Natalia_W Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wlasnie ale co sie stalo??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ja tego nie moge zrozumiec dlaczego.... dlaczego takie malenstwo... :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Agatka jestem z Wami myslami!!!
Ka-Vanga Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Kochani, bardzo nam przykro :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , jestesmy z Wami i pamietajcie, ze zawsze mozecie na nas liczyc. Trzymajcie sie, teraz Daniczka juz nie cierpi i biega sobie po lakach.
Irviers Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Iza trzymaj sie!! Bardzo mi przykro :cry: :cry: :cry: w końcu to od Niej wszystko sie zaczęło... :(
Jośka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Agatko bardzo Wam współczuje :cry: , wiem co czujesz z odejściem Przyjaciela trudno się pogodzić :scatter: Może za Tęczowym Mostem będzie kiedyś nam dane spotkać naszych mniejszych przyjaciół którzy nas za szybko opuścili :cry: :cry: . Daniczko biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem :Dog_run:
Angelka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Agatko bardzo Ci współczuję :( :( :( :( :( :(
Aisa Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 (*) (*) ['] Dla Danicy... :( ;( Bardzo Wam współczuje :cry: Teraz już nie cierpi...
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Strasznie mi przykro Agatko!!! Trzymaj sie!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tomek67 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Cheloł Orsini, polityczny nędzarzu! :lol: Allstein pegieerowski jeszcze czy już PIS-iorkowaty? :evilbat:
Agatka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dziekuje Wam wszystkim... Nie wiem co powiedziec , brak słów....
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Nic nie mow.... no bo co masz mowic :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Agatka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ona cały czas bedzie ze mna i patrzy sobie teraz na mnie z avatarku. Najważniejsze ze została w mojej pamieci wesoła, biegajaca za piłka. I taka bedzie zawsze! Żal mi tylko, że nie została ze mna w zadnym z moich piesków :(
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no....ale wezmiesz sobie szczeniaka od ktorejs suczki po niej.... szkoda, ze te psy tak szybko odchodza:((((((((
Ka-Vanga Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Agatka napisał(a):Ona cały czas bedzie ze mna i patrzy sobie teraz na mnie z avatarku. Najważniejsze ze została w mojej pamieci wesoła, biegajaca za piłka. I taka bedzie zawsze! Żal mi tylko, że nie została ze mna w zadnym z moich piesków :( Wlasnie i ja mam do siebie zal o to, ze nie zostawilam od razu malucha po Nafce. A Nikusia teraz sobie napewno biega wesola za pileczka :D .
szorka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Agatko dopiero dzisiaj po długiej przerwie weszłam w topik BARDZO MI PRZYKRO , napewno będziesz jeszcze miała śliczną sunię w której będzie siedział dobry duszek tamtej ,przeniesie Ci dużo radości .
Justa Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Agatko, dopiero przeczytałam. Bardzo Ci współczuję :( :cry: 3maj się jakoś kochana :calus:
Agatka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ehh... Jakos to bedzie, w końcu jakos musi byc. Najgorsze jest to, że tak strasznie bez niej pusto...
Natalia_W Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Agatka...kurcze jak ja bym chciala Wam jakos pomoc.... :( tylko jak??
madzior_ka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 zgadzam się z Natalią-tylko jak? tutaj chyba tylko czas leczy rany:/ ale będzie dobrze:] jesteśmy z Wami:) i rzeczywiście taka dziwna cisza ogarnęła DGM... chyba nikomu sie nawet pisac nie chce:( a tak na marginesie to gralulacje dla Bangi i Atosa ktorzy z tego co mi wiadomo powalczyli ostatnio w agility w Laskach:) wiec gorace gratulacje!!!
dorotak Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 madzior_ka napisał(a):a tak na marginesie to gralulacje dla Bangi i Atosa ktorzy z tego co mi wiadomo powalczyli ostatnio w agility w Laskach:) wiec gorace gratulacje!!! A dziękujemy ;) Bandzior jak zwykle zdeklasował konkurencję i zajął pierwsze miejsce a Atos też zaszalał bo w najmocniej obsadzonej klasie był 2. Dla równowagi drugie (a właściwie chronologicznie pierwsze) przebiegi oba nasze zwierzaki zakończyły detką :cunao: Orsini, a Ty obejrzyj zdjęcia Wind i żałuj :evilbat: że nie chciało Ci się przyjechać... :D
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Haha Dorotczak, no w pierwszym przebiegu nasze sabaki chyba stwierdzily, ze juz dawno detek nie bylo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , haha szczegolnie moja swiruska, postanowila sobie wlasny tor ulozyc :lol: :lol: :lol: , ale co zrobic jak pies 4 tyg przeszkod na oczy nie widzial. Co tu duzo powiedziec uzaleznila sie dziewczyna i czula "glod" przeszkodowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . A drugi przebieg to jak juz Dorotak napisala, oba nasze psiaki zaliczyly SUPER :D . A ja juz tez Orsini wytykalam, ze nie przyjechala :evilbat: . Dzieki Madziorko za gratki :drinking: .
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dorotak z Kavangiem-nie wqrzajcie mnie plizzzzzz :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol:
Recommended Posts