Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że zakończenie jest adekwatne do formuły filmu
Więcej Wam nie powiem, ale napewno będzie ciekawie i pokręcenie :P
Też nie oglądam seriali, ale ten oglądałam, jak tylko mialam mozliwość

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

To Orsini zasnelas prawie przy koncu :-) ,juz niewiele bylo dalej.

Ja sie rozpisalam ,bo gadatliwa jestem :-) ale faktycznie film trzyma tempo.Dobry jest ,jak na razie .

Posted

Madziara napisał(a):
hehehe a ja właśnie ze stajni wróciłam - cała zamarznięta, ale konie odrobaczone, wyczyszczone, wybiegane, słoma nawieziona a sprzęt lśni:)

ojej ale ci zazdroszczę!!! ja dopiero jutro to Qników pojade:)))

Posted

malawaszka napisał(a):
PROSZĘ MIEJCIE OCZY I USZY OTWARTE - W WARSZAWIE ŁOMIANKACH ZAGINĄŁ SZNAUCER OLBRZYM - Z OGRODU (ALBO UKRADZIONY ALBO JAKIMŚ CUDEM ZWIAŁ!) USZY KOPIOWANE, CZARNY

Kolejny biedaczek :(

Posted

oj co wy za nocny tryb zycia prowadzicie.... w nocy kiedy normalni ludzie spiom wy sobie gadacie a jak o 15:00 normalni ludzie wchodza na forum to was nie ma:((( nieladnie... :evil: :lol:

Posted

madzior_ka napisał(a):
oj co wy za nocny tryb zycia prowadzicie.... w nocy kiedy normalni ludzie spiom wy sobie gadacie a jak o 15:00 normalni ludzie wchodza na forum to was nie ma:((( nieladnie... :evil: :lol:

:roflt:

Posted

a ja wlasnie wróciłam ze stadniny gdzie mielismy zbiorke andrzejkowa bylo super i z lania wosku wyszedl mi swinkopies:))) tzn z jednej strony jest to swinka morska co kolezanki mi wywrozyly ze bede miec kolejna:)) (w co watpie bo tata nie chce) a z drugiej pies i stwierdzily ze odniose spektakularne sukcesy w szkoleniu Denisa - oby:)))!!

Posted

a ja wlasnie wróciłam ze stadniny gdzie mielismy zbiorke andrzejkowa bylo super i z lania wosku wyszedl mi swinkopies:))) tzn z jednej strony jest to swinka morska co kolezanki mi wywrozyly ze bede miec kolejna:)) (w co watpie bo tata nie chce) a z drugiej pies i stwierdzily ze odniose spektakularne sukcesy w szkoleniu Denisa - oby:)))!!

a teraz na dole siedza sobie goscie bo wlasnie z okazji Andrzejek przyszli (moj tata ma tak na imie) i jestem nawet zadowolona z zachowania Denisa, pierwsza osobe obszczekal mocno, ale druga juz tak w 40% na trzecia szczeknal dwa razy a czwartej jak prszyszla to juz nie zauwazyl, teraz siedzi ze mna i popiskuje ze nie mzoe isc do gosci slyszac ich glosy, ale nie puszczam go bo bedzie siedzial pod stolem a wteyd zawsze sie znajdzie ktos kto "zlituje sie nad losem biednego, glodnego pieska" wiec wole go miec przy sobie:)

Posted

Elitesse napisał(a):
na dodatek jutro mam kolo z badan operacyjnych blee trzymajcie kciuki !

:kciuki:

Jośka :drinking: :drinking: :drinking:

Madziorko sukcesy z Denem gwarantowane :thumbs:

:P

Posted

Jośka napisał(a):
elitesse a co ty studjujesz
napewno wszystko będzie O.K.

finanse i bankowosc na Akademii Ekonomicznej - specjalnosc Finanse przedsebiorstw i instytucji samorzadowych juz 3 roczek :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...