Agatka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No włąsnie Kasiu ja juz wczoraj jak zobacyzłam żakiet to od razu pomyslałam, ze to Gorzałka. Więc chyba trzeba poinformowac włascicielke
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kaska a mozesz sie ich zapytac czy to ich sucz na focie?bo jak im jeszcze fote ukradli to juz w ogole!!!!
Agatka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Hodowla z ogłoszenia śłynie z takich debilnych posuniec...
Agatka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No w tej hodowli napewno nie ma takich ładnych suk i do tego tak ładnie ostrzyzonych...
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ja bylam swiecie przekonana, ze Cerber ma Dekla!hahaha chyba mi dekiel odpadl hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 orsini napisał(a):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72589863 he he ja też już widziałam :roll: Aż dziw bierze, że moja Figulińska z tej hodowli jest :-? :lol: Ale nie żałuje :D A fotkę widziałam na żywo w albumie w którym było więcej fot tego psiaka :roll: :wink:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Pass a Figusia z papierem jest???i co nie ciagnie Cie na wystawki????
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ale ich jest Sasquehanna KONIAK - i to on jest na fotce
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ta hodowla od lat produkuje szczeniaki z papierami i bez, sprzedaje je na placu z kartonu i nikt sie tym nie przejmuje, a u nich jest w sumie sporo ladnych i ladnie ostrzyzonych pieskow, duzo importow z Rezlarka maja
Pasavera Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 orsini napisał(a):Pass a Figusia z papierem jest???i co nie ciagnie Cie na wystawki???? Figa bez papierów niestety ... a na wystawki ciągnie :( tylko nie ma co wystawiać :roll: szkoda ...
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Elitesse napisał(a):ale ich jest Sasquehanna KONIAK - i to on jest na fotce tak??? a nie Gorzalka?bo tak w tle to wyglada na ta pania od Gorzalki.....no kaska na pewno sie ich zapyta czy to ich sucz czy nie:))) a teraz skolei myslalam, ze Koniak jest w hodowli Cereus hahahaha znowu cos popier...teges :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Madziara napisał(a):a 74 to co w takim razie?? coś na Śląsku?? Nie można ich jakoś grzecznie "podkablować"??? Przecież to koszmar!!! Nie chodzi mi o szczeniaki bez rodowodu, ale to chyba jakaś masowa produkcja?? I pewnie suki mają max 2 a miotów od groma i ciut :( to sa marcinowice - Gruszow kolo Swidncy :) oddzial bodajze Walbrzych chyba ze juz ich stamtad wywalili to legnica lub Jelenia Gora
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):ale ich jest Sasquehanna KONIAK - i to on jest na fotce tak??? a nie Gorzalka?bo tak w tle to wyglada na ta pania od Gorzalki.....no kaska na pewno sie ich zapyta czy to ich sucz czy nie:))) a teraz skolei myslalam, ze Koniak jest w hodowli Cereus hahahaha znowu cos popier...teges :lol: :lol: :lol: :lol: wlasciwie to mieszka w hodowli Masterton ale jej wlascicielka to corka wlascicieli Cerbera wiec tak jakby jedna hodowla :D :D :D i ona tez ma taki bezowy kostiumik na wystawy :d
Romas Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Luuuudzie , wlasnorecznie wytrymowalam moja Bianeczke :o No moze nie jest zrobiona tak super ale byla juz dosc mocno zarosnieta a teraz ma gladkie ,porzadne futerko. jestem z siebie bardzo dumna.Wlosow zdjelam cala fure.Poniewaz robilam to dwoma trymerami na pewno czesc wlosow sie przyciela .No ale pierwsze koty za ploty.Nareszcie mam wieksze pojecie o caloksztalcie tej roboty. U Zuzi jak sie trymuje to slabo widac efekt ,dlugo nic ,nic a potem odrazu caly dziury ma powyrywane. natomiast siersc Bianki gladko wylazila calymi kepami i bylo wyraznie widac gdzie jeszcze potrzeba poskubac. Fajnie! Czyli racje mialy te osoby ktore radzily mi nie ciac tylko podtrymowywac i tak zime przezyc.Potwierdzam, da sie :D Musze tylko jeszcze ja nuaczyc spokojnie stac jak jej robie szyje maszynka.Tykleczek bez trudu ostrzyglam,bo juz klaki sie tam zrobioly.Chcialam jeszcze szyje poprawic ale strasznie ja miotalo ,boi sie dotkniecia maszynki do szyji.Musze to pocwiczyc z nia. No to pozdrawiam zimowo :D
