Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dzieki Madziara :drinking: . Haha Orsini trzeba bylo przyjechac, a nie teraz zzedzisz :lol: .
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 ale Ciebie mialo nie byc tak???a co ja tak sama bede skakac
Gonia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 WOW!!!!!!!!Grtulacje kobiety!Wycałujcie pyszczaki zawodników :buzi:
dorotak Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):ale Ciebie mialo nie byc tak???a co ja tak sama bede skakac Sama? :o Tam lekko licząc ze 60 psów się zgłosiło :cunao: Już nie wymyślaj :nono: i trenujcie do następnego sezonu :ylsuper: Gonia, dzięki - pyszczak wycałowany. Chociaż ta zarośnięta morda... Fuj! 0X
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 teraz to my w sen zimowy zapadamy a nie jakies treningi :lol: :lol: :lol:
jostra Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ka-Vanga i Dorotak - GRATULACJE!!! Ale macie zdolne psiaczki :angel: :angel: :angel:
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 GRATULACJE :D :D :D :D :D DLA WSZYSTKICH. WKLEJAM ADRESIK NA KTÓRY MOŻECIE PRZESYŁAĆ ZGŁOSZENI NA ZIMOWĄ WYSTAWE w LEGIONOWIE tkacz@zkwp-legionowo.pl
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dopiero niedawno zaczęłam odwiedzać to forum,ale też chciałąbym Cię pocieszyć Agatko,chociaż jeszcze nie znam Was wszystkich,ale ....mam nadzieję że to się zmieni. 7 mies. tmu odeszła moja ukochana pudelka Sonia......Strasznie Ci współczuję Agatko......Teraz mam sznaucerkę i koi mój ból ,ale Sonia zawsze pozostanie w mojej pamięci :angel: Szkoda że nasi pupile tak szybko odchodzą....pozdrawiam wszystkich razem z moją łobuziarą Semi!!!!!!!!! Acha,zapomniałam ,może poradzicie mi coś na rudziejącą brodę??? :D
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Agus nie wiem, podobno przegotowana woda do picia nie daje rudej brody. Inna teoria ze wszystko zalezy od sliny...ja nie mam patentu na to Gucia, a mozna sie zglosic i potem wycofac w razie czego?bo nie wiem czy mi sucz odrosnie po skubaniu
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):Agus nie wiem, podobno przegotowana woda do picia nie daje rudej brody. Inna teoria ze wszystko zalezy od sliny...ja nie mam patentu na to Gucia, a mozna sie zglosic i potem wycofac w razie czego?bo nie wiem czy mi sucz odrosnie po skubaniu Dzięki orsini..A powiedz mi co robicie że na wystawach wszystkie psy mają takie piękne czyste brody!!!!!W ogóle nie sa rude... :o nie jestem wtajemniczona :( Uwielbiam chodzić na wystawy,ale tylko oglądam i podziwiam i tylko raz w roku w Olsztynie skąd pochodzę :D
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Gucia, a mozna sie zglosic i potem wycofac w razie czego?bo nie wiem czy mi sucz odrosnie po skubaniu Wycofać możesz się do dnia 11 listopoda chyba że termin będzie przesunięty
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 agus ja tez z olsztyna :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: witaj ziomal!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ja nic nie robie-mam ruda :lol: :lol: :lol: :lol: ale na wystawie tego nie widac jak pies wykapany itd... Aha dzieki Gucia czyli mozna sie zglosic a najwyzej potem sruuu wyciagnac...ma sucz ponad miesiac to chyba odrosnie....ehhh
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Orsini meldujesz się na wystawje bo jak nie to też możesz mić za krótki jak Cie złapiemy z GONIĄ :D :D :D
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 hahaha a jak Gonia znow bedzie przypominala zwloki? :lol: :lol: :lol: :lol: noc zywych trupow czy jak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
agus16 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):agus ja tez z olsztyna :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: witaj ziomal!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ja nic nie robie-mam ruda :lol: :lol: :lol: :lol: ale na wystawie tego nie widac jak pies wykapany itd... Aha dzieki Gucia czyli mozna sie zglosic a najwyzej potem sruuu wyciagna c...ma sucz ponad miesiac to chyba odrosnie....ehhh Ale super!!!!To pewnie byłaś (eś?) na wystawie w lipcu???Jak masz na imię????Fajnie poznać ziomala :lol:
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Bylam:)))i nawet 3 swoje kundle wystawialam:))))nazywam sie Krysia, a Ty cos wystawialas?
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dzieki dziewczyny za mile slowa :D . Eltesse, to nic trudnego, sama mozesz sobie przeszkody zrobic, my na poczatku cwiczylismy na przeszkodach z rurek pcv zrobionych wlasnorecznie, slalom byl z tyczek od kijkow od szczotki, a tunel z ikei dla dzieci :D . I tak zaczynalismy jakies 4 lata temu :D .
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Elitesse jest leniwa bo we Wrocku sa kluby agility i nie trzeba nic samemy z deseczek sklejac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Haha w Wawie tez sa, ale mnostwo osob tak zaczynalo :evilbat: . Haha ale jak to smiesznie brzmi, mam na imie ...., mam .. lat :lol: , od .. dni nie pilam :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 U mnie suczki też skaczą przez kwiaty i norowanie uprawiają jak jamniki
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 hahaha no moje dzieki Bogu nie kopia w ogrodku :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 mam piękny czerwoniutki krzaczek na tarasie porobie zdjęcia ale musze poczekać na zachodzące słońce wtedy edą ladniejsze
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Haha moje tez na szczescie nie kopia :evilbat: .
Recommended Posts