Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romas napisał(a):
Malawaszka , rozpytam sie wsrod znajomych w sprawie tego pieska .Pech tylko taki ,ze wiekszosc moich znajomc ma juz po dwa albo i wiecej psow .Nie latwo znalezc miejsce dla takiego psiego staruszka...biedaczynka .

Romas dzięki - cały czas aktualna jest opcja przetrzymania psiaka do wiosny - do czasu mojej wyprowadzki - jeżeli to miałoby pomóc komuć podjąć decyzję bo np boi sięwziąć staruszka bo szybko odejdzie - to niech się nie boi - ja go wezmę jak tylko będę mogła i odejdzie u mnie :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

muszę przyznać, że zakaz wypuszczania ptactwa domowego jest respektowany, wczoraj byłam na wsi i ani jednego nie widziałam :D :lol: :P :lol: :D

Posted

a to zalezy gdzie:)))))
no i zawsze sa ci "zyczliwi" co podkabluja hahahahaa
dlatego tam gdzie sa sasiedzi to ptaki sa w zamknieciu, ale na koloniach gdzie domy samotnie stoja....

Posted

ja to chyba mam ostatnio pecha - znowu potwierdzenie nie doszlo :( ale wielkie dzieki Agatce dobrej duszyczce ktora podala mi dobre wiesci ze jestem przyjeta !! :laola:

Posted

czwarta to już dziewczynka
kolor PISTACJOWY- rezerwacja Izabela I Rafał Podolscy z Krakowa ;-)

FENOMEN WDZIĘKU Piwowar

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
czego sie nie chwalisz?????????????
GRATULUJE NOWEGO SCENIACKA!!!! :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

akurat!!!Ty zawsze tajemnice robisz co nawet widac w podpisie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :))bo dalej nie wiem co to takiego ma byc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Hahaha tym razem nie bylo planowaniu u Izy. Ta suczka jest rodzina Niki wiec sami rozumiecie :D .

A ja trzymam mocno kciuki za mala, zeby sie szybko zadomowila i dala Izie i Rafalowi duzo szczescia :D .

Posted

ja tez pragne sie dolaczyc do gratulacji dla Championa Unisona:)

i oczywiscie gratulacje nowej pociechy Agatki:) na pewno szybko sie zaaklimatyzuje a my czzekamy na zdjecia mlodej pienkosci:) a ma juz domowe imie? chociaz tego nie trzymaj w tajemnicy:) :wink:

Posted

Nie było tym razem żadnego planowania ani tajemnicy. Była tęsknota i chęc poszukania choc odrobiny łaczności z przeszłościa , no i znalazła sie taka mała łącznośc.
I cudowne jest to, że ta mała sunia przyjedzie do nas od osoby którą tak bardzo obchodził los Danici. BO jesteśmy Kasi bardzo wdzięczni za każde dobre słowo, pocieszenie i chec pomocy!

Imienia jeszcze nie ma, ale mysle, że ono samo przyjdzie jak ja zobaczymy :) A wtedy napewno Wam o tym doniose.
Planujemy wycieczke do Poznania w nastepna sobote.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...