Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wlasnie ale co sie stalo??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja tego nie moge zrozumiec dlaczego.... dlaczego takie malenstwo... :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Agatka jestem z Wami myslami!!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Kochani, bardzo nam przykro :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , jestesmy z Wami i pamietajcie, ze zawsze
mozecie na nas liczyc. Trzymajcie sie, teraz Daniczka juz nie cierpi i biega
sobie po lakach.

Posted

Agatko bardzo Wam współczuje :cry: , wiem co czujesz z odejściem Przyjaciela trudno się pogodzić :scatter:
Może za Tęczowym Mostem będzie kiedyś nam dane spotkać naszych mniejszych przyjaciół którzy nas za szybko opuścili :cry: :cry: .

Daniczko biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem :Dog_run:

Posted

Ona cały czas bedzie ze mna i patrzy sobie teraz na mnie z avatarku.
Najważniejsze ze została w mojej pamieci wesoła, biegajaca za piłka.
I taka bedzie zawsze!

Żal mi tylko, że nie została ze mna w zadnym z moich piesków :(

Posted

Agatka napisał(a):
Ona cały czas bedzie ze mna i patrzy sobie teraz na mnie z avatarku.
Najważniejsze ze została w mojej pamieci wesoła, biegajaca za piłka.
I taka bedzie zawsze!

Żal mi tylko, że nie została ze mna w zadnym z moich piesków :(

Wlasnie i ja mam do siebie zal o to, ze nie zostawilam od razu malucha po Nafce.

A Nikusia teraz sobie napewno biega wesola za pileczka :D .

Posted

Agatko dopiero dzisiaj po długiej przerwie weszłam w topik BARDZO MI PRZYKRO , napewno będziesz jeszcze miała śliczną sunię w której będzie siedział dobry duszek tamtej ,przeniesie Ci dużo radości .

Posted

zgadzam się z Natalią-tylko jak? tutaj chyba tylko czas leczy rany:/ ale będzie dobrze:] jesteśmy z Wami:) i rzeczywiście taka dziwna cisza ogarnęła DGM... chyba nikomu sie nawet pisac nie chce:(

a tak na marginesie to gralulacje dla Bangi i Atosa ktorzy z tego co mi wiadomo powalczyli ostatnio w agility w Laskach:) wiec gorace gratulacje!!!

Posted

madzior_ka napisał(a):
a tak na marginesie to gralulacje dla Bangi i Atosa ktorzy z tego co mi wiadomo powalczyli ostatnio w agility w Laskach:) wiec gorace gratulacje!!!

A dziękujemy ;) Bandzior jak zwykle zdeklasował konkurencję i zajął pierwsze miejsce a Atos też zaszalał bo w najmocniej obsadzonej klasie był 2. Dla równowagi drugie (a właściwie chronologicznie pierwsze) przebiegi oba nasze zwierzaki zakończyły detką :cunao:

Orsini, a Ty obejrzyj zdjęcia Wind i żałuj :evilbat: że nie chciało Ci się przyjechać... :D

Posted

Haha Dorotczak, no w pierwszym przebiegu nasze sabaki chyba stwierdzily, ze juz dawno detek nie bylo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , haha szczegolnie moja swiruska, postanowila sobie wlasny tor ulozyc :lol: :lol: :lol: , ale co zrobic jak pies 4 tyg przeszkod na oczy nie widzial. Co tu duzo powiedziec uzaleznila sie dziewczyna i czula "glod" przeszkodowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

A drugi przebieg to jak juz Dorotak napisala, oba nasze psiaki zaliczyly SUPER :D .

A ja juz tez Orsini wytykalam, ze nie przyjechala :evilbat: .

Dzieki Madziorko za gratki :drinking: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...