orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hihi same chwalipiety na tym forum :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Zaruje, OGROMNE GRATKI dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! hahaha no!!!! GRATKI dla wszystkich chwalipiet!!!! wracam do roboty:((((
Irviers Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Gratuluje zarówno ostatnich osiągnięc jak i całego sezonu :D Naprawdę przyjemnie sie to czyta :) Korzystając z okazji... mam nadzieje ze NDM został porządnie sfotografowany i zę pochwalicie się zdjęciami :) Zwłaszcza pis :) mysle, ze powinnas zapytac o to na FMZ, może Meggy Ci wytłumaczy ja juz nie mam siły ani ochoty nawet myslec o tych bredniach. Iza tłumaczone było wiele razy... a Meggy ma taki sam w tym udział jak wiekszosc pozostałych FMZtowiczów... anawet mogę powiedziec ze mniejszy. Nasze forum ma ograniczone możliwosci- i liczba użytkowników również jest ograniczona. Aha i jeszcze jedno... jakie bzdety??? :confused:
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 a ja za co polecialam z pomaranczy???????????? bo mi to nie zostalo wyjasnione ANI razu!!!!!! 0X :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X a ograniczone to forum jest!!!i to bardzo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 To jeszcze wkleje zdjecie kalendarza :lol: jesli ktos chce to pisac :lol: Przesylka kosztuje 6 zl...
Olivka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No właśnie Marto. Za co ja wyleciałam. O ile sobie przypominam zawsze miło nam się rozmawiało ze wszystkimi oprócz pewnego zatargu z Meggy, kiedy to ośmieliłam się odezwać w obronie znajomych. Przypominam sobie, że wylaciałam zaraz po tym jak rozmawiałyśmy sobie grzecznie na łączach. Nie przejmuję się tym, ale nie chcę, aby ludzie byli separowani ode mnie, tylko dlatego ,że Meggy się obraziła, albo dlatego że moja suczka wygrywa z suczką Waszej forumowej znajomej.
Irviers Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No i własnie tym się różnimy Orisini... lubicie innych obrażac :) Róbcie swoje a my swoje :) Po co 0X 0X i :evilbat: :evilbat: powinnas sie cieszyc ze nie uczestniczysz w naszym ograniczonym forum :)
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wiecej fot nie bedzie, bo Rafał nie zrobił ich wiele. Marta ja juz zamknełam ta sprawe. Ja wiem i ty wiesz dlaczego (znasz jednał wersje), koniec tematu. A wg mnie grupe powinna była wziac biała sznaucerka :) bo pod kazdym katem jest lepsza od fajnego faceta , który bynajmniej nie jest brzydkim psem, ale z tej trójki napewno nie był najlepszy :)
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 MartaReksKiwi napisał(a):No i własnie tym się różnimy Orisini... lubicie innych obrażac :) Róbcie swoje a my swoje :) Po co 0X 0X i :evilbat: :evilbat: powinnas sie cieszyc ze nie uczestniczysz w naszym ograniczonym forum :) ale to ja chce decydowac gdzie jestem a gdzie mnie nie ma!!!! a tam nie odezwalam sie a polecialam!!! no to cos jest nie hallo!jesli nie z forum to z ludzmi na nim!!!!!
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Olivka napisał(a):No właśnie Marto. Za co ja wyleciałam. O ile sobie przypominam zawsze miło nam się rozmawiało ze wszystkimi oprócz pewnego zatargu z Meggy, kiedy to ośmieliłam się odezwać w obronie znajomych. Przypominam sobie, że wylaciałam zaraz po tym jak rozmawiałyśmy sobie grzecznie na łączach. Nie przejmuję się tym, ale nie chcę, aby ludzie byli separowani ode mnie, tylko dlatego ,że Meggy się obraziła, albo dlatego że moja suczka wygrywa z suczką Waszej forumowej znajomej. Olivko ale to sa juz wystarczajace a raczej baaardzo powazne powody !! pamietaj ze pewnych osob krytykowac nie wolno - dozwolone jest tylko wyrazanie zachwytow !! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 orsini napisał(a):MartaReksKiwi napisał(a):No i własnie tym się różnimy Orisini... lubicie innych obrażac :) Róbcie swoje a my swoje :) Po co 0X 0X i :evilbat: :evilbat: powinnas sie cieszyc ze nie uczestniczysz w naszym ograniczonym forum :) ale to ja chce decydowac gdzie jestem a gdzie mnie nie ma!!!! a tam nie odezwalam sie a polecialam!!! no to cos jest nie hallo!jesli nie z forum to z ludzmi na nim!!!!! wiesz niektorzy chca byc doceniani...jesli nie sa za to co mowia to chca sobie zdobyc powazanie sila... to nie zawsze prowadzi do dobrych skutkow...hostoria zna wiele takich przykladow
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Oliva Ty tez polecialas???hahahahhahahahahahahahah ja Ci powiem za co!!!!ze wygralas z taka cudna suczka jak Yaga hahahahhahaa jak smialas w ogole hahahahaha a KaVang jeszcze nie dostala bana?????? hallo co jest!!!! bana dla KaVanga!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Elitesse jest duzo gorzej niz myslisz krytyka to tylko wierzchołek góry lodowej.... a znajomych chca sobie zdobywac nie siła a groźba
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):Elitesse jest duzo gorzej niz myslisz krytyka to tylko wierzchołek góry lodowej.... a znajomych chca sobie zdobywac nie siła a groźba slyszalam juz o pozostalych rzeczach...az sie ne chce w to wierzyc ? zastanawiam sie do czego to kiedys doprowadzi ? boje sie ze ucierpia niewinne osoby
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :o :o :o ale masakra..... :o :o :evil: :evil: ja juz nic nie rozumiem... :roll:
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pieknie to ujelas Elitesse. Juz zacyznaja cierpiec niewinni. Zreszta obiecano mi to.
