Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super orsini! a ile ty masz lat? hehe......moi rodzice podobnie jak Justy by sie nie zgodzili:((( szkoda.... Justa mnie tez sie strasznie pdobaja czarne sredniaki ale wolałabym miec dw apodobne pieski czyli dwie miniaturki i to jescze np. tego samego kolorku:) supe! moja siostra z jednym a ja z drugim na spacerek...fajnie by to wygladało...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ja lat?:)))))))))hmmmmmmmm...17:)))))))))przynajmniej mi wtedy sie czas zatrzymal:))))))))))))sek w tym,ze ja sie o zgode nie pytalam:))))no przeciez nie wystawia Cie chyba za drzwi ze slicznym szczeniaczkiem z wielkimi, czarnymi, wilgotnymi oczkami...:)))))))))))))

Posted

Moi rodzice mieszkaja zaraz koło nas. Danice przezyli , Arwenke pokochali, Ronniego przyjeli, Livki im żal było ;), Sonie Mama chciała tata nic nie wiedział, A o Dengisława sie wkurzali, nie odzywali sie do nas, a teraz Go ubustwiaja ;)

Tacy sa Rodzice :)

Posted

A z Sonia przyjechalismy o 2 w nocy i cała Rodzina na nia czekała, nawet dostała Kartke i smakołyki w prezencie na powitanie, niby że od Bernardynki moich Rodziców. przyjechała upaprana, bo cała droge puszczała pawie :( Ale jak juz przyjechała to zaraz ja stado zaakceptowało , a Danica wytłumacyzła jej dosc dosadnie kto tutaj rzadzi, bo u nas matryjarchat jest ;)

Danica rzadzi, a Livka to jest jak ten mały org z Gumisiów dla Ksieciunia zrobi wszystko, niby takie niewiniatka , ale jak mozna łapa przywalic bo Szefowa pozwoliła to pierwsza ;)

Arwi ma wszystko w nosie ;) Księzniczka ;)

A ROnny terazbardzo dumny z siebie bo uczy Dengiego samcowych zwyczajów. Mówie Wam ubaw popachy ;)

jak sie szczeniaka przywiezie do domu to kazda suka go po paru dniach przyjmie jak swoje. Tylko trzeba przezyc te 3-4 dni. ;)

Posted
Malawaszko, z niecierpliwoscia czekam na Twoje olbrzymiatko :D , a zdradz choc troszke czy to jakas wieksza hodowla czy malutka i z jakiego miasta :wink: .

hahaha NIE powiem - wiem, że znasz tą hodowlę 8) i kropka koniec na ten temat,bo jak ja za dużo opowiadam wcześniej to potem nic mi się nie udaje - tak było z Marsem i lipa :( więc nie powiem;

a propos przynoszenia do domu szczeniorów niechcianych przez rodziców 8) to ja właśnie teraz planuje tak zrobić - po cichutku szukam grzywacza i go po prostu przywiozę (o ile uda mi się znaleźć takiego jakiego chcę, czyli TANIO) :wink: no i co zrobią?? haha wywalą małego łysego pieska - w życiu bym w to nie uwierzyła, a jak się poobrażają przez dwa dni to będzie góra :lol: a potem będzie jak z Luną biegają za nią po domu na czworakach :lol: :lol: :lol:

Agatka - kurczę, ale boskie masz to stadko :angel:

Posted

Jak Ja Cie rozumiem !!! Gdyby Mąz sie w końcu nie złamał z Dengisławem to był pewien plan ;) W końcu prezentu nie mozna oddac nie ;)

Ostatnio sie Go zapytałam co teraz powie jak Dengisław tak szaleje, a on nic tylko sie zasmiał i powiedział, ze bedzie miał Multi championa. A ja na to mówie : Ty bedziesz miał ???? przeciez pododbno Ty sie do niego nie przyznajesz ;)

tak wiec ludzie zmieniaja zdania , a szczególnie faceci ;) hihihi

NO to z tym olbrzymem to mi zagwozdke zrobiłas... Jak Ola zna to ja pewnie tez znam ....

Posted

No wlasnie, tak trzeba;-]]]] psiaczki sa super, ja tez jeszcze chce miec wiecej,a ile tego nie wiem, chce miec tyle,zeby miec dla kazdego troche czasu, zeby byly czyste, rozczesane i zeby czuly sie kochane, bo jak psiakow za duzo bedzie to juz nie do wykonania

Posted

Dlatego u nas juz STOP definitywny.

narazie nic wiecej z nami juz nie zamieszka.

A Ile ona ma tych kotów ??? Chyba cos ponad setke z tego co pamietam.

