Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to jak Ci sprawdzili tatoo to jestem w szoku bo u nas by nikt nie sprawdzil:))))
a zwlaszcza jakbym wiedziala ze mam syfiasta suke to ide do znajomego wet tak?:)))))tak jak niektorzy maja zalatwiana dysplazje A a maja C albo i gorzej-kolezanka pracuje w lecznicy i wie jak to dziala a nie podskoczy przeciez bo wyleci z pracy

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Wiesz ja chyba jestem za uczciwa w takim razie, bo zawsze stawiam sprawy jasno. Gdyby sie okazało ze mój pies ma HDC to napewno nigdy by nie było szczeniat.

Posted

NO paru bu sie znalazło, ale jak bedzimey postepowac na zasadzie ze i tak nikt tego nie robi to my tez nie bedziemy to zawsze bedzie kicha :(

Posted

tych kilku wystarczy zeby zasyfic cala rase-nie tylko w Polsce, ale i na swiecie.
Jesen topowy reproduktor moze miec ponad 500 dzieci , niechaj sam bedzie chory to te 500 bedzie nosicielami itd....

Posted

no i dlatego to jest takie straszne,bo to nie zawsze jest specjalnie przez wlasciciela reproduktora, ale ilosci dzieci po dobrych psach!w Polsce na razie az takich cyferek nie ma, ale i Polska mniejsza niz takie USA ciutke

Posted

dorotak napisał(a):
Jak zwykle są dwie szkoły ;) Jedna mówi, żeby wcześniej wykąpać, bo brud i piach w sierści tępi ostrze. A druga mówi, że lepiej nie kąpać, bo wtedy włos jest sztywniejszy i mniej śliski i lepiej maszynka "łapie".

Wybierz sobie szkołę, która Ci bardziej odpowiada ;) i czekamy na fotki.

A ja znam jeszcze jedna szkołę :lol: Przed strzyżeniem wyczesać trymerem podszerstek, potem kąpiel i dopiero strzyżenie. Natomiast jeśli chcesz trymować/wyrywać wtedy najpierw wyrywanko bo bo włos nie kąpany łatwiej się wyrywa bo się nie ślizga.

Tak czytam o tych chorobach i ich zapobieganiu, i z przerażeniem dochodze do wniosku że to błędne koło, i syzyfowa praca tych uczciwych :(

Gosiu z góry dziękuje za wzory wyszywanek :D

A ja też się pochwalę, że również dziś wyciągnęłam ze skrzynki świeżutki dyplom Championa Polski mojej Beski :D Więc też mam udokumentowanego championa :D Ja nie narzekam w tym wypadku na ZG bo championat kończyłyśmy 11 września a dziś mamy już dyplomik w domu :D

Posted

to w koncu moja rodzinka juz teraz hihihihi
aaaaa......zostawiasz sobie cos moze? masz z czego wybrac

Mamy tego samego ojca ;)
Czy cos zostanie .... :roll: czas pokaze ;)

Posted

hihihii
taka rodzinke to ja moge miec :lol: :lol: :lol: :lol:
no ja jak ja ale Wiktor ze Skorkiem to juz maja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

aaa:))))
a to nie wiem:))))zalezy od obsady sedziowskiej:))))z ciemnym pieprzakiem to nie do kazdego mozna pojechac-bdb ocena mi ni ejest potrzebna za kolor:)))))w styczniu konczy 15 miesiecy wiec cala wiosne i lato ma no i chce ja do Poznania koniecznie, bo amerykanka suki ma, a tam ciemny pieprzak jest rzecza najzupelniej normalna:))))i wiecej tych ciemnych maja niz jasnych

Posted

A no to super!!! :)

A chyba Wam nie pisałam ze samochód mi sie popsół i mój wyjazd do NR stoi pod wielkim znakiem zapytania Buuuuu ;(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...