Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

A u nas tez snieg padał i zimno jest i wogóle be.
Dobrze, że zostałam zmuszona do kupienia zimowych butów i kurteczki wczesniej. A kurteczke to mam taka ze mnia mniam !!! pierwszy raz jestem tak zadowolona z zakupu :)

Posted

Wielkie dzieki :) W takim razie spokojnie moge pozostawic moje szczescie w klasie pośredniej ;)

Kto bedzie w Nowej Rudzie jeszcze oprócz Natalii ?

Posted

A ja mało co nie kupiłam psa od Cebera, ale na szczęście wyszło inaczej. I to prawda psy z tej hodowli są sprzedawane na placu we Wrocławiu co niedzielę można ich tu spotkać i pod wystawami.

Posted

chcialam wam bardzo podziekowac za zyczenia urodzinowe w imieniu juz dwuletniego Deniska:))

a i ghratuluje Ci Madziu wytrymowania Bianki:))) na pewno ze strzyzenia na styrzyzenie bedzie grzeczniejsza:) jhak ja sobie przypomne jak Denis sie zachowywal gdy pierwszy raz mialam w rekach masyznke to bylam lkko zalamana ze nigdy go sama nie ostrzyge miotal sie jak glupi i nawet mi masyznki do pupki nie pozwolil zblizyc, a teraz pelny luzik jesli chodzi o przod, jednak najgorzej to pod ogonkiem bo nie mozna og chwycic bo za krotki a podkurcza go tam ze pod nim nie ma jak ostrzyc:/ i nieszczesne uszy ktore ma przewrazliwione i musze sie wziac za niego i go nauczyc od zera kontaktu z uszami zeby sie dalo jakos je doprowadzic do znosnego stanu

Posted

Madziorka , nasza Zuzia tez ma tak z uszami.Wariactwo zupelne.Bardzo latwo doprowadzic ja do histerycznego biegania po mieszkaniau jak sie dotknie ucha mowiac "lapie uszy".Wtedy kurczy zadek i zaczyna wariowac.To smieszne ale mniej smieszne kiedy ja strzyge a ona za nic ucha nie daje.No moze teraz juz tak zle nie jest ,lata pracy nad uszami :-)))
Dlatego staram sie Bianke dotykac wszedzie zeby ja nauczyc ,ze dotyka tych wrazliwych czesci ciala nie niesie nic zlego.
Poprostu mysle ,ze u Zuzi zaniedbalismy sprawe malo dotykajac uszu jak byla szczeniakiem.Moze podobnie bylo u Deniska .

Posted

Wczoraj spotkało mnie bardzo niemiłe zdarzenie! Po dyskusji ostatnich dwuch dni w róznych miejscach na temat ogłoszenia na allegro. W której to dyskusji miałam nieszczescie wypowiedziec sie jednym tylko mailem i zaledwie kilkoma słowami na temat idnetyfikacji psa tutaj na DGM. Zostałam perfidnie posadzona o fakt iż nadaje na Hodowle Masterton, obrażam jej włascicielke publicznie i szkaluje jej psa. Poniewaz nic podobnego nie miało miejsca dlatego pozwole sobie i tutaj wkleic kilka słów, które napisałam na inna liste na prosbe włascicielki Hodowli Masterton.
"Szanowni współuzytkownicy listy!.
Pisze tego e-maila w imieniu Pani Anny Michalskiej właścicielki hodowli MASTERTON.
W ogłoszeniu na allegro w sprawie którego miałam chyba nieszczęscie sie wypowiedziec krótkim zdaniem pojawiło sie zdjecie psa , który jest własnościa Pani Anny. Zdjecie to zostało skradzione, a w/w pies nie ma nic wspólnego z hodowla Cerber, jak i Pani Anna równiez we wszystkich swoich działaniach odcina sie od w/w hodowli o czym prosiła abym wszystkich poinformowała. Pani Anna nigdy nie sprzedawała i sprzedawac nie bedzie szczneiat bez rodowodu, a juz napewno nie interesuje ja reklamowanie swojego pieknego skad inad psa poprzez podobne ogłoszenia na allegro.

Ja zas ze swojej strony bardzo chciałam podziekowac uczynnej osobie której personaliów nie znam za przekazywanie nieprawdziwych informajci osobom trzecim.
Proponuje tysiąc razy sie zastanowić zanim ponownie komus bedzie na czyms takim zależało.
Jak również pragne zauwazyc ze nigdy źle sie nie wyraziłam o Hodowli Masterton ani o mieszkajacych w tej hodowli psach.
Moje negatywne zdanie i opinia dotycza jedynie Hodowli Cerber !

z poważaniem Izabela Podolska "

Posted

No kogos pogielo?????
a jak fota skradziona to tym lepiej tzn. pare osob juz protesty w tej sprawie wyslala do ZG wiec dojdzie jeszcze i kradziez foty!!!swoja droga rodzice kradna foty dziecku swojemu?no coz dzis mnie juz nic nie zdziwi...

Posted

Ludzie są pogięci :evilbat:
Podobno ktoś powiedział Chorwatowi, że napisałam na DGM, że sprzedaję Astrantię, komuś kto nie będzie wystawiał.
Ciekawe, w którym miejscu tak napisałam?
Wolałabym, żeby się nikt (czajnik) w moje sprawy nie wtrącał, z góry dzięki :roll:
Pewien znany hodowca, do którego Chorwat też pisał, poinformował mnie, że ta osoba ma najprawdopodobniej puppy mill i napewno nigdy jej nic nie sprzeda i dodatkowo przekaże informację o nim innym hodowcom.
Więc sam się gość załatwił i do tego pisał każdemu co innego.

Posted

No to niezla akcja :roll: .

A swoja droga wlasnie dziwilo mnie bardzo ze niby Anka i jej hodowla ma cos wspolnego z wypuszczaniem bezpapierowych miotow, no ale dobrze, ze juz sie wszystko wyjasnilo :D .

Posted

Nie wiadomo , czy cieszyć się, czy smucić , ze nasz topik cieszy się taką popularnością. Kilka osób pisze, a kilkadziesiąt tylko czyta i roznosi bajki.
Proponuję zablokowanie dostępu dla osób niepiszących. Co Wy na to?

Posted

Olivka jestem ZA ale to sie nie da:(((
dlatego ja od jakiegos czasu jestem za czatem!nie ma cie to nie widzisz co ktos napisal!
KaVanka Koniak ma tylko tyle wspolnego, ze byl na fotach!i nikt wiecej tu nie napisal!tylko tyle, ze to Koniak, ze mieszka w hodowli M. i ze pani Ania to corka tych z Cerbera. Czy to jest nieprawda??? :o :o :o :o

a Jostra mowilam Ci odpusc sobie chorwata?ze to oszolom kompletny

Posted

hahaha zaraz bedzie ze na Dekla i na Gorzalke tez gadalismy hahahahaha bo przez moment myslelismy ze to te psy sa na focie!
a ta pani Ania zamiast sie rzucac do Izy niechaj napisze do ZK ze jej fote ktos ukradl i wrzucil na allegro

Posted

Już go sobie odpuściłam, dokładnie wczoraj
Fajnie, że jest spalony w kilku dobrych hodowlach i nigdy u nich nic nie kupi.
Dobrze, że chociaż zagraniczni hodowcy są w porządku :evilbat:
Nie tak jak ten czajnik :roll: 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...