Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a znacie taką maszynkę??

http://cgi.ebay.de/Picco-Bello-Schermaschine_W0QQitemZ7723374755QQcategoryZ100387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

jakieś pico bello - ale ma fajne długości 3mm-45mm :o

ale kurde mało info o tych sprzętach

Ja mam Picco Bello 35 W i strzygę nią CTRy. Byłam z niej bardzo zadowolona do wakacji, kiedy to odmówiła posłuszeństwa i Graf został z gustownym paskiem między łopatkami :evil:. Nie wiem co się stało, czy ostrze się stępiło czy coś innego. Silnik pracuje, ale nie tnie. Postaram się niedługo wybrać do serwisu.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ludek - czytałam ca Tchiornym, że Graf miał babeszjozę - cieszę się, że już wyzdrowiał :angel: kurcze - jak nie pisałaś przez kilka dni to nieźle się przestraszyłam :-? ale jest ok, więc super :drinking:

te maszynki pico bello kosztują tye samo co mosery więc chyba zostanę przy moserze bo wiele osób tu ma i się sprawdzają u sznaucerów - gorzej jak kiedyś nabędę CTRa :lol: :wink:

Posted

orsini napisał(a):
no ale jak byla 3cia to co mnie to...ja kcem wyniki:)))))pierwsze lokaty dodam :lol: :lol: :lol: :lol:
a jaki to ma papier?

ojciec PIP N matka PRIMA SYZYGIA

Posted

GUCIA napisał(a):
NPWR - Tmavi Knir SUNNY wł.Marina Klementjeva

WHAT???? :o :o :o :o :o :o :o
a nie bylo Alwaysa albo nie wiem innego czegos ladnego????

Posted

orsini napisał(a):
GUCIA napisał(a):
NPWR - Tmavi Knir SUNNY wł.Marina Klementjeva

WHAT???? :o :o :o :o :o :o :o
a nie bylo Alwaysa albo nie wiem innego czegos ladnego????

widoczne nie
czy już żałujesz???? :D :D :D
bo ja bardzo jak zobaczyłam stawke :( :( :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agatka napisał(a):
A ostatnie dziecko sie samo pochwali WIELKIM sukcesem jak dojedzie do domku :)

Hehe to chyba o mła :wink: :lol: . Haha zacznijmy od Finki, jak juz wiecie szalona Finka ma rozne ciekawe pomysly i co najmniej 1/3 psow zdyskwalifikowala. Bangi dostala u niej sliczny opis, ale hahaha sedzina stwierdzila, ze sznaucer nie moze miec tak glebokich tylnych katow i dala nam ocene bdb :lol: , no wszyscy sie z tego niezle ubawili jak to uslyszeli, ale co tam, hiehie :lol: . Strasznie tylko zalowalam, ze Rafal nie zrobil zdjecia Zwyciezczyni Klubu :evilbat: :lol: :wink: .

Nastepnego dnia sedziowal Wegier, no i tym razem Bangitos najpierw pokonala konkurentki u siebie w klasie zdobywajac CAC, a nastepnie porownanie o Najlepsza Suczke w Rasie zdobywajac CACIB :). Strasznie sie cieszymy, bo to byl nasz debiut w doroslej klasie :grins: . Aaaaaaa, no i mam teraz w domu Młodzieżową Championkę Słowacji :D .
.

Olu! Ogromniasteeee gratulacje dla Ciebie i dla Bangitosa!!!! :D

Posted

cz-srb
kl.młodzięży
SASQUEHANNADZIĘCIELINA
Kl.pośrednia
Chotten ONLY FOR HERMES
KL.otwarta
SASQUEHANNA GORZAŁKA

SUKI PIERWSZA LOKATA

Posted

malawaszka napisał(a):
Ludek - czytałam ca Tchiornym, że Graf miał babeszjozę - cieszę się, że już wyzdrowiał :angel: kurcze - jak nie pisałaś przez kilka dni to nieźle się przestraszyłam :-? ale jest ok, więc super :drinking:

To przez tą wystawę :D i pomyśleć, że zgłaszałam się ostatniego dnia i w ogóle nie chciałam jechać.
A Graf biega już jak młody Bóg. :D

malawaszka napisał(a):

te maszynki pico bello kosztują tye samo co mosery więc chyba zostanę przy moserze bo wiele osób tu ma i się sprawdzają u sznaucerów - gorzej jak kiedyś nabędę CTRa :lol: :wink:

Ja ja kupiłam za 200 zł na allegro więc sporo taniej. Mam nadzieję, że da sie naprawić, a jeśli nie, to i tak juz mi się zwróciła.

