Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde wcielo mi posta :evilbat: .

Orsini racja racja, nikt nic wiecej nie napisal.

Ja jestem za tym, zeby chociaz byl obowiazek logowania sie na forum i wtedy chociaz bedzie widac, ze ktos cos czyta :wink: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no logowanie moglo by byc, ale patrz na liscie ile jest osob?a tez co chwile ktos cos wyniesie.....wiec to nic ni e daje
tylko czat
i wtedy widzisz kto i co pisal tak jak na gg tylko masz wieksza liczbe uzytkownikow

Posted

No bo pal szesc ze ktos cos wyniesie, ale ze PRZEKRECI to juz w ogole!!!
no bo nikt ani jednego zlego slowa na Koniakanie napisal a wlascicielka sie drze!wiec musial jej ktos "zyczliwy" doniesc i dodac od siebie i to sporo dodac....kurcze jakby takiego dorwac intryganta..... :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X

Posted

ale nikt oprucz Ciebie sie nie zaloguje jako KaVanga, nikt sie nie zaloguje jako jostra , nikt jako ja wiec jak widze nasza trojke i pisze cos co potem wyplynie to chyba jasne jak slonko ze to jedna z nas prawda?a jak widze Ciebie i Gienka , ktory sobie tam cos pisze zeby go nie wyrzucili to skoro ja go nie znam to tez mu nie napisze tego co np. pisze Ci na gg, kumasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Najsmieszniejsze, że ktoś czajnikuje i przekazuje info, a często to wychodzi w praniu.
Np ja już wiem od Chorwata, kto mu powiedział, bo się biedaczek pochwalił. :evilbat:

Posted

No czyli to juz nie jest czajnik! :lol: :lol:
ale u Ciebie to w sumienie bylo przekrecenia niczego tak?a z Iza to na maxa ktos pojechal!!! 0X 0X 0X 0X

Posted

Wszedzie sa czajniki...
I nikt nic na to nie poradzi. ja niestety nie wiem kto mi zrobił niedźwiedzia przysługe. Postanowiłam sprawe wyjaśnic i niech mu tylko wstyd bedzie...
jedno jest pewne, ze sprawa wypłyneła z Listy Dyskusyjnej Wystawy, a nie z DGM.

Posted

Pewnie, że tak
Choć ja tutaj nie powiedziałam tego co on mi napisał, sama sprawdziłam swoje posty
No i przecież nie wiem wszystkiego co zostało przekazane
Beznadzieja i tyle 0X

Posted

myslisz ze z listy???tam tez NIC nie bylo na ten temat w sumie!!!!a jest osoba obecna i tu i tam, wiec ja wiem czyja to sprawka i Ty tez wiesz kogo tak strasznie boli np. nowa suczka..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X

Posted

A tam ,dziewczyny ja mysle ,ze sie niepotrzebnie ekscytujecie.Dojdzie do paranoi jak na tajnym forum wypaczkowanym ze zwierzakow.pl gdzie tak sie ludzie bali podsluchu :-) ,ze zbanowali wszystkich nie majacych znajomosci na tamtym forum :lol:
Tylko ten sie boi co mowi nieprawde lub szkaluje kogos.
Nawet jesli nigdy ,nikt niepowolany, nie przeczyta Waszych opini to i tak nie jest to gwarancja ,ze nie bedzie plotek.
Lejcie na to .

Posted

Romas napisał(a):
A tam ,dziewczyny ja mysle ,ze sie niepotrzebnie ekscytujecie.Dojdzie do paranoi jak na tajnym forum wypaczkowanym ze zwierzakow.pl gdzie tak sie ludzie bali podsluchu :-) ,ze zbanowali wszystkich nie majacych znajomosci na tamtym forum :lol:
.

hehe i one mysla ze nikt z nas ich nie czyta :D :D :D ale sie dziewczynki grubo myla hihihih

Posted

Agatka napisał(a):
Dlategoz ja własnie zgodnie z umowa złozyłam stosowne wyjasnienia i wiecej tematu ruszac nie bede

ale zastanawiam sie czemu akurat do ciebie mieli pretensje ?

Posted

hehe i one mysla ze nikt z nas ich nie czyta ale sie dziewczynki grubo myla hihihih

A skąd Aga wiesz co my myslimy?? :D he he nie trzeba byc zbyt wielkim bystrzakiem zeby się domyslic 8)

Posted

Agatka napisał(a):
Ja mysle, ze teraz bedzie coraz wiecej takich akcji, ale to rozmwa na prv jak sie kiedys spotkamy to przypomnij a Ci opowiem

hahah a potym tekscie Agatki to chyba tego kogos zezre ciekawosc :lol: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...