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 aha:))))) a Cereus czyj jest?bo juz mi sie wszystko totalnie pomieszalo :lol: :lol: :lol: :lol: pamietam Gandalfa C....chyba Cereus?po Why Nocie-ladny piesek
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 orsini napisał(a):aha:))))) a Cereus czyj jest?bo juz mi sie wszystko totalnie pomieszalo :lol: :lol: :lol: :lol: pamietam Gandalfa C....chyba Cereus?po Why Nocie-ladny piesek o czyms takim to ja szcerze mowiac nie slyszalam :o to nie moja czesc polski
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahaha Elitesse Ty wklej swoje wytrymowane moze hahahaha
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Romas napisał(a):Luuuudzie , wlasnorecznie wytrymowalam moja Bianeczke :o No moze nie jest zrobiona tak super ale byla juz dosc mocno zarosnieta a teraz ma gladkie ,porzadne futerko. jestem z siebie bardzo dumna.Wlosow zdjelam cala fure.Poniewaz robilam to dwoma trymerami na pewno czesc wlosow sie przyciela .No ale pierwsze koty za ploty.Nareszcie mam wieksze pojecie o caloksztalcie tej roboty. U Zuzi jak sie trymuje to slabo widac efekt ,dlugo nic ,nic a potem odrazu caly dziury ma powyrywane. natomiast siersc Bianki gladko wylazila calymi kepami i bylo wyraznie widac gdzie jeszcze potrzeba poskubac. Fajnie! Czyli racje mialy te osoby ktore radzily mi nie ciac tylko podtrymowywac i tak zime przezyc.Potwierdzam, da sie :D Musze tylko jeszcze ja nuaczyc spokojnie stac jak jej robie szyje maszynka.Tykleczek bez trudu ostrzyglam,bo juz klaki sie tam zrobioly.Chcialam jeszcze szyje poprawic ale strasznie ja miotalo ,boi sie dotkniecia maszynki do szyji.Musze to pocwiczyc z nia. No to pozdrawiam zimowo :D ja jestem w trakcie trymowania Zadry - zaczelam wczoraj wieczorem i moze dzis jeszcze uda mi sie skonczyc, w sumie jeszcze tylko zostaly lopatki i kark - ale ja trymuje zupelnie do lysa tak jak na tych "brutalnych" fotkach bylo i sadze ze wiecej cierpia moje paluszki niz Zadra ktora sobie grzecznie lezy i ziew z nudow
Elitesse Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 orsini napisał(a):hahaha Elitesse Ty wklej swoje wytrymowane moze hahahaha jak skoncze to wkleje ale boje sie ze znowu beda posadzenia ze to znecanie sie nad zwierzetami ! :evilbat:
Agatka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahaha Cereus to Hodowla pana nowacyzńskiego tez Radom ;) Elitesse a moze Ty masz pod reka jakis katalog i sprawdzis zmi date urodzenia Koniaka... np Zielona Góra, albo jelenia Góra, albo Sopot...
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 aha!!!! to jue wiem czemu Dekiel mi sie pomylil:)))))hahahaha bo wiedzialam, ze z Radomia, Cereus Radom, Cereus pomieszal mi sie z Cerberem itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 E to na pewno jest Koniak, Ania wystawia w takim ubraniu. Ale czekajcie bo juz mi sie pomieszalo, wydawalo mi sie, ze Koniak to w hodowli Masterton jest.
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahaha KaVang jestes lepsza ode mnie juz :lol: :lol: :lol: tak jest , ale to Elitesse napisala chyba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Haha nie czytalam wszystkiego dokladnie, bo sporo stron mialam do przelecenia :lol: .
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ty niczego nie przelatuj hahaha powiem Ci :))))ta pani jest corka tych od Cerbera i juz :lol: :lol: :lol: :lol: a u mnie pada SNIEG!!!!!!!!!!!! k. mac!!!!!!!!!!!!!!!uaaaaa
Recommended Posts