Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam lepsze, bo juz sie na jedna sunie zdecydowalam, a Ty na ile? :lol: :lol: :lol: :lol:

a tu obok siedzi golabek na oknie taki osowialy jakis i panika hahhahahaha ze ma grype no komedia:)))a piekny golab bialy jakis rasowy!!!
wiec pewnie sie lotem zmeczyl i siedzi i odpoczywa, wiec im mowie, ze ja go moge zlapac , bo bym go zabrala sobie tylko nie mam klatki dla niego:((((((

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Nic mi nie jest, przynamniej tak mi sie zdaje :wink: :lol: . A co nie mozna miec innego zdania :evilbat: . Mi sie podobaja klapciate uszka i nigdy swoim nie cielam, bo takie wole i tyle :evilbat:

Posted

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie!
Ale jaja!
Zgadnijcie kto chciał kupić moją suczkę???
Ale się nie zgodziłam, bo ona już moja jest i nikomu jej nie oddam!!!!
Najgorzej, że chyba ten hodowca chciał mnie zrobić w konia i naciągnąc na sprzedanie szczeniaka za 500euro, jako niby peta dla ludzi którzy nie mają dużo kasy. 0X 0X 0X
Nikomu w tym światku nie należy ufać :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

witajcie:) ja dzisiaj sie wzielam za trymowanko Deniska i reka mi odpada;) porawie caly juz zrobiony nawet USZY tak dobrze widzicie USZY mu ostrzyglam ormalnie jestem z siebie dumna!! non stop do niego gadalam, uspokajalam, smyralam leciutko maszynka az mozna je uznac za ostrzyzone:) glowke tez a jutro jeszcze mu troche zostalo do poprawienia trymowanko i przejade go masyznka zeby mu skrocic podszerstek kroty zostal:) zaraz wstawie zdjecia jak zdaze bo mam ich duuuzo:)

Posted

Jostra WOW!!!
wiem, wiem...mam napisac? :lol: :lol: :lol: :lol:
hmmm, wiesz...ja bym sie milion razy jeszcze zastanowila na Twoim miejscu-takiej reklamy jak oni to nikt Ci nie zrobi....a krycie sobie mozesz powtorzyc

Posted

[quote name='orsini']Jostra WOW!!!
wiem, wiem...mam napisac? :lol: :lol: :lol: :lol:
hmmm, wiesz...ja bym sie milion razy jeszcze zastanowila na Twoim miejscu-takiej reklamy jak oni to nikt Ci nie zrobi....a krycie sobie mozesz powtorzyc

Nic nie mów :roll:
Już jedną ma Ingrid, ta reklama mi wystarczy 8)
Jakby chciała fajną suczkę u nich to bym musiała kupę kasy wywalić, a i tak najlepszej by mi nikt nie sprzedał :evilbat:
A tak mam swoją niunię i ja będę z nią jeździć
Po co mam z inne hodowle reklamować? :o
A poza tym chcieli mnie w konia zrobić i małą jako peta kupić!!! 0X 0X 0X
Jak napisałam pewnej osobie, że wiem kto do mnie dzwonił to nastąpiła dłuuuuuuuuuuuga cisza (do tej pory się nie odezwała)
Jak mi kobieta powiedziała po jakich rodzicach ma białego psa i że ma suki z Vis a Vis, to jak mogłam się nie domyślić???
Oni chyba faktycznie mieli mnie za idiotkę :evil: :evil: :evil:
A teraz niech spadają na drzewo :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...