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 zobaczcie to... heh przez przypadek mi sie wlaczyla jakas stronka z samochodami :wink:
Irviers Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Olivko mogę Cię zapewnic ze ani kłótnia z Meggy ani wygrana Fancy nie miały żadnego znaczenia... Troszke gadałysmy przez e-maile, ale kontakt nagle sie urwał po tym jak poprosiłam Cię kiedys o pomoc :( Nie odpowiedziałas :( Iza... no własnie... przypominam Ci ze Ty też znasz tylko jedna wersję... ale tak jak mówisz koniec tematu. Szkoda tylko ze wszystko tak sie skończyło. Mam nadzieje ze te wyjasnienia nie pojawiły się z mojego powodu- ja do Waszych psów nic nie mam- niech każdy robi o chce i jak chce :) A jeszcze wracając do FMZ. Nie dziwcie się że chcemy byc w swoim gronie- z tego co czytałam Wasze wypowiedzi to też macie podobne plany tylko cos nie mozecie sie zorganizowac :) wystarczy zę przejdziecie na forum KSP - tam juz czesc nas jest zablokowana (też nie wiem za co) jeszcze tylko zrobicie blok na kilka IP i będziecie miec spokój :) orsini my tez chcemy decydowac z gdzie i z kim jestesmy :) A tam gdzie Was nie chcą poprostu się nie pchajcie. ze wygralas z taka cudna suczka jak Yaga Przypominam Ci ze Yagi nie widziałas :) Ale pewnie Wam wolno wysmiewac psy innych a nam nie!! Okej :) róbcie jak chcecie :) slyszalam juz o pozostalych rzeczach...az sie ne chce w to wierzyc ? zastanawiam sie do czego to kiedys doprowadzi ? boje sie ze ucierpia niewinne osoby Domyślam sie od kogo sie dowiedziałas tych bardzo ciekawych rzeczy... Ja tylko poczekm na dalszy rozwój wypadków :) Ja też co nieco słyszałam ale co ja się bede mądrzyc ;)
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='MartaReksKiwi'] slyszalam juz o pozostalych rzeczach...az sie ne chce w to wierzyc ? zastanawiam sie do czego to kiedys doprowadzi ? boje sie ze ucierpia niewinne osoby Domyślam sie od kogo sie dowiedziałas tych bardzo ciekawych rzeczy... Ja tylko poczekm na dalszy rozwój wypadków :) Ja też co nieco słyszałam ale co ja się bede mądrzyc ;) raczej sie nie domyslasz bo jest to osoba zupelnie z zewnatrz, ktora z nikim z forowego swiatka nie ma nic wspolnego
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Marta nie widziala, ale o co Ci chodzi napisalam przeciez ze cudna suczka nie??????to juz piszac komplement tez jest zle dla Was??????hahahahahhaha to o Was w ogole NIC nie mozna napisac!!!!!!!!rozumiem!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Cześć . wreszcie mam czas i rzuciłem głebiej okiem na DGM i zostałem powalony tymi wynikami. GRATULACJE dla wszysktich i kazdego z osobna . TO JEST NIESAMOWITE (PEWNIE) UCZUCIE MIEC TAKIE REWELACYJNE PSY . GRATULUJĘ i zazdroszczę ;)
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Mek Ty zyjesz?????????????????? :o :o :o :o :o
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Marta prosze przestan mieszac. Bo tylko mi przykro. mam nadzieje, ze nigdy nie doswiadczysz tego co ja, tylu kłamstw i straszenia. najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczyła. I prosze idx i mieszaj na FMZ a nie tutaj. a jesli ktos ma cos do powiedzenia niech to zrobi osobiscie, a nie cudzymi rekami.
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Mek']Cześć . wreszcie mam czas i rzuciłem głebiej okiem na DGM i zostałem powalony tymi wynikami. GRATULACJE dla wszysktich i kazdego z osobna . TO JEST NIESAMOWITE (PEWNIE) UCZUCIE MIEC TAKIE REWELACYJNE PSY . GRATULUJĘ i zazdroszczę ;) oo Mek ty zyjesz !!! :angel: :angel: :angel: :angel: a rewelacyjne uczucie to miec SZNAUCERA !! bez wzgledu na jego osiagniecia !!
Olivka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ludzie z FMZ , administratorzy, moderatorzy i wszyscy pozostali. Proszę o przetarcie oczu i o obiektywizm w sprawach relacji międzyludzkich oraz międzyforumowych. Jeżeli jesteście obiektywni, to powinny sypnąć się kary właśnie dla uczestników FMZ za wyśmiewanie i obrażanie publiczne. Jeśli tego jeszcze nie widzicie, to pora się obudzić, bo zachodzi to wszystko już za daleko. Nikt z dorosłych osób nie puści obrzucania błotem sobie ot tak. Może skończyć się poważniej, niż ktokolwiek z Was sobie to wyobraża. Pozdrowienia
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):Marta prosze przestan mieszac. Bo tylko mi przykro. mam nadzieje, ze nigdy nie doswiadczysz tego co ja, tylu kłamstw i straszenia. najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczyła. I prosze idx i mieszaj na FMZ a nie tutaj. a jesli ktos ma cos do powiedzenia niech to zrobi osobiscie, a nie cudzymi rekami. mi sie takie porownanie nasunelo (tylko sie prosze nie obrazac !) ze marta to "bullterrier" Meggy - zawsze sie pojawia jak poruszane sa pewne tematy i broni ile sil starczy !
Recommended Posts