Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Właśnie się wkurzyłam 0X 0X 0X
Dostałam z ZG odmowę przyznania Mł Championatu dla Berci, bo wg nich mam 2 razy tego samego sędziego :evil: 0X :evil:
A wg mnie mam 3 różnych, w końcu pomylenie W.Boryczki z M.Jabłońską, chyba nie jest takie łatwe, mam słaby wzrok, ale nie aż tak :evil: :evil: :evil:
Najpierw czekałam 4 miesiące na MłCHPL dla Lambiśka, bo nie znali sędziego, później 5 miesięcy na CHPL dla Uniśka, bo niby 2 razy wniosek nie doszedł :o :evil: i teraz to, no i jak się tu nie wkurzyć :x

Posted

nie no sa poprostu maksymalni!!!
Nie dosc ze nazwiska na inne litery to jeszcze płec ;)
A moze ktos z oddziału pomylił w sprawozdaniu dane i z tad taka sytuacja... Ja bym zadzwoniła jutro do ZG i wyjasniła sprawe..
przefaksuj im karty oceny...

Posted

Żałuje, że pismo dostałam dopiero teraz i nikogo już nie ma w ZG, jutro o jedenastej sobie z nimi pogadam :evilbat: (o ile uda mi się dodzwonić, bo o to też nie łatwo :roll: )

Posted

Angelka, no nareszcie fotki Teri ;) Wrzucaj nam częściej swoją piękną czarnuszkę. Bardzo ładnie komponują się trzy czarne sznaucery wszystkich wielkości ;)

Gratulacje :laola: dla wszystkich zwyciężających w kraju i nie tylko...

Jostra
, nie denerwuj się. Tak to jest jak biurokracja zwycięża nad zdrowym rozsądkiem. Jutro panie w ZG włożą silniejsze okulary i doznają oświecenia ;)

Posted

witam :lol:

Moj komp wlasnie wczoraj zostal przez cos zjedzony :wink: i dzisiaj pojechal do naprawy...
na szczescie mam jeszcze komp rodziców :wink:

W galerii jest troche fotek z Nowej Rudy :wink:

Czy u Was tez jest taka masakryczna mgla?????? :x

Posted

a u mnie błoto i do tego jeszcze nic nie widac.... mleko doslownie... ble... jak ja nie cierpie takiej pogody :-? :evil:

ale dziwna ta dogomania teraz... noc coz trzeba sie przyzwyczaic :wink:

Posted

:o wow super :D a kiedy??? ja juz sie doczekac nie moge :D

A ja szykuje nowa wersje - spokojniejsza, bardziej czytelna... i pewnie dzisiaj bylaby prawie gotowa gdyby nie to ze moj komp sie popsul... :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...