Madziara Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dobra a teraz się trzymajcie - tylko dla ludzi o mocnych nerwach!! http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ biedne zwierzaki, jak tak można??? :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha a ja cos czuje, że dłuuugo nie zobaczycie fot moich psów :lol: ee chyba nie bedzie tak zle :D :D :D
Agatka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 od dzisiaj biega po naszym domku mała cieałem, wielka duchem, niesamowita FENOMEN WDZIEKU Piwowar Suńka jest cudowna i od razu przykleiła sie do swojego nowego Pańcia. Nasze psiaki od razu ja zaakceptowały, a mała rozkochała nas w sobie od pierwszego wejrzenia. Mi tylko dwie zarwane z rzedu noce dały sie we znaki, ale warto było ;) Za chwilke beda w galerii fotki MIMI
Natalia_W Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Agatka GRATULUJE i witam w rodzinie :wink: hehe Ogromne buziaki dla Mimi od braciszka Kenzia :D A ty bylas w Poznaniu i sie nie odezwalas?? oj oj :wink: A co do charakterku - to wiadomo ze jest kochana :lol: przeciez to Piwowarek :wink: Mala jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja widzialam te szczeniaczki jak mialy zaledwie kilka dni :angel: :angel: eh... Zazdroszcze Wam - moj Kenzio to juz sie facet zrobil :wink: a jeszcze tak niedawno byl taki malutki jak Mimi...
Agatka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Dzieki Natalia :) ja bardzo żałuje, że nie mogłam sie spotkac ze wszystkimi znajomymi w Poznaniu, ale pora o której byłam u Kasi napewno nie sprzyjała odwiedzinom :) Przywiozłam sunie i juz jej nie mam, bo ona kocha tylko Rafała ;) Wyglada na to, że dla mnie zostaja tylko chłopaki ;) Ale ja mam juz świra na jej punkcie, teraz rozumiem doskonale co Kasia mówiła przez te ostatnie dni !
Ludek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Natalia_W napisał(a):ale chyba sie nie spotkamy.... :( bo my jestesmy w sobote a wy w niedziele... :( Szkoda :(
Natalia_W Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 hehe Agatka doskonale Was rozumiem :wink: Tych charakterkow nie da sie nie kochac :wink: Mowilam Ci ze sa niezwykle :wink: 8) :lol: :angel: :angel: :angel:
madzior_ka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a tak na marginesie dodam jeszcze ze dzisiaj bylam konno jako reprezentacja konnej druzyny harcerskiej na paradzie z okazji swieta nipodleglosci i co... dostalam Montane!! niby fajnie moj ulubiony konik, ale ona jest straszna na wszelakicjh paradach!! non stop klusowala, myslalam ze tam juz umre noralnie:d potem sie przyzwczyailam ze wszyscy stepem a ja w rytmie stepa ale klusikiem sobie jade ech... a do tego to jak ona jest sdenerwowana wyrywa wodze z reki i mam pecherze na palcach a nawet nei chce wiedziec jak to bedzi ejutro:) no nic..:) jednym slowem padam po 3,5 godzinnej paradzie i takowym czasie spedzonym na montku ale tym samym jestem dumna, ze wlasnie mi zaufano i powierzono tego ekhm nieco trudnego konika:) a przy kosciele najbardziej nie podobal jej sie werbel rkiestry detej:) wtedy robila sliczne koleczka i tanczyla sobie:) wzreszta ona w ogole muzykalna byla na kazdy dzwiek orkiestry skok w bok:)
madzior_ka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 :( wrrr nie wgral soe ,mpj wczesniejszy post gdzie pisalam ze MIMI jest urocza i gratuluje jeszcze raz Agatce nowego kochanego sznaucerka;) na peewno bedzie sie dobrze chowala z nowymi kumplami:)
Elitesse Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):Agatka RANYSIU!!! ależ masz super sznaucekowo w domu :multi: nooo to jest moje marzenie tyle sznauci naraz mieć :angel: :angel: :angel: hihih zmierzam w dobrym kierunku :wink: jeszcze tylko kilka mies :evilbat: :wink: tylko ja to pewnie będę miałą zbieraninę tych niechcianych i niekochanych :wink: a mała Mimi rewelacyjna niunia :drinking: niech się zdrowo chowa :drinking: :P ehh ja tez marze o takim stadku...ale jak na razie musze sie zadowolic tym co mam hehe bo warunki nie te... ale moze kiedys ? juz w sumie niedlugo bede miec nowe szczeniaczki - to tak troszke jakby namiastka wielkiego stada :D
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ehhh szczeniaczków to ja nigdy mieć nie będę :( ale stadko owszem :lol: uzbieram :wink:
Agatka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Oj takie stadko to cudowna sprawa!!! ja juz sobie nie wyobrażam zycia bez moich futrzastych serduszek! one sa cudowne!!
GUCIA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Agatko strasznie Ci zazdroszcze :) ona jest superowa :D :D :D
Agatka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Dzieki Gucia za miłe słowa :) mam nadzieje, ze bediz epododbna do swojej starszej siostrzyczki :) A pozatym ogromnie dziekuje za dzisiejsza pomoc :) Kochana jestes!!!
adasia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 HEJ !!! Pozdrowionka dla wszystkich :D a w szczególności dla Agatki i jej gromadki , dziś u niej byłam :D Agatko wiesz kim jestem? :D
Natalia_W Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Adasia napisz cos wiecej o sobie :wink: :lol:
Pasavera Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Żebyśmy my mogli Cię poznać :lol: 8) :wink:
orsini Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 GUCIA dzieki za telefon!!!! rodowod Mafii zaraz wysle, bo mam zeskaniony...tylko jakosc ciut nienajlepsza:(((
Agatka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Adasia no jasne, ze wiem :) A pamieta ktos Hitcklif czy jakos tak to sżło ;)
orsini Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 a robina ktos pamieta czy jak go zwal? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 No to Hitchclif = Adasia :) NO tez bym chciała wiedziec co sie dzieje z RObinem... :(
Natalia_W Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Agatka napisał(a):No to Hitchclif = Adasia :) NO tez bym chciała wiedziec co sie dzieje z RObinem... :( no i wszystko jasne :wink: A jak tam siostrzyczka Kenzia sie sprawuje :wink: :lol:
Agatka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Mała prowokatorka roznosi nam mieszkanie razem ze sowim kumplem CHarliem ;) Ciezko ich złapac ;)
Natalia_W Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 hehe skad ja to znam :wink: u mnie Kenzio oderwal spory nawet kawalek tapety w mieszkaniu wynajetym na czas budowy naszego domku... oj byla zadyma :wink: ale za to go kocham :wink: :angel: :lol:
Recommended Posts