Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arima napisał(a):
Ja to właścicielka Arnolda.Siedzieliśmy tuż przy ringu i pytaliśmy Was po kim te śliczne panny. Bo obydwie bardzo podobne i miałabym wielki dylemat którą wybrać

Acha to już Was kojarzę :) Miło było poznać, nawet nie wiedziałam, że jacyś leonomaniacy z dogomanii tam byli oprócz mnie :) .. I jak poszło Arniemu? Bo wtedy się zakręciłam przy Dianie i Nelce przed wejściem na ring i mi się wszystko pomieszało xD

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
A czy ktoś ma może wyniki i fotki Bokserów i Dog de Bordeaux :oops:

Znam tylko te najwazniejsze lokaty bokserów ktore podała Atik Na BF

BOB, BOG II - GARIBALDI Nostrum
CACIB pies - GARIBALDI Nostrum
CACIB suka - Jedna Na Milion GOLDIE
res.CACIB pies HERAKLES Optima Grata
res CACIB suka - GOLDEN GIRL From Bassarab
Naj. Junior - JACQUELINE Madison's
Zw.Mł. suka - JACQUELINE Madison's
Zw. Mł. pies - SANTA FE Elmonte's

Gratulacje

Posted

I kto miał rację ?:P

co do wyników o które prosicie to na pewno będzie umieszczony na stronie www.zkwp.rzeszow.pl katalog powystawowy, ale oczywiście na to trzeba trochę poczekać

Trochę się porządzę i pozwolę sobie pogratulować w imieniu wszystkich organizatorów odniesionych sukcesów wszystkim wystawcom i przeprosić za, jak sami piszecie :) nieliczne niedociągnięcia, błędy itp.

Bardzo proszę nie mówcie, że wykładzina była śliska... bo jestem skłonny napisać, że to wina psa lub właściciela.... Jakoś z moim futrzastym Bouvierem potrafiłem przed wejściem na ring przebiec się parę metrów po hali w miejscu gdzie w ogóle nie było ani wykładziny, ani tej czarnej gumy czy maty czy co to było i bynajmniej moja sunia nie zanotowała żadnych poślizgów etc., co najwyżej ja bym się w pewnym momencie zabił :)

Apropo bokserów :) jak się podobała wam obsługa tegoż ringu ?:)

[SIZE=2]No dobra też się pochwale ;]

ZADRA Barbe Sale - CWC, CACIB, NDSwR,

a dodatkowo później bardzo ładny bouvier z młodzieży wziął I grupę z czego się bardzo cieszę :)

Posted

Witam ;)
To i my się pochwalimy:p nasz cavalierek Alek Ad Cordem w Rzeszowie ukończył dorosły championat -I dosk. CWC a w porównaniu przegrał z tatusiem Rosebury JUSTIN THYME, który potem jeszcze troszkę poszalał i wygrał grupę IX !!!!!!! Fajnie, bo rzadko sie zdarza cavalier na podium BOG:p
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Bardzo sie cieszę, że w tym zaaferowaniu udało mi sie zamienić kilka słów z właścicielką Halszki i Frani - dziewczyny na żywo są jeszcze cudowniejsze!
Wielkie gratulacje dla Ali Nowak za wygrana JH w grupie starszej!:multi::multi::multi:
Ogólnie mówiąc wystawa super, jedynym minusem były chyba parkingi a raczej ich brak:diabloti:.
Please jeśli ktoś ma fotki z BOG IX będę dozgonnie wdzięczna:mdleje:
Pozdrowienia.

Posted

[quote name='Błyskotka']My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski .
Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:.
GRATULUJę!

[quote name='Elitesse']moja corcia - ALBA ASTRA Elitesse - zaczela nowy sezon od CWC, NSWR i CACIBa :multi::multi::multi:
GRATULUJE!

[quote name='magda_drakkar']My wróciliśmy z oceną doskonałą i złotym medalem, więc cieszymy się bardzo:multi::) Fajnie, że była wykładzina na całym ringu, choć na na balkonach ścisk totalny...;/
PIęKNY WYNIK!!!

[quote name='Meritt']My wróciliśmy z v1, CWC i res. CACIB, ale CACIB dostał inter, więc przechodzi na nas:multi::multi:
Szczęściara!!! BRAWO!

[quote name='panienkabubu']

A wynikami z chęcią się pochwalę :loveu:

HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI - kl. otwarta: CWC, CACIB, NDSwR [SIZE=2](pokonałyśmy 6 suk :loveu:)

MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - kl. szczeniąt: wybitnie obiecująca, BOB PUPPY :loveu:

Juz gratulowałam, ale co mi tam! Zrobię to jeszcze raz!
GRATULUJę!

