Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc !!

ostatnio jakos nie mam czasu na pisanie na forach Tyle pracy

U mnie teraz mieszka cóeczka Daniczki, bo jej włsciciele wyjechali na wakacje . NO i jest naprawde wesoło

A wczoraj bylismy we Wrocławiu na wystawie

Pasavera szkoda, ze nie wiedziałam ze bedizesz spotkałybysmy sie !!!

Dengi jak zwykle BOB Puppy i dostał 2 sliczne pucharki . Jestesmy bardzo z niego dumni, bo oceniało go naraz 3 sedziów !!! NO i wygrał!! na drugiej lokacie uplasował sie Syn Foremniaka Sasquehanna - Najlepszego Reproduktora Klubu - Tym bardziej jestem dumna z wygranej Dengiego !

Sonia tylko doskonała na 3 lokacie, ale i tak ciesze sie że juz coraz ładniej sie wystawia

Była jeszcze jedna wielka niespodzianka, ale niech sie laska chwali sama :)

mam nadzieje, ze w końcu bede miała dla Was wiecej czasu !!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka GRATULACJE!!!

nie rozumiem za bardzo tylko tej dygresji a propos Foremniaka?Co z tego, ze jest najlepszym reproduktorem roku?dla mnie jest najlepszym sznaucerem w Polsce, ale czy to oznacza, ze wszystkie dzieci po nim sa super?nie sa i nie beda po zadnym psie , ani po zadnej suce, juz pare miotow wyhodowalas i chyba o tym wiesz, ze nigdy sie nie rodza wszystkie szczeniaki sliczne i ze lepiej zeby w miocie byl 1-2 SUPER, niz caly miot przecietny,wiec o co Ci chodzi z Foremniakiem?:))))))

Posted

No musiscie wytrzymac do wieczora. ja nie moge nic powiedziec. obiecałam !!!!

A z Foremniakiem - to wiesz wiekszosc uwaza, ze jego dzieci sa duzo ładniejsze od dzieci Maestro i własnie dlatego tak bardzo ta ocena mnie ucieszyła :) A po drugie to było szczenie które zostawił sobie hodowca, wiec widac miało to byc to najlepsze z miotu. I to wszystko . Ciesza mnie wszystkie sukcey mojego psa i te duze i te małe :)

Posted

To jakbys byla dobra to napisz co to za szczeniak tzn. z jakiej hodowli i najwazniejsze po jakiej mamie:)))))

aaaaaa, pamietasz moze co mlodziez suki cz-sr wygralo?:))

Posted

Wszystko bedzie wieczorem w KSP, nie mam przy sobie katalogu, a nie chciałabym czegos przekrecik. TO Pies z Wrocłąwskiej hodowli od Siwego Kota. jedno moge tylko powiedziec że gdyby jego własciciele choc troszke przyłozyli sie do przygotowania tego psa wygladał by duzo lepiej.

Suki wygrała " Żyletka" pani Ewy Felsztyńskiej,( nie wiem jak ma na imie z rodowodu) Ale sunia bardzo mi sie pododba :). taka maleńka i zgrabna suczka :) Nie miała tam konkurencji. Rase dostałą Chottans Only For Hermes p. M. Wardacha

Always który wygrał psy nie stawił sie na porównanie rasy.

Posted

witajcie! Agatko a ktora córeczka Daniczki mieszka z Wami? Dorcia?....a tak poa tym to u nas po staremu, moze do czesrtochowy pojedziemy ale to nic pewnego a TObie agatko i twok pieskom wielkieeeeeeegratulacje heh i ja juz wiem o tej niespodziance (chyba to to co mysle) ale nie móie lecz gratuluję tej osobie ogromnie, ale sczerze mówiąc wiedziałam z etak sie stanie:)

Posted

No to niestety musisz wytrzymac ;)

Tak Dorcia u nas jest przez 2 tygodnie :)

Wiem że Wiesz , ale nic nie mów :)

BO ona chyba do tej pory Sama w to nie wierzy :) !!!!

Posted

Nie, włascicielka psa sie sama pochwali osiagnieciem. Nikt z nas nic wiecej nie napisze :) bedize na necie po 20 to sie pochwali :)

A jedyny olbryzm który wygrał bis'a to Weteran ;)

Posted

to ja jeszcze może odpowiem na temat o moim Edim :lol:

madziorko narazie karmie go Eukanubą junior dla małych ras noi takimi typowo "szczenięcymi posiłkami" ryż z mięsem itp. to chyba nie wina pokarmu

malawaszko Edi chyba nie ma robaków,bo taki okraglutki był od samego początku,ale jeszcze sie upewnie bo w sobote idziemy na ostatnie szczepienie...

