psiulka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']A czy ktoś ma może wyniki i fotki Bokserów i Dog de Bordeaux :oops: Mam zdjęcia bokserów ;) Za chwilkę wstawię. Quote
McDzik Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 arima napisał(a):Ja to właścicielka Arnolda.Siedzieliśmy tuż przy ringu i pytaliśmy Was po kim te śliczne panny. Bo obydwie bardzo podobne i miałabym wielki dylemat którą wybrać Acha to już Was kojarzę :) Miło było poznać, nawet nie wiedziałam, że jacyś leonomaniacy z dogomanii tam byli oprócz mnie :) .. I jak poszło Arniemu? Bo wtedy się zakręciłam przy Dianie i Nelce przed wejściem na ring i mi się wszystko pomieszało xD Quote
arima Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 nieee ja nie jestem włascicielką Arniego tylko Arnolda Leo Grande Cuore. Doskonała lok 2;) Quote
psiulka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A czy ktoś ma może wyniki i fotki Bokserów i Dog de Bordeaux :oops: Boksery Quote
psiulka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Jutro wrzucę reszte i te z MP sobotniego ;) Quote
drzalka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):A czy ktoś ma może wyniki i fotki Bokserów i Dog de Bordeaux :oops: Znam tylko te najwazniejsze lokaty bokserów ktore podała Atik Na BF BOB, BOG II - GARIBALDI Nostrum CACIB pies - GARIBALDI Nostrum CACIB suka - Jedna Na Milion GOLDIE res.CACIB pies HERAKLES Optima Grata res CACIB suka - GOLDEN GIRL From Bassarab Naj. Junior - JACQUELINE Madison's Zw.Mł. suka - JACQUELINE Madison's Zw. Mł. pies - SANTA FE Elmonte's Gratulacje Quote
BarbeSale Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 I kto miał rację ?:P co do wyników o które prosicie to na pewno będzie umieszczony na stronie www.zkwp.rzeszow.pl katalog powystawowy, ale oczywiście na to trzeba trochę poczekać Trochę się porządzę i pozwolę sobie pogratulować w imieniu wszystkich organizatorów odniesionych sukcesów wszystkim wystawcom i przeprosić za, jak sami piszecie :) nieliczne niedociągnięcia, błędy itp. Bardzo proszę nie mówcie, że wykładzina była śliska... bo jestem skłonny napisać, że to wina psa lub właściciela.... Jakoś z moim futrzastym Bouvierem potrafiłem przed wejściem na ring przebiec się parę metrów po hali w miejscu gdzie w ogóle nie było ani wykładziny, ani tej czarnej gumy czy maty czy co to było i bynajmniej moja sunia nie zanotowała żadnych poślizgów etc., co najwyżej ja bym się w pewnym momencie zabił :) Apropo bokserów :) jak się podobała wam obsługa tegoż ringu ?:) [SIZE=2]No dobra też się pochwale ;] ZADRA Barbe Sale - CWC, CACIB, NDSwR, a dodatkowo później bardzo ładny bouvier z młodzieży wziął I grupę z czego się bardzo cieszę :) Quote
BarbeSale Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Aha, za jakiś nieokreślony czas wrzucę gdzieś fotki z pudeł z soboty, z niedzieli niestety żadnych zdjęć nie mam. Quote
