Agatka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 to może zrobimy spotkanko pryz Poznańskich koziołkach ;) - mam nadzieje ze czegos nie poplatałam ;)
malawaszka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agatko - wspaniale, że będziecie mieli niteczkę łączącą Was z Danicą :angel: życzę Wam wszystkiego najlepszego :drinking: :drinking: :drinking:
Jośka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agatko to wspaniała wiadomość, życzę szczęścia i wielu sukcesów związanych z nową sunią, czekamy na zdjęcia :drinking: :drinking:
alexandra Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Właśnie dostałam sms'a od Agatki ze słowackimi newsami z ringu. A zatem Dengi został dziś Zwycięzcą Klubu Słowacji 2005 !!! :multi: :BIG: Dodam że sędziowała szalona Finka :wink: Gratki!!! Teraz czekamy na jutrzejsze wyniki (jutro pokazują się sznaucerki na międzynarodowej wystawie też w Nitrze :wink: )
Elitesse Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a ja wlasnie dotarlam do domu z Nitry :) Tessie - V1 kl.championow CAC i tym samym zakonczyla CHAMPIONAT SLOWACJI !! Zadra - V1 kl.otwarta CAC zaczela championat Lancelot - Zwyciezca Klubu Weteranow fotki powklejam jutro bo zmykam spac
jostra Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Aga - wielkie gratki !!! :angel: :angel: :angel:
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 wrocilam do swiata zywych :) jechalismy bez noclegu wiec podroz mnie totalnie wykonczyla ! wystawe bede baardzo mile wspominac i pewno nie raz jescze zawitam do Nitry ! bardzo dobra organizacja, latwo wszytko znalzezc , obsluga mila i uprzejma :) kazdy zgloszony psiak dostal na wejscie smakolyki a wlascicile dlugopis hihi stol uginal sie od pieknych pucharow - dostawali je zdobywcy cac, bob i zwyc klubu :) co prawda nie zostalismy na finaly ( a szkoda ! :cry: ) ale udalo nam sie wczesniej wymusic wreczenie :D wklejam do galerii kilka fotek ale jakosc marna bo moj aparat nie spisal sie w hali dlatego juz pieprzakom nawet nie robilam (no i nie mialam jak bo wystawialam hihi)
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 podziele sie jeszcze wrazeniami z sedziowania - pierwszy raz ocenial mnie p. Sandor Kocsis z Wegier i chyba pierwszy raz spotkalam sie z tak dokladna ocena !! sedzia macal dokladnie wszytko ! sprawdzal siersc pod wlos, dokladnie dotykal lapek i brzucha, porownywal dlugosc i szeroksc kufy i mozgoczaszki, nawet potrafil "przesowac" psa do tylu aby sprawdzic katowanie i grzbiet bo przeciez psa mozna ladnie ustawic tuszujac jego wady - dla mnie sapecjalista pierwsza klasa !! ciekawe jak dziewczynom pojdzie dzis u niego ??
madzior_ka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Dengi został dziś Zwycięzcą Klubu Słowacji 2005 !!! Dodam że sędziowała szalona Finka Gratki!!! Teraz czekamy na jutrzejsze wyniki (jutro pokazują się sznaucerki na międzynarodowej wystawie też w Nitrze ) w yakim, razie ogromne gratki dla Agatki i Elitesse!!! SUPER!!!!!!!!! i trzymamy kciuki za dzisiejszych wystawców:)
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 wracac ludzie !!!! i chwalic sie wynikami z Nitry i Poznania ! podobno bylo ciekawie :evilbat: :evilbat:
madzior_ka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ja wpadlam na chwilke ale z bardzo smutnymi wiesciami:( nie jest to temat sznaucerkowy ale chce sie z Wami podzielic smutkiem, ktory zostal we mnie po dzisiejszym odejsciu mojego pierwszego, ukochanego i jedynego Kubusia:( cudownej swinki morskiej, dzieki ktorej pokochalam zwierzeta, zapragnelam je bardziej poznawac i zwiazac z nimi swoja przyszlosc:( byl jedyny, wspanialy i niezastapiany.... przezyl z Nami rowne 7 lat, w swoim 7,5 letnim zyciu.... trafil do nas w pazdzierniku 98 a odszedl na zawsze dzisiaj o 15:30:(:(:(:(:( nawet Denis chodzi osowialy nie widzac w klatce kolegi [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Justa Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [*] dla Kubusia madziorko bardzo mi przykro :calus: tez miałam kiedyś świnka, tez był ze mną 7 lat... potem był myszoskoczek, któryn odszedł na kilka dni przed przyjazdem Galciowej. Niestety tak to już jest... :(
jostra Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Madziu - bardzo mi przykro :( Też bardzo to przeżyłam, jak moja świnka odeszła ['] ['] [']
orsini Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 szkoda swinki:(((((((( a jak tam ekipa z Nitry?? juz chyba wrocila! Iza ma kolejnego psa cz-sr!i sie nie chwali!!! :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X
Romas Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Madziorka ! Przykra sprawa, wspolczuje :( ,tydzien temu odeszla rowniez nasza swineczka, Plamka.Miala 6 lat. Teraz pewno w swinkowym raju bawi sie z Twoim Kubusiem . Biedne swineczki tak krotko zyja .... :(
GUCIA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Madziarko bardzo mi przykro :( :( :( Orsini jesteś wielka przewidziałaś wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuj że cię nie było ubaw był po pachy :o :o :D :D :o :o no i nie poznałaś naszej nowej rywalki :o :o :o
Gonia Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A mnie w Poznaniu nie było :( Ale za to widziałam kolejne dzieci Carellego-sama słodycz! :D Chwalcie się!!!!!!!!!!!
