orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 tylko??? to spoko dasz rade i autobusem:))))
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 no wlasnie co tak malo????i ktore zabierasz?
M@d Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Hejka Dawno nie pisałem, ale zaglądam tu i czytam dość często. Choć przyznaję, że piszecie sporo i nie zawsze nadążam wszystko przeczytać. Właśnie nadrabiam kolejne zaległości i trafiłem na posty o psich choróbskach :-( Mój maluch jest właśnie niedawno po operacji. Znalazłem powiększający się guzek pod skórą na szyi. Był wielkości małego groszku. Został usunięty i kazałem zrobić histopatologię ... Wyobraźcie sobie, że był złośliwy ... Kurcze niecałe 4 lat i nowotwór złosliwy ... Jak odbierałem wyniki, to w przychodni była suczka Hovawarta , po wycięciu nowotworu - suczka miała niecały rok :( Co to się porobiło ... Wet powiedział, że dobrze że pod skórą a nie w środku i żeby co rok-dwa robić mu prześwietlenie. Oglądajcie więc swoich podopiecznych i nie zaszkodzi raz na jakiś czas zrobić "fotkę" środka ... Pozdrawiam Was i Waszych milusińskich
Agatka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 A ja mam naprawiony samochodzik !!! A Eve dostała cieczke i nie pojedzie na wystawe, bo by chyba mój i koleżanki pies poświrowali ;) mad bardzo Ci współcuzje, tak trzeba nasze psiaki dokładnie obserwowac to podstawa!!
orsini Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 m@d kope lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no nowotworow coraz wiecej-chemia wkolo co sie dziwic :cry: :cry: u ludzi to samo:((((
M@d Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 :-( Niestety mało czasu na pisanie, a i nic specjalnie ciekawego sie nie działo. Może się niedługo zbiore i zrobię zdjęcie Beksy w nowym ubranku, to będziecie mieli ubaw ;-)
orsini Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 korzystajac z okazji ze chwilowo dgm dziala_ Romas i reszta tradycyjnie jak sie skonczyl wczorajszy drugi odcinek The LOST??? dotrwalam do momentu jak ten jasnowidz kazal jej leciec do Los Angeles i ze tam dostanie 2 razy po 6000 dolcow za dziecie....
orsini Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 a w ogole to ja obstawiam, ze na wyspie jest jakis virus i ich zje:))))) juz jedna osoba ma jakas wysypke :lol: :lol: :lol: a w ogle LOST po angielsku to nie tylko zgubiony ale i stracony i pewnie oni sa juz straceni i stad ten tytul :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No wreszcie !! A my dzisiaj jedizmey bioderka prześwietlac wiec trzymajcie kciuki żeby wszytsko było OK!!! :)
Romas Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 orsini ,orsini Ty sie wysypiaj lepiej w poprzednie dni ,bo tak to nigdy nie doczekasz zadnego konca drugiego odcinka :-) A dalej bylo tak ,ze Grubasek znalazl na liscie pasazerow o jednego czlowieka mniej niz na liscie wlasnorecznie robionej :-) Czyli w obozie byl nadprogramoway gosc. Rodzaca poczula sie lepiej i z Rokowcem -Narkomanem ruszyla w droge powrotna do jaskini. Domyslila sie opowiadajac sprawe jasnowidza narkomanowi ,ze zostala w ta podroz wyslana specjalnie a w LA zadni ludzie na nia nie czekali ,ze Jasnowidz wiedzial o katastrofie. No i na to z za karzakow wyszedl facet ,ten ktory zbiera tam ciagle patyki na opal,nowa ,niepozorna twarz.Jak Grubasek z nim rozmawial powiedzial ,ze jest z Onatario,kojarzysz ?? Wiec ten facet wylazi z za krzakow i z bardzo dziwna mina gapi sie na nich( a mial biec po pomoc ,po lekarza ,bo go wczesniej Narkoman prosil). O! tak bylo.Alez akcja poszla do przodu. A ,ze Izraelczyk wrocil do obozu to widzialas ?No nie wiem czy wytrzymam do przyszlego tyg . czy nie poszukam w necie wiesci jak to sie skonczylo z tym dzieckiem :-))))
orsini Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 a co ma nie byc:)))) lepiej napisz jak sie skonczyl wczoraj drugi odcinek the LOST bo zasnelam tradycyjnie :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ja to nie wiem kiedy wy macie czas na te filmy , ja to wiem jak wyglada wyłaczony telewizor ;)
orsini Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Romas dzieki!!!! super opowiadasz:))))))))nie trzeba ogladac:)) ale jak ja jasnowidz wyslal specjalnie to nie wiem w jakim celu?hmmm o jedna osobe za duzo???no no...to moze jest maz Danielle z nimi?
Natalia_W Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Wlasnie szykuje sie do wyjazdu do Nowej Rudy.... jutro wystawka :lol: Trzymajcie za nas kciuki - moze wrocimy z Championem :wink: Jak tylko wroce to dam znac :lol:
Elitesse Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 a ja powoli zbieram sie na wyjazd do Austrii :D tez o kciuki prosze !! :modla:
jostra Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja nie jadę do NR :( , będę trzymać za Was kciuki :P :D
Elitesse Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 jostra napisał(a):A ja nie jadę do NR :( , będę trzymać za Was kciuki :P :D oo a co sie stalo ? :(
jostra Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Znajomi, z ktorymi mieliśmy jechać, przestraszyli się pogody, bo u nas strasznie dużo śniegu napadało :roll:
Elitesse Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 to szkoda :( prognozy mowily ze u nas ma dzis caly dzien deszcz padac a jest bardzo ladnie - mam nadzieje ze taka pogoda sie utrzyma bo wyjezdzamy o 2 w nocy
florance Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ja tylko się przypomnę...:) ale czytam was regularnie 8) Jostra jeszcze nie znalazłas domków dla białasków? :( takie cudeńka, aż bym się sama chętnie skusiła :roll: :D
Agatka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Witajcie :) Najpierw serdeczne pozdrowienia z Lubina :) Wczoraj w drodze przez Wrocław odwiedzilismy dr. Siembiede i chciałam zameldowac, że Rus Astershvarc ZEMFIRA - HD A DANGEROUS D'ARTAGNAN - HD A A'ARAGORN GRAND - HD A Tak wiec zarówno słoniatko jak i dwa moje Reproduktory maja sliczne czysciutkie bioderka :) a Słoniczka spełniła ostatni warunek do uzyskania uprawnien Suki Hodowlanej :) No a po drugie chciałam Wam zameldowac ze własnie dołaczyłam do grona osób niechcianych tzn wyrzucono mnie z pewnego forum. No i chyba bynajmniej nie zrobiono tego za to co na forum napisałam, ale za to, że ... a zreszta to chyba i tak nie ma juz znaczenia :) No i po trzecie to własnie zaczynaja sie realizowac moje marzenia ! Odchodze z firmy w której pracowałam, i zmykam do nowego miejsca :) O szczegółach wkrótce napisze jak tylko pora bedzie ku temu odpowiednia!! A po czwarte to zabieram sie zaraz do przygotowania moich psiurków do jutrzejszej wystawy :) Trzymajcie kciuki!!!!
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 trzymam :kciuki: za wszystkich na wystawach :kciuki: Agatko GRATULUJĘ wspaniałych i co najważniejsze ZDROWYCH psów!!!! :angel: :drinking: :drinking: :drinking: A JA MAM JUŻ SUPERANCKĄ MASZYNKĘ I NIE ZAWAHAM SIĘ JEJ UŻYĆ :evilbat:
Recommended Posts