Elitesse Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 heheh to widac ze jostra jest przytomna na wystawkach :D :D :D
Romas Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Hej , to widze ,ze radosc zapanowala wsrod sznauceromaniakow.Wielkie gartulacje dla Zwyciezcow !!! :D Ciesze sie,ze tylu naszych zdobylo laury :D Mek , Tobie gratulacje oddzielne jako debiutantowi :D
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Waszka, ja pamiętam, że Ci cześć mówiłam, więcej nic :roll: I dopiero dziś skapowałam, że to Ty. A Ty mi mówisz, że rozmawiałyśmy?? Hmm, chyba nie jest ze mną dobrze :roll: :lol: A Meka na wystawce nie było :( Tylko Figa debiutowała.
madzior_ka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wiecie już o akcji psich bransoletek, z których dochód będzie przeznaczony na psyw potrzebie (obecnie chba na pewnego pogryzionego dobka i jego leczenie)?? ja dopero teraz znaklazłam ten topik (na głównej stornie u samej góry) i jutro zamawiam tą śliczną, żółciutką dogomaniacką bransoletke!! jostra napisał(a):A Meka na wystawce nie było Tylko Figa debiutowała. ważne że Figa była :D :D
jostra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 madzior_ka napisał(a):Wiecie już o akcji psich bransoletek, z których dochód będzie przeznaczony na psyw potrzebie (obecnie chba na pewnego pogryzionego dobka i jego leczenie)?? ja dopero teraz znaklazłam ten topik (na głównej stornie u samej góry) i jutro zamawiam tą śliczną, żółciutką dogomaniacką bransoletke!! jostra napisał(a):A Meka na wystawce nie było Tylko Figa debiutowała. ważne że Figa była :D :D Dzięki Madziu, ja też kupię ze 2, jakoś wcześniej tego nie zauważyłam :( To, że była sama Figa mnie do końca nie satysfakcjonuje :roll: :lol:
Agatka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 jostra napisał(a):To, że była sama Figa mnie do końca nie satysfakcjonuje :roll: :lol: No cóz nie kazdy zawsze moze wszedzie byc ... Jestem pewna, ze Tomek gdyby mógł to napewno by na wystawie był , ale musiał słuchac nudnych wykładów i zdawac zaliczenie ... :(
alexandra Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 madzior_ka napisał(a):Wiecie już o akcji psich bransoletek, z których dochód będzie przeznaczony na psyw potrzebie (obecnie chba na pewnego pogryzionego dobka i jego leczenie)?? ja dopero teraz znaklazłam ten topik (na głównej stornie u samej góry) i jutro zamawiam tą śliczną, żółciutką dogomaniacką bransoletke!! Madziorko, dzięki za info o brasoletkach :) Właśnie sobie zamówiłam :)
madzior_ka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 orsini kja juz dawno nie spie, ale coz z tego jak wlasnie do szkoly musze isc:((((( wiez zegnam was na caly dzien....:)) moze popoludniu tu zawitam!
Agatka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 A ja juz jestem i bede robic zamieszanie ;) Hahaha bo mam luxniejsyz dzień po złozeniu deklaracji :) HURA!!!!! A wogóle to juz danwo nie miałam tak super Humorku :) O jesu Dzis mi sie tak dobrze wstało, chyba prawa nóżką :) Orsini może bysmy cos razem poboriły ;) hihihihi
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 chyba nie bo ja nie mam dobrego humorku! jakas grypa mnie lapie, a jutro musze isc na pobranie krwi a ja NIENAWIDZE tego!boje sie igly jak diabli i w ogole horror jakis!
Agatka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 hahaha Bo my to jestesmy jak Czapla i Zuraw ;) hihihi Biedactwo Ty sobie syzbciutko jakas witaminke zaaplikuj :)
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 witaminke???a KTO pojdzie za mnie juche oddac?????? :o :o :o :o KTO wymyslil badania okresowe????buuuuuuuuuuu ale jak juz oddam to chyba sobie zafunduje rozne rzeczy tylko nie wiem co mam im kazac sobie zbadac-chce hormony tarczycy, i najbardziej bym chciala poziom p/cial na WZW A i B bo sie szczepilam i zeby zobaczyc czy skutecznie, ale na to to mnie nie bedzie stac bo to chyba ze 200 kosztuje.
jostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 orsini napisał(a):witaminke???a KTO pojdzie za mnie juche oddac?????? :o :o :o :o Ja mogę :P Żaden problem :D
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 bardzo zabawne jak masz tyle km do przejechania...:(((buuuuu i znajac zycie pielegniara sie nie wkluje tzn. nie trafi albo jej zyla strzeli i bede miala jedna wielka rane buuu auuuuuuuuauauauuauauaaa
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 wszystkie dobre pielegniary pojechaly za chlebem do UK a zostaly takie co to nie trafia w zyle nawet u konia:(((((((
jostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 A ja jestem strasznie zniesmaczona :evil: Wczoraj jakiś podejrzany gościu chciał kupić wszystkie szczeniaczki, które mi zostały Więc od razu włączył mi się alarm ;) I okazało się, że to Japoński biznesmen - nie ma to jak handel mięskiem :evil: :evil: :evil: Ostrzegali mnie Niemcy przed takimi propozycjami ze strony skośnookich, ale mi się wydawało, że do mnie nie napiszą A ponieważ w Japonii wprowadzili duże utrudnienia w imporcie zwierząt, to on sobie wymyslił, że mu wyslę maluchy do Singapuru No i oczywiście cena nie gra kompletnie roli 0X
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Nic mi nie mów o trafianie w żyłę u konia - od razu przypomina mi się jak cała katedra stała i patrzyła jak Izka wkłuwa się w ogiera ;)
Olivka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Madziara :eek3: o co chodzi z katedrą i ogierem?
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 stał u nas na katedrze ogier qmpeli i żaden weterynarz nie chciał do niego podejść, bo się go bali :( Zastrzyk robiła studentka, która konia może dwa razy na oczy wtedy widziała :P całkiej jej to wyszło - może dlatego, że źle zinterpretowała zachowanie się konia i nie uciekła :P
orsini Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 hahahaha niezle:))))))) Jostra i myslisz ze oni takie ceny daja za kilka kg miesa????
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 jesssu czy oni nie mogą sobie sami psów hodować?? a tak wogóle to po co im rodowodowe mięso?? smaczniejsze jest?? ;)
Recommended Posts