malawaszka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Romas napisał(a):Malawaszka , rozpytam sie wsrod znajomych w sprawie tego pieska .Pech tylko taki ,ze wiekszosc moich znajomc ma juz po dwa albo i wiecej psow .Nie latwo znalezc miejsce dla takiego psiego staruszka...biedaczynka . Romas dzięki - cały czas aktualna jest opcja przetrzymania psiaka do wiosny - do czasu mojej wyprowadzki - jeżeli to miałoby pomóc komuć podjąć decyzję bo np boi sięwziąć staruszka bo szybko odejdzie - to niech się nie boi - ja go wezmę jak tylko będę mogła i odejdzie u mnie :(
Elitesse Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 orsini przytargala paskudztwo gdzies ze wsi i roznosi po calym forum :evilbat:
Gonia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Eeeeeeeee,nie wszyscy pomarli :lol: Orsini się prawuje z panią doktor :lol:
Jośka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Ja właśnie dotarłam do pracy, na szczęście jeszcze mnie ptasia grypa nie dopadła :lol:
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 mnie by mogla dopasc bardzo chetnie bym zostala w domku:(((
Jośka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 orsini a ty dzisiaj nie lecisz na wieś ptactwa szukać :angel: :angel:
Jośka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 muszę przyznać, że zakaz wypuszczania ptactwa domowego jest respektowany, wczoraj byłam na wsi i ani jednego nie widziałam :D :lol: :P :lol: :D
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 a to zalezy gdzie:))))) no i zawsze sa ci "zyczliwi" co podkabluja hahahahaa dlatego tam gdzie sa sasiedzi to ptaki sa w zamknieciu, ale na koloniach gdzie domy samotnie stoja....
Elitesse Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ja to chyba mam ostatnio pecha - znowu potwierdzenie nie doszlo :( ale wielkie dzieki Agatce dobrej duszyczce ktora podala mi dobre wiesci ze jestem przyjeta !! :laola:
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 czwarta to już dziewczynka kolor PISTACJOWY- rezerwacja Izabela I Rafał Podolscy z Krakowa ;-) FENOMEN WDZIĘKU Piwowar :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o czego sie nie chwalisz????????????? GRATULUJE NOWEGO SCENIACKA!!!! :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Agatka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Hahaha bo nie zdazyłam , dopiero co decyzja zapadł ;) Kasia szybsza od nas :)
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 akurat!!!Ty zawsze tajemnice robisz co nawet widac w podpisie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :))bo dalej nie wiem co to takiego ma byc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ka-Vanga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Hahaha tym razem nie bylo planowaniu u Izy. Ta suczka jest rodzina Niki wiec sami rozumiecie :D . A ja trzymam mocno kciuki za mala, zeby sie szybko zadomowila i dala Izie i Rafalowi duzo szczescia :D .
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 a co ma sie nie zadomowic:)))))) czekamy na fotki juz z domu w takim razie!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 prawda?wszyscy jakies tajemnice maja!!! :evil: :evil: :evil: tez trzeba chyba zaczac miec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 no to zaczynamy ! zmieniamy podpisy na forum i opisy na gadu :) no i na stronce tez trzeba cos dodac !
Natalia_W Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No to teraz jestesmy rodzinka :wink: hihi :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: przeciez to mlodsza siostra Kenza :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agatko gratuluję nowej pociechy!!! Wy jesteście jak pistolety :lol: Aaa i gratuluję oficjalnie oficjalnemu Championowi Polski Unisonowi Rezlark :D
madzior_ka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ja tez pragne sie dolaczyc do gratulacji dla Championa Unisona:) i oczywiscie gratulacje nowej pociechy Agatki:) na pewno szybko sie zaaklimatyzuje a my czzekamy na zdjecia mlodej pienkosci:) a ma juz domowe imie? chociaz tego nie trzymaj w tajemnicy:) :wink:
Agatka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Nie było tym razem żadnego planowania ani tajemnicy. Była tęsknota i chęc poszukania choc odrobiny łaczności z przeszłościa , no i znalazła sie taka mała łącznośc. I cudowne jest to, że ta mała sunia przyjedzie do nas od osoby którą tak bardzo obchodził los Danici. BO jesteśmy Kasi bardzo wdzięczni za każde dobre słowo, pocieszenie i chec pomocy! Imienia jeszcze nie ma, ale mysle, że ono samo przyjdzie jak ja zobaczymy :) A wtedy napewno Wam o tym doniose. Planujemy wycieczke do Poznania w nastepna sobote.
Recommended Posts