzik napisał(a):Zależy jeszcze jaka rasa.. np dalmatyńczyki zyją max tylko 7 lat ... natomiast (moje słoneczka) spaniele tybetańskie dożywają 17! :loveu: A gdzies Ty się słoneczko takich bzdur naczytała odnośnie dalmatyńczyków. Ja tam znam dalmaski 13,15-letnie i nie są wytworem wyobraźni, tylko zywymi zwierzętami :) Quote
Melba Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach. Jaka jest aktualnie u was pogoda, śnieg?, drogi śliskie czy raczej nie panikować - mam do przejechania ok 300 km:painting: Quote
Cambel&Megi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Melba']Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach. Jaka jest aktualnie u was pogoda, śnieg?, drogi śliskie czy raczej nie panikować - mam do przejechania ok 300 km:painting: Narazie warunki ok ;) Quote
Kika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Melba']Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach. Jaka jest aktualnie u was pogoda, śnieg?, drogi śliskie czy raczej nie panikować - mam do przejechania ok 300 km:painting: Nawet jak wróci zima to raczej nie ma strachu- drogi do Rzeszowa sa dość dobrze utrzymywane. No chyba, że będzie jakaś nawałnica, ale na to raczej się nie zanosi. Quote
malaSilky Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Melba']Mam pytanie "z innei beczki", może do kogoś kto mieszka w Rzeszowie lub okolicach. Jaka jest aktualnie u was pogoda, śnieg?, drogi śliskie czy raczej nie panikować - mam do przejechania ok 300 km:painting: Chcialabym miec tylko 300 kilometrow tak jak ty lecz my jedziemy z poznania:) To dobrze ze pogoda w pozadku mam nadzieje ze bedzie sie dobrze i bezproblemowo jechalo no i ze droga nie bedzie sliska :ppozdrowionka Quote
Coffee&Nera Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Na szczescie niezapowiadają powrotu ostrej podkarpackiej zimy... ;) Quote
Magdalenkl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 czasem sa okropne wiatry glowy moze porwac :eviltong: pogoda dobra czasem sloneczko zaswieci Quote
Coffee&Nera Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Magda tylko w nocy wiatry i ostro kolo 5-6 maxymalnie a potem juz spokojnie :D:D Quote
Sonya-Nero Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 McDzik napisał(a):A może tez jakaś uraza wystawiających? Ja byłam na CACIB Warszawa w lipcu 2007 na tych wakacjach na oba dni i byłam świadkiem, jak weteranka biały pudel królewski dostała ocenę .. dst? .. "Bo miała zwiotczałą skórę.." - przecież to oznaki starości.. miała chyba .. 10 lat? Juz nie pamiętam.. w kazdym bądź razie dla mnie była piękna, a sędzina się uczepiła, że skóra na tułowiu mogła by byc bardziej podciągnięta do góry... dodam, ze na całą ogromną stawke pudli krolewskich wtedy nie było ani jednej oceny doskonałej i nie padło zadno CACIB No i tak się właśnie rodzą plotki, bujdy i podania ludowe :evil_lol: Ja tam byłam ;) i nic takiego nie miało miejsca :cool1::roll: Quote
duzebzium Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 do mnie jeszcze nie doszlo zgloszenie:placz: Quote
Mała_Tybetanka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 duzebzium napisał(a):do mnie jeszcze nie doszlo zgloszenie:placz: Dojdzie pewno w piątek albo poniedzialek ....ta nasza poczta :mad: Quote
McDzik Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kika napisał(a):A gdzies Ty się słoneczko takich bzdur naczytała odnośnie dalmatyńczyków. Ja tam znam dalmaski 13,15-letnie i nie są wytworem wyobraźni, tylko zywymi zwierzętami :) Acha to cofam posta ;D Ostatnio mi powiedzieli, że zyja tylko 7 !!!!!! Sorry za zamieszanie , zły dzień ;/ Quote
McDzik Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Sonya-Nero napisał(a):No i tak się właśnie rodzą plotki, bujdy i podania ludowe :evil_lol: Ja tam byłam ;) i nic takiego nie miało miejsca :cool1::roll: jejjku przepraszam sprawdzilam i to byla ocena DOBRA ;| ..ale tak mi sie źle skojarzylo wtedy ze jak na nią to słaba ocene dostała jako weteran ,,, przepraszam za plote xD Quote
Sonya-Nero Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ... tylko że nie było suki weteranki w dużych pudlach, a CACIB i BOB dostał litewski czarny pies. W weteranach natomiast był pudel miniaturowy ;) Quote
panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 My też potwierdzenia nie mamy, ale nie panikujemy :) Dziwna ta nasza poczta, na zachód dochodzi, centrum też, a śląsk jakoś łukiem obchodzą:evil_lol: ale nie damy się i poczekamy :cool3: Quote
AnkaW Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 I wschód też omija szerokim łukiem bo do mnie potwierdzenie też jeszcze nie dotarło :shake: Quote
Magot Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 AnkaW napisał(a):I wschód też omija szerokim łukiem bo do mnie potwierdzenie też jeszcze nie dotarło :shake: ja jestem ze wschodu a już potwierdzenie dostałam:evil_lol: Quote
Kika Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 AnkaW napisał(a):No to pięknie AnkaW masz przecież nr zgłoszenia i jesteś na liście przyjętych ,więc nawet jak papierek nie dojdzie - jedziesz i niczym się nie przejmujesz :) Quote
musia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wczoraj do Katowic doszło już potwierdzenie. Dojdzie i do Sosnowca. Quote
Atik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tak jak napisała Kika, drogi dojazdowe do Rzeszowa są zawsze dobrze odśnieżane w zimie, przynajmniej te na podkarpaciu, o innych województwach sie nie wypowiadam a różne mam doświadczenia. Na szczęście na zimę póki co się nie zanosi. Gdyby do kogoś nie dotarło potwierdzenie to na przyjmowaniu psów szuka stolika z nr zgłoszenia (przedziały liczbowe od-do) swojego psa i tak uderza. Quote
Agnieszka K. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A czy dokumenty mozna będzie póxniej odebrac?? Ok 10-11?? Bo ocena mojega psa jest chyba ok. 13.00 i nie wiem jeszcze, czy nie wyjade później, tak zebym zdązyła na swoja ocene?? Quote
Light of Shin-Ra Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja mam potwierdzenie, :multi:wczoraj doszło, a mieszkam na końcu Polski. Quote
AnkaW Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kika napisał(a):AnkaW masz przecież nr zgłoszenia i jesteś na liście przyjętych ,więc nawet jak papierek nie dojdzie - jedziesz i niczym się nie przejmujesz :) Tym to ja się nie martwie, ale ja chce dostać tą piękną kopertę :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts