Elitesse Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 w koncu mam prawdziwa zime !! biedy Wacio utonal w sniegu na rannym spacerze :) a suczki oszalaly z radosci i nie moglam ich do domu zaciagnac :D :D
GUCIA Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Natalia_W napisał(a):Gucia a sama ja robisz?? niebo zajeło by mi to za dużo czasu :)
jostra Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A moja stronka już trochę świąteczna, nie pojechałam do NR, więc zajęłam się troszke "kosmetyką" i w końcu wpisałam wszystkie wystawy z 2005 roku
Elitesse Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 jostra napisał(a):A moja stronka już trochę świąteczna, nie pojechałam do NR, więc zajęłam się troszke "kosmetyką" i w końcu wpisałam wszystkie wystawy z 2005 roku widzialam hehe :D najwyzszy czas juz byl ! ja tez u siebie dalam wyniki wszystkich wystaw
jostra Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Strasznie duzo tego było, siedziałam od rana i klepałam :roll: 8)
Madziara Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 cześć :) Pozmieniało się optycznie na gorsze :( ale za to jak teraz chodzi... :P
Elitesse Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Madziara napisał(a):cześć :) Pozmieniało się optycznie na gorsze :( ale za to jak teraz chodzi... :P ja wiem czy jest jakas poprawa ? raz lepiej raz gorzej - przynajmniej u mnie a sa chwile ze wogole nie moge na DGM wejsc albo robie sie nagle wylogowana i nie moge sie zalogowac :evilbat:
Madziara Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 wyczyść pliki cookie, może będzie lepiej :) - ja wogóle zalogować się nie mogłam dopuki tego nie zrobiłam :evil:
jostra Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 U mnie wszystko normalnie działa, tylko musiałam się zalogować, a wcześniej byłam zalogowana przez cały czas
Natalia_W Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 :angel: U mnie bialutko na dworze :angel: Nareszcie a nie bloto i deszcz :wink: Jak juz ma byc zimno to niech chociaz bedzie do tego ladnie :wink: A jesli chodzi o stronki.... to ja szykuje nowa... bo ostatnio stwierdzilam ze za duzy chaos jest na tej mojej stronce... jak tylko komp wroci z naprawy to odrazu sie za nia wezme :lol: 8)
Agatka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 jakos tak chyba pogoda nie nastraja do pisania , a moze zaczał sie miesiac refleksji i głowy zajete sa zupełnie czym innym.
Elitesse Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 na przyklad robieniem sniegu na stronce hihihi :D zapraszam do podziwiania efektow !! :lol:
jostra Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 już widziałam :) cudnie - zimowo :P a niektórzy pracują ... :roll: 8)
Natalia_W Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Elitesse napisał(a):na przyklad robieniem sniegu na stronce hihihi :D zapraszam do podziwiania efektow !! :lol: Ja tez tak chce... :wink: :angel: :angel: :angel: A ma ktos cos podobnego do wsadzenia na stronke??? :lol: :oops:
orsini Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Agatka napisał(a):jakos tak chyba pogoda nie nastraja do pisania , a moze zaczał sie miesiac refleksji i głowy zajete sa zupełnie czym innym. no ja bylam na wiosce, a potem robilam sprawozdanie bo zupelnie zapomnialam ze dzis termin!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Natalia_W napisał(a):Elitesse napisał(a):na przyklad robieniem sniegu na stronce hihihi :D zapraszam do podziwiania efektow !! :lol: Ja tez tak chce... :wink: :angel: :angel: :angel: A ma ktos cos podobnego do wsadzenia na stronke??? :lol: :oops: wyslalam ci :D :D :D
Elitesse Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 orsini napisał(a):Agatka napisał(a):jakos tak chyba pogoda nie nastraja do pisania , a moze zaczał sie miesiac refleksji i głowy zajete sa zupełnie czym innym. no ja bylam na wiosce, a potem robilam sprawozdanie bo zupelnie zapomnialam ze dzis termin!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: no widzisz w twoim wiegu to juz sie o wielu rzeczach zapomnia :evilbat: chyba musisz jakies ziolka na pamiec zaczac pic hehehe
Justa Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Magda-Egri napisał(a):Witajcie Oj trochę się tu pozmieniało :wink: Zmienili mi nawet nazwę użytkownika :) Pozdrowienia dla wszystkich :hand: Oooo ale Cie dawno u nas nie było !!! :angel: A pozmieniali, bo Dogomania rozrasta się do taki rozmiarów, że server nie wyrabiał... Więc na jakiś czas będzie taka wersja optyczna jak jest teraz. Dopóki nie pzeniesiemy się na inny serverek. A chodzi szybciuchno :) Tyle dobrego :)
Ka-Vanga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Jakby co to melduje sie, ze zyje :wink: . Dla wszystkich ogromne gratki za ostatnie wystawy i przeswietlenia, witam tych co dawno tu ich nie bylo :D .
malawaszka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 no to jeszcze Wam się przyznam :oops: opitoliłam Bolka :oops: :cry: głowa i grzbiet super, ale łapu mu wycięłam na krótko :o :wallbash: a miał takie fajne hamerykanskie włosy na łapach :lol: jedyny plus z tego, że nie przyklejają mu się śnieżne kule :roll: tylko wygląda jak parówka na cienkich nóżkach :evil:
dorotak Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 malawaszka napisał(a):jedyny plus z tego, że nie przyklejają mu się śnieżne kule :roll: tylko wygląda jak parówka na cienkich nóżkach :evil: Znaczy fryzura akurat na zimę a do wiosny odrośnie, nie martw się :D i :drinking: A pojechałaś mu po tych łapach zwykłym ostrzem? Bo ja przejechałam Atosowi tą największą nakładką plastikową 13mm i jestem bardzo zadowolona. Jest krótko - ale bez przesady ;) Ponieważ jemu strasznie się ten włos kręci na łapach, to jest to więcej niż te napisane 13mm i mi to odpowiada.
Recommended Posts