Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ORSINI pewnie na wiosce,GUCIA strzyże i farbuje,część pracuje bo trza coś na koniec tygodnia zrobić jak się w tygodniu przegadało na DM,a ja czekam na poród i też się dziwię że wszystkich wywiało :lol:

Posted

Gonia to trzymam mocno kciuki za maluszki i mamusie :D !!! Jak tylko sie urodza to napisz!!! A ja wlasnie mam chwilke spokoju bo Niemcow wygonilam do miasta na zakupy :wink: :evilbat: hehe
Chyba zaraz Kenza wykapie i porobie fotki :wink: hmmm...

Posted

WOW!To będą pachnące zdjęcia :lol: Jasne,że napiszę jak się urodzą.Jestem DUMNA z mojej DUMKI,więc nie wytrzymam żeby się nie pochwalić!Dzięki w imieniu przyszłej mateczki :D

Posted

4 gospodarstwa gdzie ptaki luzem biegaja:)))
jestem przemarznieta, bo u nas lodowka jest!!! :evil: :evil: :evil:
a jeszcze dzis do wieczora mam dyzur grypowy!!!!
minister kiedys odwola to cale szalenstwo...hahahaha tylko kiedy jak nie ma ministra i nie zanosi sie na to , ze w najblizszym czasie bedziemy mieli jakiegokolwiek ministra :lol: :lol: :evil: :evil: 0X

Posted

Kibluję tu do porodu,a to jeszcze potrwa :x Oczywiście wykorzystałam ten pretekst żeby się zwolnic z wszelkich prac domowych :lol:

Posted

Na to wygląda.Temperaturka 37,2,straciła apetycik,przegrzebała wszystkie posłania,wykopała lej po bombie pod tarasem.Zamknęłam się z nią w psiej porodówce i teraz pokłada się sucz jedna.Pewnie to jeszcze trochę potrwa,ale to jej trzeci poród to kto wie?

Posted

no slonko pikne...ale zimnica taka ze szok!wrrrrrr
ale juz cieplutko, goracy kubek wypilam, kaloryferek grzeje, wiec jestem zadowolona :lol: :lol: :lol:

Posted

No qrcze,jakieś popierniczone,nieautoryzowane połaczenie wywaliło mnie z netu :evil: Moja sucz, mam nadzieję urodzi do wieczora!Akcja już się zaczęła,a ja na to jesienne słoneczko nie mogę wyjść!I moje piesy też są zdziwione,że tylko ogródek dziś maja :o

Posted

Skonczylam mordowac Kenza :wink: jest teraz puszysty jak kaczuszka :wink: hehe
Zorbilam mu troche zdjec ale nie wiem jeszcze jak wyszly... jak cos bedzie fajnego to wstawie 8)

Posted

No tak ma na razie słabe skurcze,bo łapki się lekko trzęsą.Pokłada się,więc do wieczorka może będą dzieci :D NATALIA wstawiaj zdjęcia i daj powąchać KENZA :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...