A mysle że poprostu on taki jest i że z wiekiem i po ostrztyżeniu bedzie normalny :wink:

A wiecie że może pojade na wystawe do LEgionowa???? ale to jeszcze nie postanowione.....zobaczymy... 8)

Posted

Ojej!!!! Jak ci Agatko zazdroszczę że byłaś we Wrocławiu!!!!!! Ja też chciałam jechać, ale przegapiłam termin zgłoszeń :cry: :cry: :cry: Gratuluje kolejnych pucharków!!!!! Był (chyba) na 3 wystawach i już tyle nazbierał :D Czekam na wyniki i zdjęcia! Wysłałam ci pełniejsze wyniki i zdjęcia z Łodzi.

Orsini no jasne ze rodzina!!!!!!! :lol: Foremniak to piękny pies(cudowny!!!!), jak go pierwszy raz zobaczyłam to sie zakochałam :D Morgan to był chyba własnością M.Krysiak (od westów) ale potem to już go nie widziałam. Coś mi sie tak wydaje (może tylko mi sie wydaje, bo to było już bardzo dawno), że pani Supronowicz go wzięła od niej, może wyjechał za granice

Posted

Agatko gratulacje z całego serca!!! Dengi jest boski i jeszcze nie raz uronisz łezkę szczęścia za jego sprawą :wink:

A tą niespodzianką to chyba my jesteśmy (nieskromnie mówiąc), otóż wszem i wobec wiadomym się czyni iż moja Beska w cudownym mieście Wrocławiu otrzymując po raz trzeci tytuł Zwycięzca Młodzieży,pokonując dwie inne rywalki ukończyła Młodzieżowy Championat Polski!! Zatem od wczoraj mam pod dachem

MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI i do tej pory w to nie wierzę!!! Acha oprócz tego Beska zostałą Najlepszym Juniorem w Rasie!!

Cześc !!

ostatnio jakos nie mam czasu na pisanie na forach Tyle pracy

U mnie teraz mieszka cóeczka Daniczki, bo jej włsciciele wyjechali na wakacje . NO i jest naprawde wesoło

A wczoraj bylismy we Wrocławiu na wystawie

Pasavera szkoda, ze nie wiedziałam ze bedizesz spotkałybysmy sie !!!

Dengi jak zwykle BOB Puppy i dostał 2 sliczne pucharki . Jestesmy bardzo z niego dumni, bo oceniało go naraz 3 sedziów !!! NO i wygrał!! na drugiej lokacie uplasował sie Syn Foremniaka Sasquehanna - Najlepszego Reproduktora Klubu - Tym bardziej jestem dumna z wygranej Dengiego !

Sonia tylko doskonała na 3 lokacie, ale i tak ciesze sie że juz coraz ładniej sie wystawia

Była jeszcze jedna wielka niespodzianka, ale niech sie laska chwali sama :)

mam nadzieje, ze w końcu bede miała dla Was wiecej czasu !!!

Posted

nooo ekstra :angel: po tym jak mój goopi kuzyn popsuł Lunie taki sznur kupiłam jej też sznur, ale bez węzłów - taki w kształcie ósemki - i tym się średnio lubi bawić, więc chyba zainwestuję jeszcze raz w sznur z węzłami :wink:

Posted

Dla mnie zawsze Beska jest the best,( jak to zwykle bywa każdy właściciel jest zapatrzony w swoją pociechę co nie oznacza że nie dostrzegam jej minusików, bo przecież tylko wzorzec jest idealny :wink: ) i cieszę się że Panu Sędziemu z Włoch -Danilo Giorgio Beska też przypadła do gustu :wink:

Galeria to super pomysł!! Acha zapomniałabym oficjalnie podziękować Rafałowi (drugiej połówce Izy) za pomoc przy wystawianiu Beski no i właśnie za obfotografowanie mojej Championki :D Rafał dzięki, jesteś wielki!!!!

I jeszcze jedna moja gafa (skleroza nie boli :wink: ), Soni też gratuluję bardzo, bardzo, wystawia się naprawdę coraz lepiej i na pewno będzie źródłem jeszcze wielu radości :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...