duzebzium Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 d_orka napisał(a):Czy ktoś z oddziału w Rzeszowie orientuje się, czy na listę wpisano już zbiorówki z innych oddziałów? Chodzi mi o Katowice... Zgłaszałam i opłacałam w oddziale katowickim /grubo przed terminem/ a na liście nadal nas nie ma... czy mam się niepokoić? :-( Ja też zgłosiłam i zapłaciłam 7-8 a na liście dalej mnie nie ma:shake: zaczynam sie martwic ze nie przyjeli... choć meilem przysłali potwierdzenie zgłoszenia:-( Quote
duzebzium Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 uff juz sprawdziłam i jestem:cool3: a czemu zlikwidowali klasy do ktorych sa zgloszone psy? Quote
Błyskotka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 duzebzium napisał(a):uff juz sprawdziłam i jestem:cool3: a czemu zlikwidowali klasy do ktorych sa zgloszone psy? I bardzo dobrze. Ci co głosili przed przedłużeniem terminu nie mogą zmienić klasy a tamci mieli dobrze bo wiedzieli gdzie jest konkurencja. Quote
BarbeSale Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cavisia napisał(a):Ten piesek to Alek Ad Cordem . Barbesale, proszę sprawdź :-), to cavalier :-). Tego psa póki co w bazie przyjętego nie ma, ale ja nie mam dostępu do zgłoszeń które czekają na przyjęcie, a takich jest jeszcze pewnie kilkaset, więc nie ma się czym martwić. Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 a kiedy będzie można liczyć na potwierdzenia:razz::razz: ott taka ciekawość babska:cool1: Quote
BarbeSale Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 w najodpowiedniejszym czasie :D pierw idą do wystawców zagranicznych, którym potrzebne jest potwierdzenie do uzyskania wiz (Białoruś, Ukraina itp.). Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 a katalog przed wystawowy:razz::razz: Quote
BarbeSale Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ludzie... mamy jeszcze 1 miesiąc do wystawy, a dokładniej 27 dni więc spokojnie... Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 BarbeSale napisał(a):ludzie... mamy jeszcze 1 miesiąc do wystawy, a dokładniej 27 dni więc spokojnie... wiem wiem przecież sa jeszcze zgłoszenia przyjmowane:cool1: ale tylko zapytałam czy można liczyć na katalog i wystarczy odpisać tak lub nie Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 BarbeSale napisał(a):nie...wiem ;p tez tak moze byc:razz: Quote
kika22 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 duzebzium napisał(a): czemu zlikwidowali klasy do ktorych sa zgloszone psy? Klasy powinny być zlikidowane od razu:cool3: A nie dopiero teraz:eviltong: Quote
Kida Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 AnkaW napisał(a):Kida nie musisz już dzwonić Ok, dzięki ;) Quote
AnkaW Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ale widze że część piesków na liście się dubluje. :cool1: Na pewno nr zgł. 641 i 1741. Tu na pewno chodzi o jednego psa. Quote
Atik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 AnkaW, niestety. To są właśnie nasi kochani wystawcy. Przecież każdy pies przyjęty dostaje indywidualny numer.Pod nim można psa sprawdzić, można sprawdzić na stronie. Niestety brakuje waszej - w rozumieniu wystawców - wyrozumiałości. Nikt z nas nie siedzi 24/h przy kompie i nie klepie zgłoszeń. A wszyscy by chcieli, żeby było zaraz jak wyśle. Poza tym w zgłoszeniach brakuje e-maila zwrotnego, to jak mamy wysyłać potwierdzenie? Prosiliśmy wiele razy, żeby nie przysyłać kolejnych zgłoszeń ... i zamiast usprawnić wszystko ... I kolejna sprawa - ludzie nie załączają skanów do zgłoszeń. Oddzielnie zgłoszenie oddzielnie na emila załączniki. Tylko, że załączniki są zaraz na skrzynce a zgłoszenie czeka na serwerze. I główkujemy do jakiego zgłoszenia jest załącznik ... Kupa zgłoszeń na fikcyjnych nr rejestracyjnych i PKR - program to wyłapuje :evil_lol: i takich zgłoszeń do wyjaśnienia jest trochę. Proszę o cierpliwość, zanim pojawi się ostateczna lista to jeszcze to trochę potrwa. Korekta jeszcze przed nami. Quote
mela2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pracujcie,pracujcie,korygujcie itd. I tak bardzo sprawnie Wam to idzie.Jestem pełna uznania,zwłaszcza , że wielka ilosc zgłoszeń wysłana została w ostatniej chwili. Quote
Błyskotka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Zbiorówka z Rybnika doszła :). Jesteśmy na liście :multi:. Quote
Frytela Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Słuchajcie a dowod wpłaty przefaksować? czy mailem? Quote
BarbeSale Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Frytela napisał(a):Słuchajcie a dowod wpłaty przefaksować? czy mailem? Raczej bez różnicy, ale może lepiej faksem :) Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dowód wpłaty trzeba Wam wysłać? Płaciłam przed 9.01. Quote
Frytela Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no to wysyłam dowód :diabloti: uwaga... ha i nie musze wysyłac xD odebrała jakaś pani i powiedziała ze nie musze xD Quote
BarbeSale Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Oczywiście że nie trzeba, ale jeśli ktoś płacił wczoraj, albo np. dzisiaj to można wysłc ten dowód wpłaty... Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 BarbeSale napisał(a):Oczywiście że nie trzeba, ale jeśli ktoś płacił wczoraj, albo np. dzisiaj to można wysłc ten dowód wpłaty... Aha, no to sobie czekam spokojnie na potwierdzenia teraz :) Nie wiem jak Wy macie siłę codziennie aktualizować listę;) Quote
moon_light Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ... Wysłałam dawno już 2 maile z prosbą o wycofanie psa(bez odpowiedzi), następnie wysłałam fax, a on dalej jest na liście. czy ktos moglby to sprawdzic?? Quote
Atik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 moon light, wszelkie faxu do wycofania osoba odbiera jutro, proszę o cierpliwość. Napisz pw. Quote
Recommended Posts