d_orka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Witam ;) To i my się pochwalimy:p nasz cavalierek Alek Ad Cordem w Rzeszowie ukończył dorosły championat -I dosk. CWC a w porównaniu przegrał z tatusiem Rosebury JUSTIN THYME, który potem jeszcze troszkę poszalał i wygrał grupę IX !!!!!!! Fajnie, bo rzadko sie zdarza cavalier na podium BOG:p :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo sie cieszę, że w tym zaaferowaniu udało mi sie zamienić kilka słów z właścicielką Halszki i Frani - dziewczyny na żywo są jeszcze cudowniejsze! Wielkie gratulacje dla Ali Nowak za wygrana JH w grupie starszej!:multi::multi::multi: Ogólnie mówiąc wystawa super, jedynym minusem były chyba parkingi a raczej ich brak:diabloti:. Please jeśli ktoś ma fotki z BOG IX będę dozgonnie wdzięczna:mdleje: Pozdrowienia. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Błyskotka']My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski . Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:. GRATULUJę! [quote name='Elitesse']moja corcia - ALBA ASTRA Elitesse - zaczela nowy sezon od CWC, NSWR i CACIBa :multi::multi::multi: GRATULUJE! [quote name='magda_drakkar']My wróciliśmy z oceną doskonałą i złotym medalem, więc cieszymy się bardzo:multi::) Fajnie, że była wykładzina na całym ringu, choć na na balkonach ścisk totalny...;/ PIęKNY WYNIK!!! [quote name='Meritt']My wróciliśmy z v1, CWC i res. CACIB, ale CACIB dostał inter, więc przechodzi na nas:multi::multi: Szczęściara!!! BRAWO! [quote name='panienkabubu'] A wynikami z chęcią się pochwalę :loveu: HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI - kl. otwarta: CWC, CACIB, NDSwR [SIZE=2](pokonałyśmy 6 suk :loveu:) MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - kl. szczeniąt: wybitnie obiecująca, BOB PUPPY :loveu: Juz gratulowałam, ale co mi tam! Zrobię to jeszcze raz! GRATULUJę! [quote name='McDzik']! No to my też się pochwalimy ;) W leonbergerach w sobotę: DIANA Lwia Dolina - klasa młodzieży - 1 lok. o.dosk, Zw,Mł - rozpoczęty Młodziezowy Championat Polski NELLA Oaza Wschodu - klasa młodzieży - 2 lok. o.dosk, SINDI z Bursztynówki - klasa championów - 1lok, o.dosk, NDSwR , CACIB !!! brawo!!! [quote name='lonka']Veni Vidi Vici SHIH-TZUCWC,CACIB,BOB,BOG3:loveu::loveu::loveu: . PIęKNIE!!! [quote name='pati1033']gratuluje tak pieknych wynikow :multi::multi: dZIEKI! [quote name='BarbeSale']I kto miał rację ?:P WSZYSCY PO KOLEI...:lol: [SIZE=2]No dobra też się pochwale ;] ZADRA Barbe Sale - CWC, CACIB, NDSwR, a dodatkowo później bardzo ładny bouvier z młodzieży wziął I grupę z czego się bardzo cieszę :) No to i my sie cieszymy! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A, żeby nie było tak słodko, to troszeczke dziegciu dorzucam: Panie obsługujace w sobotę ring 11 (sędzia A. Kisliakov) - pogubiły sie zupełnie w wypełnianiu kart ocen. Nie było zakreslonych ani tytułów, ani wniosków... dobrze, że my, starzy wyjadacze czuwalismy...:evil_lol: Pzdr. Quote
BarbeSale Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 W niedziele na tym ringu było już OK, choć miałem zakreślony CACIB bez CWC, co najśmieszniejsze sędzia powiedział że tak ma być... a tak nie może być :P Quote
panienkabubu Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='psiulka'] Ja poproszę nowofundlandy :loveu: Tylko muszę rozjaśnić :) [quote name='BarbeSale']Bardzo proszę nie mówcie, że wykładzina była śliska... bo jestem skłonny napisać, że to wina psa lub właściciela.... Jakoś z moim futrzastym Bouvierem potrafiłem przed wejściem na ring przebiec się parę metrów po hali w miejscu gdzie w ogóle nie było ani wykładziny, ani tej czarnej gumy czy maty czy co to było i bynajmniej moja sunia nie zanotowała żadnych poślizgów etc., co najwyżej ja bym się w pewnym momencie zabił :) Pamiętaj, że niektóre psy są ofermami i polegają na najmniejszych śliskich podłogach :evil_lol::evil_lol: o więcej nie pytaj :evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]ZADRA Barbe Sale - CWC, CACIB, NDSwR, gratulacje :multi: [quote name='d_orka'] Bardzo sie cieszę, że w tym zaaferowaniu udało mi sie zamienić kilka słów z właścicielką Halszki i Frani - dziewczyny na żywo są jeszcze cudowniejsze! Hej:loveu: sorki, że tak krótko, ale WC było potrzebne :evil_lol: następnym razem pogadamy dłuzej :loveu: Quote
