Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
To pochwal sie ktory pojdzie do Pana D :wink:

Natalko sam nie wiem jeszcze . Bardzo ciężki wybór mnie czeka !!!!

Posted

Olivka napisał(a):
Hej !

To ja się chwalę pierwsza.
Fancy startowała w klasie młodzieży i zdobyła Zw młodzieży , Najlepszy Junior. Ponieważ na halach było okropnie zimno , więc zastanawialiśmy się czy zostać na bisach, czy jechać do domu.
Zostaliśmy i opłacało się, bo Fancy zajęła 2 miejsce na grupie, otrzymaliśmy piękny puchar i sesję fotograficzną.
Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich wystawiających.
A Mekowi gratuluję pięknej suni, bardzo ładnie wystawianej.

Haha ja Ci dam zastanawialismy sie :evilbat: , a kto Cie namowil :wink: :lol: . Olivka jeszcze raz OGROMNE GRATKI!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

No a my z Bandziorkiem pierwszy raz w Polsce w klasie posredniej i najpierw wygralysmy w klasie, potem porownanie o Najlepsza Suke w Rasie, no a nastepnie o rase i mamy tytul ZWYCIEZCA RASY :D . Dostalismy ogromny puchar, prawie wysokosci Bandziorka :grins: .
A w ogole to super bylo znow sie z Wami wszystkimi zobaczyc i jeszcze raz bardzo mocno wszystkim GRATULUJE!!!!!!!!!! A reszta niech sie chwali sama, bo rowniez maja czym :D .

A w pieprzaczkach byl jeszcze piesek w klasie posredniej, ale nie jestem pewna kto wygral, bo poszlam odebrac sliczny pucharek za rase :D .

Posted

Olivka wow!!!!!!!!!!super!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agatka tez GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak reszta?jakis KaVang i Jostra????
Elitesse czy Tobie tez mam gratulowac bo jeszcze nie doczytalam?

Posted

Hejka.
A moja Figa zadebiutowała wczoraj .
Dostała ocene doskonałą , bardzo ładny opis i "sreberko".

I w tym miejscu pragne ogromnie podziękować Agatce za okazaną pomoc i za wystawienie Figi.

Agatko dziękuje

Posted

A my mamy plan wypełniony w 100% :D
Fifka - CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięstwo Rasy, zakończyła Championat Polski
Bercia - CWC, rozpoczęła Championat Polski
Niestety musielismy jechać do maluchów, więc odpuścilismy sobie BIS-y
Gratulujemy wszystkim zwycięzcom
Podziwialismy piekną Fancy i wcale nie jest dziwne, że na finałach tak świetnie jej poszło :P
Waszeczko :oops: dopiero jak napisałaś, że byłaś w Kielcach, to się zorientowałam, że się widziałysmy w przelocie, czemu nie podeszłaś ? :( :roll:

Posted

Elitesse napisał(a):
natalio bardzo mozliwe ze Borys byl sam bo Oksana ze swoimi nie pojechala

No własnie, dlaczego Oksana nie przyjechała? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...