Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

od dzisiaj biega po naszym domku mała cieałem, wielka duchem, niesamowita
FENOMEN WDZIEKU Piwowar

Suńka jest cudowna i od razu przykleiła sie do swojego nowego Pańcia. Nasze psiaki od razu ja zaakceptowały, a mała rozkochała nas w sobie od pierwszego wejrzenia.

Mi tylko dwie zarwane z rzedu noce dały sie we znaki, ale warto było ;)

Za chwilke beda w galerii fotki MIMI

Posted

Agatka GRATULUJE i witam w rodzinie :wink: hehe
Ogromne buziaki dla Mimi od braciszka Kenzia :D

A ty bylas w Poznaniu i sie nie odezwalas?? oj oj :wink:

A co do charakterku - to wiadomo ze jest kochana
:lol: przeciez to Piwowarek :wink: Mala jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja widzialam te szczeniaczki jak mialy zaledwie kilka dni :angel: :angel: eh...
Zazdroszcze Wam - moj Kenzio to juz sie facet zrobil :wink: a jeszcze tak niedawno byl taki malutki jak Mimi...

Posted

Dzieki Natalia :)

ja bardzo żałuje, że nie mogłam sie spotkac ze wszystkimi znajomymi w Poznaniu, ale pora o której byłam u Kasi napewno nie sprzyjała odwiedzinom :)

Przywiozłam sunie i juz jej nie mam, bo ona kocha tylko Rafała ;)
Wyglada na to, że dla mnie zostaja tylko chłopaki ;)

Ale ja mam juz świra na jej punkcie, teraz rozumiem doskonale co Kasia mówiła przez te ostatnie dni !

Posted

a tak na marginesie dodam jeszcze ze dzisiaj bylam konno jako reprezentacja konnej druzyny harcerskiej na paradzie z okazji swieta nipodleglosci i co... dostalam Montane!! niby fajnie moj ulubiony konik, ale ona jest straszna na wszelakicjh paradach!! non stop klusowala, myslalam ze tam juz umre noralnie:d potem sie przyzwczyailam ze wszyscy stepem a ja w rytmie stepa ale klusikiem sobie jade ech... a do tego to jak ona jest sdenerwowana wyrywa wodze z reki i mam pecherze na palcach a nawet nei chce wiedziec jak to bedzi ejutro:) no nic..:) jednym slowem padam po 3,5 godzinnej paradzie i takowym czasie spedzonym na montku ale tym samym jestem dumna, ze wlasnie mi zaufano i powierzono tego ekhm nieco trudnego konika:) a przy kosciele najbardziej nie podobal jej sie werbel rkiestry detej:) wtedy robila sliczne koleczka i tanczyla sobie:) wzreszta ona w ogole muzykalna byla na kazdy dzwiek orkiestry skok w bok:)

Posted

:( wrrr nie wgral soe ,mpj wczesniejszy post gdzie pisalam ze MIMI jest urocza i gratuluje jeszcze raz Agatce nowego kochanego sznaucerka;) na peewno bedzie sie dobrze chowala z nowymi kumplami:)

Posted

malawaszka napisał(a):
Agatka RANYSIU!!! ależ masz super sznaucekowo w domu :multi: nooo to jest moje marzenie tyle sznauci naraz mieć :angel: :angel: :angel: hihih zmierzam w dobrym kierunku :wink: jeszcze tylko kilka mies :evilbat: :wink: tylko ja to pewnie będę miałą zbieraninę tych niechcianych i niekochanych :wink:

a mała Mimi rewelacyjna niunia :drinking: niech się zdrowo chowa :drinking: :P

ehh ja tez marze o takim stadku...ale jak na razie musze sie zadowolic tym co mam hehe bo warunki nie te... ale moze kiedys ?
juz w sumie niedlugo bede miec nowe szczeniaczki - to tak troszke jakby namiastka wielkiego stada :D

Posted

Dzieki Gucia za miłe słowa :) mam nadzieje, ze bediz epododbna do swojej starszej siostrzyczki :)

A pozatym ogromnie dziekuje za dzisiejsza pomoc :) Kochana jestes!!!

Posted

Agatka napisał(a):
No to Hitchclif = Adasia :)

NO tez bym chciała wiedziec co sie dzieje z RObinem... :(

no i wszystko jasne :wink:

A jak tam siostrzyczka Kenzia sie sprawuje :wink: :lol:

Posted

hehe skad ja to znam :wink: u mnie Kenzio oderwal spory nawet kawalek tapety w mieszkaniu wynajetym na czas budowy naszego domku... oj byla zadyma :wink: ale za to go kocham :wink: :angel: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...