Atik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No wreszcie Dogo działa. Gratuluję Wszystkim zdobytych tytułów i osiągniętych sukcesów, w imieniu Organizatorów dziękuję za wyrozumiałość i przepraszam, że wszelkie niedociągnięcia. Dla nas wystawa jest udana, bo było spokojnie :) Kika, dzięki za chwilowe spotkanie, ale jak widziałaś czasu niewiele miałam :) I prośba prywatna, jak ktoś ma foty bokserów to poproszę na daratargatis@interia.pl :) Quote
filonek_bezogonek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 UWAGA UWAGA !!!!! Pilnie poszukuję zdjęcia tablicy z wynikami z ringu na ktorym sędziowane byly BASENJI , SAMOYEDY i CHOW CHOW !!! BARDZO PRSZĘ O POMOC - SPRAWA PILNA !!!! p.s. duże literki - napisane świadomie aby moj post przybrał formę OGŁOSZENIA. Z gory dziękuję !! Osoby które posiadają to zdjęcie proszę o kontakt na priv Quote
Codik&Toffik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gartulacje dla wszystkich!!! A teraz ja sie pochwale ;) Mój Codik ( w rasie 18 psów) w klasie pośredniej V1, CWC, następnie CACIB, BOS & BOB !!!!!!!! I w wieku 16 miesięcy rozpoczyna INTERCHAMPIONa !!!!!!!:loveu: Toffik w klasie championów doskonały III ;) A ja na JH BIS III :lol: Quote
Evni Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Seter irlandzki czerwono-biały Suki Klasa weteranów VELVET Exclusive's - dosk, I, NSwR, ZwR Seter irlandzki Psy Klasa szczeniąt FAITHFUL FREDDY Shilton - w.o., NSwR Klasa młodzieży ARGO Rysi Wykrot - dosk, I, NJwR COLD MOUNTAIN Zambi - dosk, III Irish Melody LUCKY LUKE - dosk, II Klasa pośrednia DIABLO z Bajkowego Boru - dosk, I, CWC Klasa otwarta CINAMON Vexillum - bdb Klasa użytkowa BETWEEN HEAVEN AND HELL Zambi - dosk, I, CWC, ResCACIB Klasa championów AMERICAN DOLLAR z Arislandu - dosk, I, CWC, CACIB, NDPwR, BOB. BOG I, BIS II Suki Klasa młodzieży Blever's ALLEGREZZA - dosk, III AXI Rysi Wykrot - dosk, IV COME AS YOU ARE Zambi - dosk, II EMMA DLA ARISLANDU Nowa Irlandia - Zw.Mł HIKORA Koleba Diany - dosk, V Klasa pośrednia DUSHANE z Bajkowego Boru - dosk, II JUICY FRUIT Diervilla - dosk, I , CWC, Res. CACIB :multi: PALINKA Rude Ziółko - dosk, III Klasa otwarta FIRST LADY z Arislandu - nb. ORSZADA Rude Ziółko - dosk, I Klasa użytkowa GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego - dosk, I, CWC, Najlepsza Suka Użytkowa Klasa championów FORTUNA z Mahagonii - nb. GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego - dosk, II KABAŁA Lekarstwo na Miłość - dosk, III THATOLD BLACK MAGIC z Arislandu dosk, I CACIB Klasa weteranów BREZA Harpol - dosk, I mniej więcej tak to wyglądało :) Quote
Codik&Toffik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Z tego co widziałem to American Dollar z Arislandu w sobote wygrał BOG ;) Quote
Atik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Z tego co widziałem to American Dollar z Arislandu w sobote wygrał BOG ;) I był drugi na BIS :) Quote
Recommended Posts