Orsini ,a ty cos planujesz ??? :) Kurcze znowu moja wrodzona ciekawosc sie odezwała ;)

Posted

A my byśmy chciały jakiegoś pieprzaczka od Agatki :)

Ale to tylko marzenia, rodzice się niezgodzą, chyba, że Agatka go przywiezie i podrzuci pod drzwi wtedy to by się napewno zgodzili!!! :wink:

Agatko faceci naprawde są zmienni, mój tata najpier wypierał się od posa, ze to obowiązek itp.., a teraz tata tylko z zabaweczką goni i "kochany Denisek" :wink:

Posted

zaraz sie zaplacze-napisalam baaardzo dlugiego posta i mi go skasowalo;-[[[[[[[[buuuuuuuuu no to teraz napisze krotszego, bo jak mi znowu wetnie.... :evil:

co ja planuje???z palow mi w zyciu nigdy nic nie wychodzilo,wiec ja juz nic nie planuje, ale moge napisac co chce :fadein: albo raczej co bym chciala...chcialabym sobie teraz zostawic suke. no to juz beda 4 psy w domu,a najgorsze , ze wszystkie prawie w 1 wieku- i jak przejda na emeryture to co bede wystawiac, a nie oddam przeciez zadnego potem;-[[[[teraz bym nie oddala a co dopiero potem. No i jeszcze szelka jest, z ktora nie wiem co zrobic, wiec moze ja dam na warunek hodowlany komus.

AAAAA,wiem za to czego nie planuje :P nie planuje kotow, bo ich nie lubie :lol:

Posted

A mi sie wydawąło, ze ja to kiedys czytałam o kotach Villas... hmmm

Julcia Ty spiskowcu mały ;)

Pracuj nad Tatą to moze CI sie uda w końcu :)

A wogóle to bardzo miprzyjemnie, ze Wam sie moje dzieci podobaja :)

A tak zupełnie na marginesie to te moje maluchy sa coraz ładniejsze z dnia na dzień . Musz eim w końcu zdjecia zrobic :)

Posted

a ja koty uwielbiam ale jestem uczulona :-? i chciałabym mieć kiedyś takie żeby do domu mi nie wchodziły tylko po podwórku i miałyby np w ciepłym garażu miejsce do spania, ale nie wiem czy to jedt dobry pomysł :roll:

Posted

Agatko rób, rób te fotki!!! :) Takim pięknością trzeba zrobić sesje :lol:

Dobrze zaczne już dziś naciskać na tatę to może za pare lat się zgodzi, a raczej prędej jak będę juz dorosła to sobie sama kupie :fadein:

Posted

ja tez czytalam, ze ona ma i kotow mase tez, nawet w programie pokazywali jej wanne cala obrobiona kupami tych kotow,bleeeeeeee...ciekawe gdzie ona sie myje

Agatka zrob foty i wklejaj szybciuchno, bo teraz ja jestem ciekawa :P

Posted

Krysia, a kiedy Fufa rodzi ?

A suczka pieprzasta czy cz-sr ? Czy jeszcze nie zdecydowałas ...

Fajnie !!!!

Córcia Danici bedzie teraz mieszkac u naszych przyjaciół. bedzie na warunkach. Chcieli sznaucerka to beda mieli ;) hihihihi

tylko ja sie nie moge zdecydowac która mam im dac... Najchetniej wszystkie bym zostawiła żeby były blisko mnie.

ja to sie kiedys wykończe przez te szczneiaki ;)

Posted

Agatka-chcialabym cz-sr. kiedy rodzi?tak od poniedzialku moze zaczac,ale jest tak gruba, ze nie moze jesc bidulka, a ja mam wyrzuty sumienia, ze co ja jej zrobilam :(

z tymi szczeniakami tez horror-najpierw czekasz na nie, potem caly czas sie nimi opiekujesz, wkladasz w nie tyle serca, a potem ida w swiat do ludzi i...wracaja w paczce pocztexem!!!!no bo w sumie sie nie sprawdzi gdzie daje sie szczeniaka jesli sie kogos osobiscie nie zna...a ilu ludzi jest co traktuja zwierzatko jak rzecz

Posted

malawaszka-jesli by szczeniak byl kilkaset km od domu to nie dasz rady, a telefony?jakby sie wqrzyli to by nie odbierali, no a nawet jakbys odkryla cos strasznego to co bys zrobila?no nic, bo musialoby byc zwierzatko bardzo zmaltretowane,zeby je wlascicielowi odebrac, a np. bity i zastraszony pies, ale dobrze odzywiony juz sie nie zalapie na to, zeby mozna go bylo za pomoca Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami zabrac:((((bo pies nie powie nic niestety, co wiecej on jeszcze bezgranicznie bedzie kochal tego wlasciciela!!!

Posted

tak:)))jak mnie kilka dni na necie nie bedzie tzn. ze niancze dzieci:))))tak ze 2-3 dni to chyba trzeba z nimi non-stop pobyc,nie?zeby suka nie przygniotla bo to takie malutkie szkrabiki. smieszne te psy, ze sie rodza takie nieporadne:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...