Agatka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 No to juz jestem kochane koleżanki :) Primo kwoli wyjasnienia. Fakt mieszka z nami cz-sr piesek CHARLIE Wild RANE ( JACKPOT IN VEGAS Rezlark - YVONNE Triumetal) Pieska dostałam od mojej zaprzyjaxnionej hodowczyni z SK. Mąły jest strasnzie niesamowity, a na SŁowacji nie mógłby kryć suczek poniewaz conajmniej 4 pokolenia wstecz ma czarnych przodków. Dlatego zamieszkał w Polsce. A teraz troszke newsów z Nitry. Oczywiście Szalona FInka zrobiła pogrom i tam. Dyskwalifikowała jednego ps apo drugim , rzucała obiecujacymi, dobrymi i bardzodobrymi. LADY otrzymała ocene doskonała lokate 2 /6 tylko dlatego ze suczka Rezkowej ładniej chodziła. Ale to był wielki sukces :) Potem mały Charlie i finka wyła z zachwytu oczywiście WO - i teraz mała dygresja na BIS Baby stawiły sie 2 szczeniaki , charlie i czarna sunia która na ringu oceniono na ocene obiecujaca i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu sunia wygrała BIS ;) :D Potem wszedł Dengi - ja i nie tylko ja przekonani bylismy ze zejdzie z bdb. Byłam w ogromnym szoku kiedy Finka przyznała mu CAC i Zwycięstwo Klubu. Czyzby przez te 4 miesiace pies az tak sie zmienił na korzyść ;) NO i na końcu Eve któa weszła na ring połozyła sie jak długa popatrzyła na Pańcie i stwierdziła, ze ona ma ten interes w d**** i ona nigdzie nie idzie ;) oczywiście opis super i bez oceny ;) Słoniatko wystawiała Dorotka z Barbabelli. i ku zdziwiniu wszystkich Słoń stwerdził ze ma idola!! NO i mała Słoniczka wybiegała sobie res CAC w uzytkach :) A do tego wystawiła sie pieknie i chwała Dorocie za to !! NO i niedziela i wszystko zupełnie inaczej! Njapierw poszedł CHarlie i oczywiście WO :) Potem Dengi CAC i res .CACIB za Excaliburem Rezlark - Orsini nikt tego nie skomentował ;) Potem Evulinka która dzis łaskawie zrobiła pańci przyjemności i równiez WO. LADY V4 ale uwazam ze to i tak dobrze :) Ah no i Debiut wystawowy pewnej młodej DAMY córeczki Dengiego ! Mała Silka zachwyciła oko sedziego na ringu dostała wspaniały opis, zachwyciła także hodowców obecnych na wystawie, a póxniej w sporej konkurencji na ringu Głównym wybiegała II lokate na BIS !!!!!! A ja sie poryczałam ;) Pokazywały sie tez moje pieprzaste dzieci ! Sara i Denis mieszkajace w hodowli z Sardanu. To rodzeństwo po Arwence i BOB'ie. Pies niesamowity ! otrzymał CAJC i trafił do finałowej 6 na BIS J. Sara tez piekna suczka otrzymała lokate 2 ocene doskonała ! Jestem naprawde strasnzie dumna ze swoich dzieci!!!! A ostatnie dziecko sie samo pochwali WIELKIM sukcesem jak dojedzie do domku :)
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Agatko :klacz: wspaniale!!! mnóstwo sukcesów na jednej wystawie - GRATULUJĘ!!! no i gratuluję kolejnego nowego nabytku :klacz:
GUCIA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 AGATKA OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: :D :D :D :D WKLEJAJ ZDJĘCIA !!!!!
Agatka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Zdjecia zostały niestety w domowym komputerze, ale obiecuje, że jak do niego dotre to bede wklejac :)
Recommended Posts