Posted

malawaszka napisał(a):
wiele osób tu ma i się sprawdzają u sznaucerów - gorzej jak kiedyś nabędę CTRa :lol: :wink:

Dlaczego gorzej? Te Mosery są mocniejsze bo są 45W. Więc tym bardziej "oblecisz" nią CTRa :lol:

Posted

dorotak napisał(a):
malawaszka napisał(a):
wiele osób tu ma i się sprawdzają u sznaucerów - gorzej jak kiedyś nabędę CTRa :lol: :wink:

Dlaczego gorzej? Te Mosery są mocniejsze bo są 45W. Więc tym bardziej "oblecisz" nią CTRa :lol:

Chyba Moser 1245 ma 45W i jak najbardziej nadaje sie dla ruska. Tylko ta cena :roll: . A może jest druga, to ja też chętnie bym kupiła :D .

Posted

Ludek napisał(a):
Tylko ta cena :roll: . A może jest druga, to ja też chętnie bym kupiła :D .

Ludek, uważaj, bo nie wiadomo do jakiej ceny wylicytuje ciotka malawaszki :cunao:

Posted

Gratuluje udanych sukcesow wystawowych w minonym weekendzie :)
Rodzinka Furorki- BYSTRY BORYS Etruria Polonia przeszedl pomyslnie pogrom Fina w Poznaniu i zdobyl Zw. Rasy :)

Zglosilam dzis swoja babcie Bettinke do Legionowa :) Glod wystaw mnie dopadl :)
Dziewczyny jak mozecie dajcie znac czy zgloszenie z formularza doszlo :)
Gdybym chciala zglaszac dziadka Egusia to niestety formularz takch rocznikow juz nie obejmuje (1991 r.) ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha poprosiłam ją żeby mi policytowała max do 80e z kosztami wysyłki

Właśnie podobno koszty przesyłki są dość wysokie, ale jakby udało jej się wylicytować dwie, to zawsze byłoby taniej. To są nowe czy używane maszynki? Jeśli nowe to czy gwarancja obejmuje też Polskę?

Posted

wysyłka 13e - właśnie jedną licytację ciotka nie dałą rady :) byli tacy co dali więcej niż ja :lol: i chyba tak już będzie ;)

nie wiem jak z gwarancją - spróbuję się dowiedzieć, a narazie podniosłam żeby licytowała do 90e z wysyłką, tylko z tymi dwoma sztukami to musiałaby licytować w dwóch licytacjach bo to nie jest przez "kup teraz" tylko licytacja pojedynczej maszynki i nie da się od razu dwóch - a szkoda bo może byłoby łatwiej, a do ilu byś mogła dać??

Posted

alexandra napisał(a):
A podałaby jakaś dobra duszyczka wyniki z Poznania czarnych mini?? :roll:

NPWR . BOB -BILLY von Gloria Viva
NSWR -ZAHRA Hermes

Posted

malawaszka napisał(a):
wysyłka 13e - właśnie jedną licytację ciotka nie dałą rady :) byli tacy co dali więcej niż ja :lol: i chyba tak już będzie ;)

nie wiem jak z gwarancją - spróbuję się dowiedzieć, a narazie podniosłam żeby licytowała do 90e z wysyłką, tylko z tymi dwoma sztukami to musiałaby licytować w dwóch licytacjach bo to nie jest przez "kup teraz" tylko licytacja pojedynczej maszynki i nie da się od razu dwóch - a szkoda bo może byłoby łatwiej, a do ilu byś mogła dać??

Kto wysyła do Polski? Ciocia czy sprzedający? Bo jeśli ciocia, to wkłada 2 do jednej paczki. I która to maszynka? Ja potrzebuję tą 45 W.
I w jaki sposób ja bym zapłaciła? Przelew za granicę, to też jakieś spore koszty.
A tak w ogóle, to warto z licytacją pozekać do ustabilizowania się sytuacji politycznej w Polsce. Przez to co się teraz u nas dzieje, Ero drożeje, jak się uspokoi, to znów spadnie i będzie trochę taniej.

Posted

ja chce teraz bo ciotka kupi i mi przywiezie 28 listopada bo wtedy przyjezdzają - a euro teraz kosztuje ok 4 zł więc nie jest źle - było droższe

no właśnie ja też kupuję tą 45W mosera

Posted

Waszko, o ta maszynke chodzi ???

http://cgi.ebay.de/MOSER-PROFESSIONAL-Schermaschine-1245-MAX-45-WATT-NEU_W0QQitemZ7722287471QQcategoryZ100387QQrdZ1QQcmdZViewItem

jezeli tak to masz tu kup teraz cena Preis: EUR 92,47

musisz posiedziec troche i popatrzec, z tego co widze to wystawia dwie firmy. Jedna z Würzburg-a i jedna z Berlina.... ta z Würzburga bierze prawie 13 euro za przesylke, ta z Berlina 8.40. Jedna i druga firma sprzedaje tez "kup teraz" Sofort kauf, cena jest 104 € z groszami, ale od czasu do czasu przewaznie ta z Würzburga wstawia kup teraz taniej. Naprzyklad jak w tym linku ktory podalam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...