Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o tą dokładnie :-)

ja wiem wiem, ale w licytacji można kupić co najmniej 20e taniej niż przez kup teraz, a to jest różnica, bo licytacja leci od 1,99e i w tej aukcji co ciocia teraz przegrała ktoś kupił za 79e więc bardzo fajna cena :fadein:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

malawaszka napisał(a):
ja chce teraz bo ciotka kupi i mi przywiezie 28 listopada bo wtedy przyjezdzają - a euro teraz kosztuje ok 4 zł więc nie jest źle - było droższe

no właśnie ja też kupuję tą 45W mosera

Postaram sie jutro zawieźć moją maszynkę do serwisu i zobaczę czy mi ją zreanimują. Mam nadzieję, że szybko powiedzą co z nią jest i dam znać.

Ten Moser ma ostrza w komplecie czy trzeba osobno dokupić?

Posted

ostrze ma jedno 3mm standardowo i ja chcę żeby mi ciotka wylicytowała taką, gdzie dodają 3 nakładki te plastikowe, a osobne ostrza są za 27-35 e zalezy jakie i jaką aukcję sie znajdzie, ale tego już nie kupuje - co za dużo to niezdrowo :lol:

Posted

Ludek napisał(a):
malawaszka napisał(a):
ja chce teraz bo ciotka kupi i mi przywiezie 28 listopada bo wtedy przyjezdzają - a euro teraz kosztuje ok 4 zł więc nie jest źle - było droższe

no właśnie ja też kupuję tą 45W mosera

Postaram sie jutro zawieźć moją maszynkę do serwisu i zobaczę czy mi ją zreanimują. Mam nadzieję, że szybko powiedzą co z nią jest i dam znać.

Ten Moser ma ostrza w komplecie czy trzeba osobno dokupić?

Maszynkę dzisiaj zawiozłam, ale niestety czekać na musze ok. 2 tyg. na naprawę lub informację, że jest do śmieci więc do 28.11 sie nie wyrobię. Ciocia pewnie będzie przyjeżdżać jeszcze do Polski więc w razie czego będę Cię prosić o pomoc.

Posted

Dobre duszyczki, a czarne mini w młodizezy ??? tez jestem ciekawa !
Tzn wiem ze w sukach Wiki z Tartaku, a w psach mam dwie sprzecnze informacje wiec moze ktos wie ...

Posted

witajcie:) u nas tez mgla ale nasilila sie dopiero wieczorkiem:) niewiele mam teraz czasu pisac ale odzuywam sie by dac znac ze zyje:) teraz coraz wiecej sobie cwiczymy z Deniskiem i idzie nam calkiem niezle;) moze w weekend jak bedzie sprzyjajaca pogoda jakas sesyjke wstawimy bo dawno zdjeci nie bylo:)

Posted

no nie myslcie ze non stop zameczam psa cwiczeniami :lol: bo traktujemy o jako zabawe i dla Denisa okazje do zdobywania jedzonka ktore uwielbia:) a uczymy sie zazwyczaj 3 razy dziennie:) rano ok 15 min. potem na popoludniowym spacerku i wieczorkiem (ale to nie zawsze) a jak jestescie zainreresowani to na zippyvideos.com zamiescilam sporo filmikow z cwiczeniami w wykonaniu Denisa wiele jest jeszcze na poczatkowym etapie i nie ma sie czym chwalic ale zapraszam do ogladania http://madziorka.zippyvideos.com --->powinna sie wam otworzyc galeria z moimi filmikami:)

Posted

Muzyczka leci cały czas i herbatkę piję sobie, ciasteczko zeżarłam i czekam na długi weekend, w czasie którego zamiast wypoczywać będę robić psy swe i cudze :evilbat:
no i żegnać się ze swoimi 2 córeczkami :(
---------------------------------------------------------
Mek spotkamy się na wystawce, a Ty cicho siedzisz i nic nie mówisz :roll:

Posted

No wiesz , mnie jednak dziwi ze nie ma osoby której sie spodziewałam u tego sedziego ;) Ale to chyba dobrze :)

A apropo cudzych psów to zrób ładnie moje dziecko z tych cudzych :) prosze :)

Posted

No tak, zawsze ją robię brzydko, bo tak lubię :evilbat:
To moje hobby jest :evilbat:
Wogóle nie umiem robić psów, a te championaty moich psów to tak przypadkiem mi się udały, bo pewnie konkurencji nie było :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Jasneeeeeeeeeeeeeee

Posted

Jostra o co ci chodzi ....
przeciez ja nic takiego nie powiedziałam, przepraszam, ale ja nic takiego nie miałam na mysli...
wrecz przeciwnie napisałam to w sensie pozytywnym...

:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: strasznie mi przykro...

Posted

oo moje dwa dzieciaczki beda w Kielcach pokazywane musze mocno kciuki trzymac !!

Bede trzymac kciuki razem z Toba :-) .Moze jakies zdjecia beda ,co ??

Dziewczyny podpowiedzcie, Dorotak zwrocila moja uwage ,ze nalezy sobie juz pomyslec powoli o wystawach dla Bianki w przyszlym roku.
Moje pytanie jest takie u jakiego sedzie go absolutnie nie nalezy startowac jako nowicjusz.No wiecie , niektorzy sedziowie to potrafia raz na zawsze zniechecic wascicela i psa .
A po drugie moze wiecie gdzie na wiosne ,stosunkowo niedaleko Warszawy jest jakas wystawa krajowa,cos typu Lublin ,Radom?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...