Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hej , to widze ,ze radosc zapanowala wsrod sznauceromaniakow.Wielkie gartulacje dla Zwyciezcow !!! :D
Ciesze sie,ze tylu naszych zdobylo laury :D
Mek , Tobie gratulacje oddzielne jako debiutantowi :D

Posted

Waszka, ja pamiętam, że Ci cześć mówiłam, więcej nic :roll:
I dopiero dziś skapowałam, że to Ty.
A Ty mi mówisz, że rozmawiałyśmy??
Hmm, chyba nie jest ze mną dobrze :roll: :lol:
A Meka na wystawce nie było :(
Tylko Figa debiutowała.

Posted

Wiecie już o akcji psich bransoletek, z których dochód będzie przeznaczony na psyw potrzebie (obecnie chba na pewnego pogryzionego dobka i jego leczenie)?? ja dopero teraz znaklazłam ten topik (na głównej stornie u samej góry) i jutro zamawiam tą śliczną, żółciutką dogomaniacką bransoletke!!

jostra napisał(a):
A Meka na wystawce nie było
Tylko Figa debiutowała.

ważne że Figa była :D :D

Posted

madzior_ka napisał(a):
Wiecie już o akcji psich bransoletek, z których dochód będzie przeznaczony na psyw potrzebie (obecnie chba na pewnego pogryzionego dobka i jego leczenie)?? ja dopero teraz znaklazłam ten topik (na głównej stornie u samej góry) i jutro zamawiam tą śliczną, żółciutką dogomaniacką bransoletke!!

jostra napisał(a):
A Meka na wystawce nie było
Tylko Figa debiutowała.

ważne że Figa była :D :D

Dzięki Madziu, ja też kupię ze 2, jakoś wcześniej tego nie zauważyłam :(
To, że była sama Figa mnie do końca nie satysfakcjonuje :roll: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
To, że była sama Figa mnie do końca nie satysfakcjonuje :roll: :lol:

No cóz nie kazdy zawsze moze wszedzie byc ... Jestem pewna, ze Tomek gdyby mógł to napewno by na wystawie był , ale musiał słuchac nudnych wykładów i zdawac zaliczenie ... :(

Posted

madzior_ka napisał(a):

Madziorko, dzięki za info o brasoletkach :) Właśnie sobie zamówiłam :)

Posted

A ja juz jestem i bede robic zamieszanie ;) Hahaha bo mam luxniejsyz dzień po złozeniu deklaracji :) HURA!!!!!

A wogóle to juz danwo nie miałam tak super Humorku :) O jesu Dzis mi sie tak dobrze wstało, chyba prawa nóżką :)
Orsini może bysmy cos razem poboriły ;) hihihihi

Posted

chyba nie bo ja nie mam dobrego humorku!
jakas grypa mnie lapie, a jutro musze isc na pobranie krwi a ja NIENAWIDZE tego!boje sie igly jak diabli i w ogole horror jakis!

Posted

witaminke???a KTO pojdzie za mnie juche oddac?????? :o :o :o :o
KTO wymyslil badania okresowe????buuuuuuuuuuu
ale jak juz oddam to chyba sobie zafunduje rozne rzeczy tylko nie wiem co mam im kazac sobie zbadac-chce hormony tarczycy, i najbardziej bym chciala poziom p/cial na WZW A i B bo sie szczepilam i zeby zobaczyc czy skutecznie, ale na to to mnie nie bedzie stac bo to chyba ze 200 kosztuje.

Posted

bardzo zabawne jak masz tyle km do przejechania...:(((buuuuu
i znajac zycie pielegniara sie nie wkluje tzn. nie trafi albo jej zyla strzeli i bede miala jedna wielka rane buuu auuuuuuuuauauauuauauaaa

Posted

A ja jestem strasznie zniesmaczona :evil:
Wczoraj jakiś podejrzany gościu chciał kupić wszystkie szczeniaczki, które mi zostały
Więc od razu włączył mi się alarm ;)
I okazało się, że to Japoński biznesmen - nie ma to jak handel mięskiem :evil: :evil: :evil:
Ostrzegali mnie Niemcy przed takimi propozycjami ze strony skośnookich, ale mi się wydawało, że do mnie nie napiszą
A ponieważ w Japonii wprowadzili duże utrudnienia w imporcie zwierząt, to on sobie wymyslił, że mu wyslę maluchy do Singapuru
No i oczywiście cena nie gra kompletnie roli 0X

Posted

stał u nas na katedrze ogier qmpeli i żaden weterynarz nie chciał do niego podejść, bo się go bali :(
Zastrzyk robiła studentka, która konia może dwa razy na oczy wtedy widziała :P
całkiej jej to wyszło - może dlatego, że źle zinterpretowała zachowanie się konia i nie uciekła :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...