orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hjahahaha no ciekawe co sie wykluje i ile :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Taaaa,mnie ciekawość zżera jak rdza płot sąsiada :lol: Złożyłam zamówienie na co najmniej trzy suki :lol: Boję się że może ich być dużo!CARELLI daje duuuuuuuuużżżeeeeeeee mioty :o
Natalia_W Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Fotki w galerii :D Prosze o opinie :wink: hehe
madzior_ka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 witajcie:) Natalia jak juz napisalam w galeri fotki super, a ja narazie wstawilam co mialam, vbo cos mi sie nie chce reszta zdjec przegrac, sprobuje za chwilke:) mam jeszcze ok. 15 i sa najfajniejsze bo po trymowanku i strzyzonku!! ech ale slodko wygklada mama go tylko pieski bo taki golutki jest ale juz w sweterku biega bo mrozik ze hej:) i szukam jakiegos ubranka fajnego bo cos na zime trza zamowic a wiecie ze moja kuzynka ma nowa sunie:) tzn bo maja juz w sumie 4 psy + jedna dzisiaj znalezli:) 2 maja na dzialce a 2 w domu Onka i mieszakne Sonie i teraz mala sunie ma ok 2,5 m-ca znalezli niedaleko ich domu na spacerku chyba ktos ja wyrzucil:(:( kuleje na jedna lapke, ale ogolnie zdtrowa, radosna i kochana! byc moze Denisek sie z nia zakoleguje i nowa przyjazn sie szykuje:) oj bedzie zabawa:) w niedziele jade ja zobaczyc juz sie nie moge dozcekac, oczywiscie narazie bez Deniska:) a teraz lece robic salatke bo jutro w stadninie mamy HUBERTUSA czyli bieg za lisem (czyt. osoba z lisia kita na ramieniu) ja wygralam (zlapalam) w tamtym roku - byl o naktrotszy hubertus ok 40 sekund hehe:) i jutro uciekam boje sie jak nie wiem bo nie chce zeby mnie od razu zlapali wic trza bedzie duzo unikow robic i zwrotow - no nic zobaczymy na pewno szybuke sie fajna zabawa i kazdy cos do jedzonka robi wiec lece do tej salatki a potem wstawie jeszcze nowe fotki:)))
Gonia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Witajcie,moja nocka dopiero się skończyła! :D Mamy dzieciaczki:trzech chłopców i dwie dziewczynki :D Duuuuuuuuużżżeeeeeeeee,silne i zdrowe :D Teraz idę spać,więc dobranoc :o
madzior_ka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 malawaszka w galerii napisał(a): o qrcze Ty go na łyso skubiesz??? prawie :lol: mial juz taki dlugi wlos ze jak zaczelam go wyrywac to szybciutko wyszla okrywowka wiec okrywowy prawie wszystki mu wyrywam a zostawiam podszerstek, wiec nie jest to calkiem na lyso do golej skorki i robie na tyle na le mi pozwala tzn ten wlos ktory jest dojrzaly ze wychodzi bezbpolesnie i tak bylo teraz ze on grzecznie siedzial a ja sobie rwalam, rwalam i rwalam a on nic:) troche przy ogonku i bokach zaczal mnarudzic ale ogolnie bardzo grzeczny byl:) a na zdjeiciu moze tak wyglada bo jasny sie zrobil. ale tam na zdjeciu ten jasny podszerstek to nawet sporej dlugosci mial i dopiero po masyznce jest taki krociutki ze nic tylko przytuac;) dawno nie mialam takiego jasnego psa:) jeszcze zostala mi tylko grzywka bo ma taka nierowna ze trzeba ja ladnie do szpica zrobic i przyciac wloski wystajace spod opuszek w przednich lapkach bo w tylnich juiz zrobione:) i dzisiaj wieczorkiem kapiel:)
madzior_ka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 no to ogromne gratulacje Gonia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucaluj maluszki i wysciskaj mamusie:)
Jośka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :BIG: :new-bday: Gratulacje Gonia, uściskaj łapkę Dumki :BIG: Czekamy na zdjęcia :angel: :angel: :angel:
jostra Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 GONIA! Gratulacje! Czekamy na foty jak już się wyśpisz :D :angel: :angel: :angel:
Olivka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Gonia ! Super, ale Ci zazdroszczę, czekamy na mnóstwo fotek. :D
Natalia_W Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Gonia ogromne gratki!!!!!!!!! Wysciskaj ode mnie male rude sznuacerki :wink: no i oczywiscie dzielna mamusie!!!!!!!! :drinking: :drinking: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :laola:
Madziara Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Gonia gratulacje!!!!:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :multi: :multi: :multi: Śpij sobie a my wypijmy zdrówko maluchófff :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka:
Agatka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Jedni sie rodza a inni umieraja... Dzis w słoneczne popołudnie za Tęczowy Most pobiegła nasza Danica. Pierwsza i niezastąpiona. Elfy sa nieśmiertelne, ale przychodzi moment kiedy wsiadaja na okret i odpływaja do Krainy Wiecznego Szczęscia, tam juz zyja wiecznie...
Natalia_W Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Agatka szczerze wspolczuje..... brak mi slow.... :cry: :cry:
julcia_so Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Natalia_W napisał(a)::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Agatka szczerze wspolczuje..... brak mi slow.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :(
Madziara Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [*][*][*][*]
Olivka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: bardzo, bardzo Wam współczuje
malawaszka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Agatko tak bardzo bardzo mi przykro :-( Daniczko biegaj szczęśliwa po Zielonych Łąkach [']
madzior_ka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 ojej a cóż to się stało :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Agatko! jesteśmy z Tobą!! :calus: trzymajcie się!!!
dorotak Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Agatko, strasznie mi przykro... :( :( :( Daniczko, bądź szczęśliwa na łąkach za Tęczowym Mostem...
Heathclif Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 To BARDZO SMUTNA WIADOMOŚĆ :cry: :cry: :cry:
Heathclif Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
alexandra Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Łączymy się z Wami w smutku :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Recommended Posts