Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no wlasnie!!!chyba, ze to "ktos" zyczliwy, ale watpie, bo ten co im grzecznosciowo aukcje zrobil nie siedzi na allegro od wczoraj jak ja i ma juz duzo komentarzy na plus, wiec by sie nie dal wpuscic w kanal!!! :evil: 0X :evilbat:

Posted

Jeju ,staram sie zebrac sily ,bo musze isc wytrymowac ociupinke Bianke i jej podogonkiem podciac wloski ...alez mi sie nie chce ....To ide ..... :-?

Posted

071 to Wrocek:)))))
juz sprawdzone to nie jest lipa!!!hodowla ta juz wiele lat istnieje wiec nazwa mnie nie dziwi :lol: :lol: :lol: dziwi mnie ta jawnosc tych lewych miotow!pewnie kryje cieczka w cieczke :evilbat: 0X :evilbat: 0X 0X 0X :evil: :evil:

Posted

a 74 to co w takim razie?? coś na Śląsku?? Nie można ich jakoś grzecznie "podkablować"??? Przecież to koszmar!!! Nie chodzi mi o szczeniaki bez rodowodu, ale to chyba jakaś masowa produkcja??
I pewnie suki mają max 2 a miotów od groma i ciut :(

Posted

orsini napisał(a):
071 to Wrocek:)))))
juz sprawdzone to nie jest lipa!!!hodowla ta juz wiele lat istnieje wiec nazwa mnie nie dziwi dziwi mnie ta jawnosc tych lewych miotow!pewnie kryje cieczka w cieczke

ale zaraz - czy tu nie wystarczy zawiadomić ZK? Przecież to chyba zabronione, żeby zarejestrowana tam hodowla sprzedawała szczenięta bez rodowodu - czy się mylę?

Posted

W dodtaku na zdjeciu chyba nie jest ich pies, glowy nie dam sobie uciac ale jak dla mnie to jest Sasquehanna Gorzalka

Posted

Chciałam cos sprostowac. Dekiel nie jest własnoscia hodowli Cerber, ale własnościa Pani Agnieszki Szpotowicz z Radomia. Wiec prosze uprzejmie jesli jestes pewna ze to Dekiel to ja poinformuje Pania Agnieszke o tym ze ktos uzywa fotografi jej psa do reklamy swoich lewych miotów. Mi sie tez wydawało ze to Gorzałka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...