[quote name='McDzik']! No to my też się pochwalimy ;) W leonbergerach w sobotę:
DIANA Lwia Dolina - klasa młodzieży - 1 lok. o.dosk, Zw,Mł - rozpoczęty Młodziezowy Championat Polski
NELLA Oaza Wschodu - klasa młodzieży - 2 lok. o.dosk,
SINDI z Bursztynówki - klasa championów - 1lok, o.dosk, NDSwR , CACIB !!!

brawo!!!

[quote name='lonka']Veni Vidi Vici SHIH-TZUCWC,CACIB,BOB,BOG3:loveu::loveu::loveu:
.
PIęKNIE!!!

[quote name='pati1033']gratuluje tak pieknych wynikow :multi::multi:
dZIEKI!

[quote name='BarbeSale']I kto miał rację ?:P
WSZYSCY PO KOLEI...:lol:

[SIZE=2]No dobra też się pochwale ;]

ZADRA Barbe Sale - CWC, CACIB, NDSwR,

a dodatkowo później bardzo ładny bouvier z młodzieży wziął I grupę z czego się bardzo cieszę :)

No to i my sie cieszymy! BRAWO!!!
Pzdr.

Posted

A, żeby nie było tak słodko, to troszeczke dziegciu dorzucam:
Panie obsługujace w sobotę ring 11 (sędzia A. Kisliakov) - pogubiły sie zupełnie w wypełnianiu kart ocen. Nie było zakreslonych ani tytułów, ani wniosków... dobrze, że my, starzy wyjadacze czuwalismy...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='psiulka']
Ja poproszę nowofundlandy :loveu:

Tylko muszę rozjaśnić :)

[quote name='BarbeSale']Bardzo proszę nie mówcie, że wykładzina była śliska... bo jestem skłonny napisać, że to wina psa lub właściciela.... Jakoś z moim futrzastym Bouvierem potrafiłem przed wejściem na ring przebiec się parę metrów po hali w miejscu gdzie w ogóle nie było ani wykładziny, ani tej czarnej gumy czy maty czy co to było i bynajmniej moja sunia nie zanotowała żadnych poślizgów etc., co najwyżej ja bym się w pewnym momencie zabił :)
Pamiętaj, że niektóre psy są ofermami i polegają na najmniejszych śliskich podłogach :evil_lol::evil_lol: o więcej nie pytaj :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]ZADRA Barbe Sale - CWC, CACIB, NDSwR,

gratulacje :multi:

[quote name='d_orka']
Bardzo sie cieszę, że w tym zaaferowaniu udało mi sie zamienić kilka słów z właścicielką Halszki i Frani - dziewczyny na żywo są jeszcze cudowniejsze!

Hej:loveu:
sorki, że tak krótko, ale WC było potrzebne :evil_lol: następnym razem pogadamy dłuzej :loveu:

Posted

No wreszcie Dogo działa.

Gratuluję Wszystkim zdobytych tytułów i osiągniętych sukcesów, w imieniu Organizatorów dziękuję za wyrozumiałość i przepraszam, że wszelkie niedociągnięcia. Dla nas wystawa jest udana, bo było spokojnie :)

Kika, dzięki za chwilowe spotkanie, ale jak widziałaś czasu niewiele miałam :)

I prośba prywatna, jak ktoś ma foty bokserów to poproszę na daratargatis@interia.pl :)

Posted

UWAGA UWAGA !!!!!

Pilnie poszukuję zdjęcia tablicy z wynikami z ringu na ktorym sędziowane byly BASENJI , SAMOYEDY i CHOW CHOW !!!

BARDZO PRSZĘ O POMOC - SPRAWA PILNA !!!!

p.s. duże literki - napisane świadomie aby moj post przybrał formę OGŁOSZENIA.

Z gory dziękuję !!
Osoby które posiadają to zdjęcie proszę o kontakt na priv

Posted

Gartulacje dla wszystkich!!!

A teraz ja sie pochwale ;)

Mój Codik ( w rasie 18 psów) w klasie pośredniej V1, CWC, następnie CACIB, BOS & BOB !!!!!!!! I w wieku 16 miesięcy rozpoczyna INTERCHAMPIONa !!!!!!!:loveu:

Toffik w klasie championów doskonały III ;)

A ja na JH BIS III :lol:

Posted

Seter irlandzki czerwono-biały

Suki

Klasa weteranów

VELVET Exclusive's - dosk, I, NSwR, ZwR

Seter irlandzki

Psy

Klasa szczeniąt

FAITHFUL FREDDY Shilton - w.o., NSwR

Klasa młodzieży

ARGO Rysi Wykrot - dosk, I, NJwR