Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hejka
Dawno nie pisałem, ale zaglądam tu i czytam dość często.
Choć przyznaję, że piszecie sporo i nie zawsze nadążam wszystko przeczytać.
Właśnie nadrabiam kolejne zaległości i trafiłem na posty o psich choróbskach :-(
Mój maluch jest właśnie niedawno po operacji.
Znalazłem powiększający się guzek pod skórą na szyi.
Był wielkości małego groszku.
Został usunięty i kazałem zrobić histopatologię ...
Wyobraźcie sobie, że był złośliwy ...
Kurcze niecałe 4 lat i nowotwór złosliwy ...
Jak odbierałem wyniki, to w przychodni była suczka Hovawarta , po wycięciu nowotworu - suczka miała niecały rok :(
Co to się porobiło ...
Wet powiedział, że dobrze że pod skórą a nie w środku i żeby co rok-dwa robić mu prześwietlenie.
Oglądajcie więc swoich podopiecznych i nie zaszkodzi raz na jakiś czas zrobić "fotkę" środka ...
Pozdrawiam Was i Waszych milusińskich

Posted

A ja mam naprawiony samochodzik !!!

A Eve dostała cieczke i nie pojedzie na wystawe, bo by chyba mój i koleżanki pies poświrowali ;)

mad bardzo Ci współcuzje, tak trzeba nasze psiaki dokładnie obserwowac to podstawa!!

Posted

m@d kope lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

no nowotworow coraz wiecej-chemia wkolo co sie dziwic :cry: :cry: u ludzi to samo:((((

Posted

:-(
Niestety mało czasu na pisanie, a i nic specjalnie ciekawego sie nie działo.
Może się niedługo zbiore i zrobię zdjęcie Beksy w nowym ubranku, to będziecie mieli ubaw ;-)

Posted

korzystajac z okazji ze chwilowo dgm dziala_
Romas i reszta tradycyjnie jak sie skonczyl wczorajszy drugi odcinek The LOST???
dotrwalam do momentu jak ten jasnowidz kazal jej leciec do Los Angeles i ze tam dostanie 2 razy po 6000 dolcow za dziecie....

Posted

a w ogole to ja obstawiam, ze na wyspie jest jakis virus i ich zje:)))))
juz jedna osoba ma jakas wysypke :lol: :lol: :lol: a w ogle LOST po angielsku to nie tylko zgubiony ale i stracony i pewnie oni sa juz straceni i stad ten tytul :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini ,orsini Ty sie wysypiaj lepiej w poprzednie dni ,bo tak to nigdy nie doczekasz zadnego konca drugiego odcinka :-)
A dalej bylo tak ,ze Grubasek znalazl na liscie pasazerow o jednego czlowieka mniej niz na liscie wlasnorecznie robionej :-)
Czyli w obozie byl nadprogramoway gosc.
Rodzaca poczula sie lepiej i z Rokowcem -Narkomanem ruszyla w droge powrotna do jaskini.
Domyslila sie opowiadajac sprawe jasnowidza narkomanowi ,ze zostala w ta podroz wyslana specjalnie a w LA zadni ludzie na nia nie czekali ,ze Jasnowidz wiedzial o katastrofie.
No i na to z za karzakow wyszedl facet ,ten ktory zbiera tam ciagle patyki na opal,nowa ,niepozorna twarz.Jak Grubasek z nim rozmawial powiedzial ,ze jest z Onatario,kojarzysz ??
Wiec ten facet wylazi z za krzakow i z bardzo dziwna mina gapi sie na nich( a mial biec po pomoc ,po lekarza ,bo go wczesniej Narkoman prosil).
O! tak bylo.Alez akcja poszla do przodu.
A ,ze Izraelczyk wrocil do obozu to widzialas ?No nie wiem czy wytrzymam do przyszlego tyg . czy nie poszukam w necie wiesci jak to sie skonczylo z tym dzieckiem :-))))

Posted

Romas dzieki!!!!
super opowiadasz:))))))))nie trzeba ogladac:))
ale jak ja jasnowidz wyslal specjalnie to nie wiem w jakim celu?hmmm
o jedna osobe za duzo???no no...to moze jest maz Danielle z nimi?

Posted

ja tylko się przypomnę...:) ale czytam was regularnie 8)
Jostra jeszcze nie znalazłas domków dla białasków? :( takie cudeńka, aż bym się sama chętnie skusiła :roll: :D

Posted

Witajcie :)

Najpierw serdeczne pozdrowienia z Lubina :)
Wczoraj w drodze przez Wrocław odwiedzilismy dr. Siembiede i chciałam zameldowac, że

Rus Astershvarc ZEMFIRA - HD A
DANGEROUS D'ARTAGNAN - HD A
A'ARAGORN GRAND - HD A

Tak wiec zarówno słoniatko jak i dwa moje Reproduktory maja sliczne czysciutkie bioderka :) a Słoniczka spełniła ostatni warunek do uzyskania uprawnien Suki Hodowlanej :)

No a po drugie chciałam Wam zameldowac ze własnie dołaczyłam do grona osób niechcianych tzn wyrzucono mnie z pewnego forum. No i chyba bynajmniej nie zrobiono tego za to co na forum napisałam, ale za to, że ... a zreszta to chyba i tak nie ma juz znaczenia :)

No i po trzecie to własnie zaczynaja sie realizowac moje marzenia ! Odchodze z firmy w której pracowałam, i zmykam do nowego miejsca :)
O szczegółach wkrótce napisze jak tylko pora bedzie ku temu odpowiednia!!

A po czwarte to zabieram sie zaraz do przygotowania moich psiurków do jutrzejszej wystawy :)
Trzymajcie kciuki!!!!

Posted

trzymam :kciuki: za wszystkich na wystawach :kciuki:

Agatko GRATULUJĘ wspaniałych i co najważniejsze ZDROWYCH psów!!!! :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

A JA MAM JUŻ SUPERANCKĄ MASZYNKĘ I NIE ZAWAHAM SIĘ JEJ UŻYĆ :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...