malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 o tą dokładnie :-) ja wiem wiem, ale w licytacji można kupić co najmniej 20e taniej niż przez kup teraz, a to jest różnica, bo licytacja leci od 1,99e i w tej aukcji co ciocia teraz przegrała ktoś kupił za 79e więc bardzo fajna cena :fadein:
Pink Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Zawsze sie cos trafi, tylko trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i polowac 8) :wink:
Ludek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a):ja chce teraz bo ciotka kupi i mi przywiezie 28 listopada bo wtedy przyjezdzają - a euro teraz kosztuje ok 4 zł więc nie jest źle - było droższe no właśnie ja też kupuję tą 45W mosera Postaram sie jutro zawieźć moją maszynkę do serwisu i zobaczę czy mi ją zreanimują. Mam nadzieję, że szybko powiedzą co z nią jest i dam znać. Ten Moser ma ostrza w komplecie czy trzeba osobno dokupić?
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 ostrze ma jedno 3mm standardowo i ja chcę żeby mi ciotka wylicytowała taką, gdzie dodają 3 nakładki te plastikowe, a osobne ostrza są za 27-35 e zalezy jakie i jaką aukcję sie znajdzie, ale tego już nie kupuje - co za dużo to niezdrowo :lol:
Ludek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Przy CTR-rze nasadki i tak się nie sprawdzają więc jeden problem mi odpada :D .
Elitesse Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ale mgla u mnie sie zrobila :o wogole nic nie widac :( a ja od poniedzialku usiluje pom jakies zdjecia w naturze zrobic hihi
Ludek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ludek napisał(a):malawaszka napisał(a):ja chce teraz bo ciotka kupi i mi przywiezie 28 listopada bo wtedy przyjezdzają - a euro teraz kosztuje ok 4 zł więc nie jest źle - było droższe no właśnie ja też kupuję tą 45W mosera Postaram sie jutro zawieźć moją maszynkę do serwisu i zobaczę czy mi ją zreanimują. Mam nadzieję, że szybko powiedzą co z nią jest i dam znać. Ten Moser ma ostrza w komplecie czy trzeba osobno dokupić? Maszynkę dzisiaj zawiozłam, ale niestety czekać na musze ok. 2 tyg. na naprawę lub informację, że jest do śmieci więc do 28.11 sie nie wyrobię. Ciocia pewnie będzie przyjeżdżać jeszcze do Polski więc w razie czego będę Cię prosić o pomoc.
Agatka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dobre duszyczki, a czarne mini w młodizezy ??? tez jestem ciekawa ! Tzn wiem ze w sukach Wiki z Tartaku, a w psach mam dwie sprzecnze informacje wiec moze ktos wie ...
madzior_ka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 witajcie:) u nas tez mgla ale nasilila sie dopiero wieczorkiem:) niewiele mam teraz czasu pisac ale odzuywam sie by dac znac ze zyje:) teraz coraz wiecej sobie cwiczymy z Deniskiem i idzie nam calkiem niezle;) moze w weekend jak bedzie sprzyjajaca pogoda jakas sesyjke wstawimy bo dawno zdjeci nie bylo:)
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 madzior_ka napisał(a):teraz coraz wiecej sobie cwiczymy z Deniskiem :o jeszcze więcej???? :o
madzior_ka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 no nie myslcie ze non stop zameczam psa cwiczeniami :lol: bo traktujemy o jako zabawe i dla Denisa okazje do zdobywania jedzonka ktore uwielbia:) a uczymy sie zazwyczaj 3 razy dziennie:) rano ok 15 min. potem na popoludniowym spacerku i wieczorkiem (ale to nie zawsze) a jak jestescie zainreresowani to na zippyvideos.com zamiescilam sporo filmikow z cwiczeniami w wykonaniu Denisa wiele jest jeszcze na poczatkowym etapie i nie ma sie czym chwalic ale zapraszam do ogladania http://madziorka.zippyvideos.com --->powinna sie wam otworzyc galeria z moimi filmikami:)
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 madzior_ka napisał(a):uczymy sie zazwyczaj 3 razy dziennie:) o matko :o :o :o i to nie jest dużo???
Elitesse Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 eh co sie z wami dzieje ? takiej ciszy to nawet w wakacje nie bylo ! :o
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Jejku,czyżby wszystkich dopadła jesienna depresja? :o
Agatka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 NO własnie tak jakos zdycha to nasze forum... Na stronie Kielc sa juz stawki na wystawe w nastepny weekend. NO jak to zobaczyłam to byłam w szoku ;) http://www.zkwpkielce.republika.pl/kataloglistopad05.htm
jostra Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Stawki były już wczoraj i raczej były do przewidzenia :evilbat: --------------------------------------- Zaraza morowa panuje ... :lol:
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Z tą zarazą to święta prawda :( Ale włączyłam dobrą muzyczkę,zrobiłam pyszną kawusię i "podryguję" :lol: Pomaga,polecam!
jostra Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Muzyczka leci cały czas i herbatkę piję sobie, ciasteczko zeżarłam i czekam na długi weekend, w czasie którego zamiast wypoczywać będę robić psy swe i cudze :evilbat: no i żegnać się ze swoimi 2 córeczkami :( --------------------------------------------------------- Mek spotkamy się na wystawce, a Ty cicho siedzisz i nic nie mówisz :roll:
Agatka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No wiesz , mnie jednak dziwi ze nie ma osoby której sie spodziewałam u tego sedziego ;) Ale to chyba dobrze :) A apropo cudzych psów to zrób ładnie moje dziecko z tych cudzych :) prosze :)
jostra Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No tak, zawsze ją robię brzydko, bo tak lubię :evilbat: To moje hobby jest :evilbat: Wogóle nie umiem robić psów, a te championaty moich psów to tak przypadkiem mi się udały, bo pewnie konkurencji nie było :evilbat: :evilbat: :evilbat: Jasneeeeeeeeeeeeeee
Agatka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Jostra o co ci chodzi .... przeciez ja nic takiego nie powiedziałam, przepraszam, ale ja nic takiego nie miałam na mysli... wrecz przeciwnie napisałam to w sensie pozytywnym... :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: strasznie mi przykro...
Elitesse Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 oo moje dwa dzieciaczki beda w Kielcach pokazywane :) :) :) musze mocno kciuki trzymac !!
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 To i my będziemy trzymać kciuki i łapki za Twoje dzieciaczki :D
Romas Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 oo moje dwa dzieciaczki beda w Kielcach pokazywane musze mocno kciuki trzymac !! Bede trzymac kciuki razem z Toba :-) .Moze jakies zdjecia beda ,co ?? Dziewczyny podpowiedzcie, Dorotak zwrocila moja uwage ,ze nalezy sobie juz pomyslec powoli o wystawach dla Bianki w przyszlym roku. Moje pytanie jest takie u jakiego sedzie go absolutnie nie nalezy startowac jako nowicjusz.No wiecie , niektorzy sedziowie to potrafia raz na zawsze zniechecic wascicela i psa . A po drugie moze wiecie gdzie na wiosne ,stosunkowo niedaleko Warszawy jest jakas wystawa krajowa,cos typu Lublin ,Radom?
Recommended Posts