adasia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 HEJ HEJ JUŻ JESTEM :D DŁUUGO MNIE TU NIE BYŁO I POZDRAWIAM WSZYSTKICH OBECNYCH :D
adasia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Jak już wiecie (bo Agatka sporo napisała) moja Dona dostała swoje pierwsze Zwycięstwo Młodzieży z czego się bardzo cieszę :D
orsini Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 a to Ty:))) bo ja to juz Ciebie nie pamietalam hiihihi to GRATULUJE!!!!! oby tak dalej!!!!! aaa i wklej jakies foty pliz:)))
adasia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 postaram się jak najszybciej coś wkleić ale dawno tego nie robiłam :wink:
Agatka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 to proste kliknij na Img nad okienkiem odpowiedzi, wklej adres zdjecia i kliknij img znowu :)
jostra Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Właśnie się wkurzyłam 0X 0X 0X Dostałam z ZG odmowę przyznania Mł Championatu dla Berci, bo wg nich mam 2 razy tego samego sędziego :evil: 0X :evil: A wg mnie mam 3 różnych, w końcu pomylenie W.Boryczki z M.Jabłońską, chyba nie jest takie łatwe, mam słaby wzrok, ale nie aż tak :evil: :evil: :evil: Najpierw czekałam 4 miesiące na MłCHPL dla Lambiśka, bo nie znali sędziego, później 5 miesięcy na CHPL dla Uniśka, bo niby 2 razy wniosek nie doszedł :o :evil: i teraz to, no i jak się tu nie wkurzyć :x
Agatka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 nie no sa poprostu maksymalni!!! Nie dosc ze nazwiska na inne litery to jeszcze płec ;) A moze ktos z oddziału pomylił w sprawozdaniu dane i z tad taka sytuacja... Ja bym zadzwoniła jutro do ZG i wyjasniła sprawe.. przefaksuj im karty oceny...
jostra Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Żałuje, że pismo dostałam dopiero teraz i nikogo już nie ma w ZG, jutro o jedenastej sobie z nimi pogadam :evilbat: (o ile uda mi się dodzwonić, bo o to też nie łatwo :roll: )
Elitesse Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 jostra to bedziemy razem probowaly :evilbat:
Pasavera Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 adasiu fotki wklejaj w galerii :angel: Prześliczny psiak :P
adasia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 OK sorki :oops: ja się dopiero uczę wklejać :wink:
dorotak Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Angelka, no nareszcie fotki Teri ;) Wrzucaj nam częściej swoją piękną czarnuszkę. Bardzo ładnie komponują się trzy czarne sznaucery wszystkich wielkości ;) Gratulacje :laola: dla wszystkich zwyciężających w kraju i nie tylko... Jostra, nie denerwuj się. Tak to jest jak biurokracja zwycięża nad zdrowym rozsądkiem. Jutro panie w ZG włożą silniejsze okulary i doznają oświecenia ;)
GUCIA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 WITAM WSZYSTKICH!!!!! Odzyskałam komp.po zmutowanym trojanie . gdzie jesteście????
orsini Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 GUCIA Ty zyjesz??????????????? :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 witam :lol: Moj komp wlasnie wczoraj zostal przez cos zjedzony :wink: i dzisiaj pojechal do naprawy... na szczescie mam jeszcze komp rodziców :wink: W galerii jest troche fotek z Nowej Rudy :wink: Czy u Was tez jest taka masakryczna mgla?????? :x
Elitesse Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 u mnie jest masakryczne bloto :( natalio super fotki !!
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 a u mnie błoto i do tego jeszcze nic nie widac.... mleko doslownie... ble... jak ja nie cierpie takiej pogody :-? :evil: ale dziwna ta dogomania teraz... noc coz trzeba sie przyzwyczaic :wink:
GUCIA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 U NAS MGŁY NIE WIDAĆ ALE JEST DO DUPY :lol: :lol: :lol: MUSZE SIĘ POCHWALIĆ BĘDE MIAŁA STRONKE :D :D :D
Natalia_W Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 :o wow super :D a kiedy??? ja juz sie doczekac nie moge :D A ja szykuje nowa wersje - spokojniejsza, bardziej czytelna... i pewnie dzisiaj bylaby prawie gotowa gdyby nie to ze moj komp sie popsul... :evil:
GUCIA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 powoli jest w trakcie robienia :D :D mam już strone startowątylko tło jeszcze nie taki ale już prawie :)
Recommended Posts