Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

W Nowej Rudzie bedize Dnegi i Eve i ktos mnie prosił o cos jeszcze, ale decyzji narazie nie ma

a w Legionowie bedize Dengi, Eve i Cytadela

a może ktoś pojedzie turystycznie :)

Posted

Ja bym nie pozwolila! :lol: :lol: :lol: ona za mloda na takie spotkania z tyloma psami, a potem bedziesz plakac , ze parwowiroza itp?po co kusic licho....

Posted

Juz nie takie maleństwo w jej wieku psiaki juz jeźdza na wystawy. Kolezanki ona wczoraj skońcyzła 3 miesiace , czas szybko płynie :)

Ale znajac mojego chłopa nie pozwoli mi zabrac swojej dzidzi, bo sam bedzie chciał z nia byc :)

Posted

to i ja dolaczam sie do najlepszych zyczen urodzinowych!!!

Agatka napisał(a):
Mała prowokatorka roznosi nam mieszkanie razem ze sowim kumplem CHarliem

hehe co mi to przypomina i skad ja to znam:) moja kuznka ma teraz szzeniaka sunie mixa, znaleziona w trawie ktos ja wyrzucil gdyby nie wzieli jej to pewnie by juz zamarzla bo to bylo po takiej wyjatkowo zimnej nocy ale z mala juz wszystko ok, ma ok 3 m-ce i z powou ze mieszka z dziadkami (12 lat On i 9 lat Mix) tro srednio co tydzien w weekend odwiedza Denisa i zgadnijcie co wtedy jest:) dokladnie ot o czym poisze Agatka tornado;d;d;d i Denis chyba pierwszy raz jest zmeczony bo zawsze to inne psy nie maja sily a Denis biega, biega i biega a ta mala to taka torpeda i po ogrodzie sie gonia, ona skacze przez Denisa, przechodzi pod nim a najbardziej lubi.... CIAGNAC GO ZA BRODE>... och wtedy to nawet mi go zal...:/ odwraca glowe i zarzuca na mala zadkiem zeby juz mu do tej brody sie nie dostala;d;d och jak wtedy mi siwe drugi sznaucerem marzy.....

Posted

Elitesse, najlepsze życzenia dla Twoich roczniaków :BIG: :new-bday: :BIG:

madzior_ka napisał(a):
a najbardziej lubi.... CIAGNAC GO ZA BRODE>... och wtedy to nawet mi go zal...:/ odwraca glowe i zarzuca na mala zadkiem zeby juz mu do tej brody sie nie dostala;d;d

Atos ma taką koleżankę flatkę, która co prawda nie ciągnie go za brodę, ale wylizuje ją w tempie 10 liźnięć na sekundę... Jak jego to wkurza ;) Najpierw stoi nieruchomo, potem zaczyna odwracać głowę a jak i to nie pomaga, to próbuje ogłuszyć "agresorkę" swoim szczekiem. Niestety nic nie pomaga :cunao:

Posted

Aga , Wszystkiego Najlepszego dla Twoich szczeniakow ,juz niestety nie szczeniakowatych :-)))
Jak ten czas leci,co ? :-)

A moja Bianka nie wyrywa Zuzi wlosow z brody .Ona woli wieszac sie zebami Zuzi na szyji.Wyglada jak taki maly wampir kiedy tak sie uczepi i jedzie na Zuzi .Ale chyba Zuzi nie jest do smiechu .

Posted

tak to jest z tymi szczeniaczkami:) ta Ika uwielbia jeszcze podbiegac do Denisa i gryzc go tymi jej igielkami co ma zamiast zebow:) podbiega i ciach w ucho i ucieka myslac ze ja bedzie gonil a on sie jeszcze bardziej wteyd od niej odwraca, bo niestety te zabki o niezbyt przyjemne chyba sa dlas niego...:) a ona jak sie rozkreci to nie da spokoju...

Posted

Romas napisał(a):

A moja Bianka nie wyrywa Zuzi wlosow z brody .Ona woli wieszac sie zebami Zuzi na szyji.Wyglada jak taki maly wampir kiedy tak sie uczepi i jedzie na Zuzi .Ale chyba Zuzi nie jest do smiechu .

hehe moje tez to praktykuja :D zauwazylam ze wczepianie sie w szyje i burczenie to najwieksza pieszczota !

Posted

hehe moje tez to praktykuja zauwazylam ze wczepianie sie w szyje i burczenie to najwieksza pieszczota !

Tak ,moje dziewcyny tez potrafia dlugie minuty zabawiac sie wzajaemnym gryzieniem w szyje i wtedy warcza tak specyficznie ,zabawowo.I tak stoja i raz jedna ,raz druga,kasa.Ale to jest delikatne ,gorzej jak Bianka podbiega i znienacaka zawisa calym ciezarem na szyji Zuzi .I ciagnie ja za skore ,ze sie slabo robi.
A dzis tak dlugo sie szykowalam z Bianka na spacer i taka juz byla zniecierpliwiona ,ze jak wkoncu wyszlam za drzwi to Bianka sie nakrecila i nie wiedzac chyba jak okazac radosc ugryzla mnie w udo :lol: To nie byl prawdziwy gryz ,tylko takie wlasnie uszczypniecie jak stosuje do Zuzi .Tym niemniej moje udo zareagowalo dosc gwaltownie na ten pomysl :lol: Bianka pelna jest takich dziwnych pomyslow :D ,zero szacunku dla starszch :lol:

Posted

moj Wacio w chwilach ogromnej radosci i podniecenia przed spacerkiem tez chwyta zebami wszystko co popadnie a najczesciej trafia w moje buty lub lydki ! na szczesce jest malutki i ledwo to czuje :D

Posted

No ,moje czarne sloneczko Bianka bynajmniej malutka nie jest :D
I niestety jej zeby sie czuje :D
A kilka tygodni temu to skarzylam sie ,ze ona jest niejadkiem i je4st za chuda.Odwoluje to ona jest wszystkojadkiem i chyba bede ja musiala odchodzac jak tak dalej pojdzie :lol:
Urosla mi ogromna baba 14 kg ,5 miesiecy , 44 cm w klebie :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...