Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

A moja stronka już trochę świąteczna, nie pojechałam do NR, więc zajęłam się troszke "kosmetyką" i w końcu wpisałam wszystkie wystawy z 2005 roku

Posted

jostra napisał(a):
A moja stronka już trochę świąteczna, nie pojechałam do NR, więc zajęłam się troszke "kosmetyką" i w końcu wpisałam wszystkie wystawy z 2005 roku

widzialam hehe :D najwyzszy czas juz byl !
ja tez u siebie dalam wyniki wszystkich wystaw

Posted

Madziara napisał(a):
cześć :)
Pozmieniało się optycznie na gorsze :( ale za to jak teraz chodzi... :P

ja wiem czy jest jakas poprawa ? raz lepiej raz gorzej - przynajmniej u mnie a sa chwile ze wogole nie moge na DGM wejsc albo robie sie nagle wylogowana i nie moge sie zalogowac :evilbat:

Posted

:angel: U mnie bialutko na dworze :angel: Nareszcie a nie bloto i deszcz :wink: Jak juz ma byc zimno to niech chociaz bedzie do tego ladnie :wink:
A jesli chodzi o stronki.... to ja szykuje nowa... bo ostatnio stwierdzilam ze za duzy chaos jest na tej mojej stronce... jak tylko komp wroci z naprawy to odrazu sie za nia wezme :lol: 8)

Posted

Elitesse napisał(a):
na przyklad robieniem sniegu na stronce hihihi :D zapraszam do podziwiania efektow !! :lol:

Ja tez tak chce... :wink: :angel: :angel: :angel:
A ma ktos cos podobnego do wsadzenia na stronke??? :lol: :oops:

Posted

Agatka napisał(a):
jakos tak chyba pogoda nie nastraja do pisania , a moze zaczał sie miesiac refleksji i głowy zajete sa zupełnie czym innym.

no ja bylam na wiosce, a potem robilam sprawozdanie bo zupelnie zapomnialam ze dzis termin!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

Natalia_W napisał(a):
Elitesse napisał(a):
na przyklad robieniem sniegu na stronce hihihi :D zapraszam do podziwiania efektow !! :lol:

Ja tez tak chce... :wink: :angel: :angel: :angel:
A ma ktos cos podobnego do wsadzenia na stronke??? :lol: :oops:

wyslalam ci :D :D :D

Posted

orsini napisał(a):
Agatka napisał(a):
jakos tak chyba pogoda nie nastraja do pisania , a moze zaczał sie miesiac refleksji i głowy zajete sa zupełnie czym innym.

no ja bylam na wiosce, a potem robilam sprawozdanie bo zupelnie zapomnialam ze dzis termin!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

no widzisz w twoim wiegu to juz sie o wielu rzeczach zapomnia :evilbat: chyba musisz jakies ziolka na pamiec zaczac pic hehehe

Posted

Magda-Egri napisał(a):
Witajcie
Oj trochę się tu pozmieniało :wink: Zmienili mi nawet nazwę użytkownika :)
Pozdrowienia dla wszystkich :hand:

Oooo ale Cie dawno u nas nie było !!! :angel:

A pozmieniali, bo Dogomania rozrasta się do taki rozmiarów, że server nie wyrabiał... Więc na jakiś czas będzie taka wersja optyczna jak jest teraz. Dopóki nie pzeniesiemy się na inny serverek.
A chodzi szybciuchno :) Tyle dobrego :)

Posted

no to jeszcze Wam się przyznam :oops: opitoliłam Bolka :oops: :cry: głowa i grzbiet super, ale łapu mu wycięłam na krótko :o :wallbash: a miał takie fajne hamerykanskie włosy na łapach :lol: jedyny plus z tego, że nie przyklejają mu się śnieżne kule :roll: tylko wygląda jak parówka na cienkich nóżkach :evil:

Posted

malawaszka napisał(a):
jedyny plus z tego, że nie przyklejają mu się śnieżne kule :roll: tylko wygląda jak parówka na cienkich nóżkach :evil:

Znaczy fryzura akurat na zimę a do wiosny odrośnie, nie martw się :D i :drinking:

A pojechałaś mu po tych łapach zwykłym ostrzem? Bo ja przejechałam Atosowi tą największą nakładką plastikową 13mm i jestem bardzo zadowolona. Jest krótko - ale bez przesady ;) Ponieważ jemu strasznie się ten włos kręci na łapach, to jest to więcej niż te napisane 13mm i mi to odpowiada.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...