Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
A jak myślicie czy zima zrobi nam psikusa i jeszcze przyjdzie przed tą wystawą :hmmmm:.

Myślę, że tak:D Zapowiadają zimę na początek lutego:lol:

Posted

Talagia napisał(a):
Oj :-o Lepiej, zeby pogoda sie nie popsula, bo jak bede musiala wnosic oba psy do hali to bede kontuzjowana juz na poczatku sezonu :evil_lol::evil_lol:

Pomyśl o mnie :evil_lol::evil_lol: też jadę z dwoma :evil_lol:

Posted

Talagia napisał(a):
Oj :-o Lepiej, zeby pogoda sie nie popsula, bo jak bede musiala wnosic oba psy do hali to bede kontuzjowana juz na poczatku sezonu :evil_lol::evil_lol:

panienkabubu napisał(a):

Oj, współczuję:evil_lol::shake: Jakie to szczęście, że mam tylko jednego i na dodatek waży zaledwie 15 kg:evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

:-o No tak, w takim wypadku zalozylabym im wysokie skarpetki i wio do hali :D Chyba, ze na wózku je przetransportować :evil_lol::evil_lol:

Ja chyba bede musiala obandazowac te pióra moim psiakom bo zamiataja cala ziemie :angryy:

Posted

Obandażować? A masz jakąś radę na puchatą leonke, która uwiebia swe włochate portki maczać w błocie? Skąpane w bagiennym roztworze nie wyglądają wystawowo :( .. Ja chcę właśnie snieg ..

Posted

Przestańcie snuć takie katastroficzne wizje. Może nie będzie tak źle. Byle było w miarę sucho to jakoś sie przetransportujecie.
Ja mam lepiej bo moje 5 kg pod pachę wezmę, gorzej jak pójdzie na siusiu. Kombinezon jej chyba uszyję.

Posted

Witam!
Czy jedzie ktoś moze z Lublina na wystawę i ma wolne miejsce dla jednej osoby i beagielki,oczywiście dorzucam się do paliwka .
Z góry dziękuję

Posted

nessie00 napisał(a):
Dostałam potwierdzenie, w ślicznej kopercie:multi:, tylko czemu nie ma nr startowego, mimo że zapłacone?:placz:

Właśnie, też mnie to dziwi:-(

Posted

Albo też tak jak praktykuję w innych krajach
przed rozpoczęciem oceny na ringu- podchodzisz to stolika ringowego - pokazujesz potwierdzenie, one na ringu odchaczają u siebie, i dostajesz na ringu bąź teczkę z wszystkim , bądź numerek , a teczkę po ocenie.

Tak bywa w Czechach, Słowacji, na europejskiej w Zagrzebiu.