Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alexandra napisał(a):
Krysia, ja też kcem szczeniorka już!! Zwłaszcza że moja Beska cofnęła się w rozwoju i wygłupia się ostatnio jak szczeniak i przydał by się jej kumpel (raczej kumpela :wink: ) do zabawy :D

Ola - nie ma sprawy!
Przyjeżdżaj szybko :wink: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Madziorka Halo,jestes tam ??!
Prosze powiedz pod jakim adresem i jaksie umieszcza filmiki
A jak nie Madziorka to prosze niech ktos inny mi powie,tylko tak dla analfabetow.Musze miec jakos zmniejszony ten film jak zdjecia ? W akims konkretnym systemie ,tak jak zdjecia w jpg ?
Chce sfilmowac moujego nieaportujacego psa moim aparatem fotograficznym ale za boga nie wiem jak to wstawic do netu ,zreszta jak zgrac z aparatu tez jeszcze nie wiem :lol: Ale nic to z Wasza mila pomoca napewno sobie poradze :D

Posted

Haha a jak fajnie wyglada taka mixik black and white :wink: .

Wlasnie ja tez nie wiem jak zmniejszyc, mam mase filmikow z aparatu i nie umiem zmniejszyc :cry: .

Posted

Witam szanowne grono psiomaniaków, :P
Natalio to wsponiale że będziesz miała nowego psiuńka w domu.
Gonia będziesz miała malutkie dłuuugie sznaucerki :angel: , ale Ci zazdroszczę jak tylko się maluchy pojawią to melduj co i jak :wink:

Posted

Dzieki Jostra, poszlo nawet szybko tylko nie wiem czy dobrze link wklejam.Na wszelki wypadek wklejam dwa a wy mi powiedzcie z ktorego linku da sie obejrzec.
Ja nie moge tego obejrzec bo nie mam sterownikow( chwilowo).

link I

link II

imgp3232.avi

Hura ,hura juz wiem link nr II jest najlepszy , to dziala !!!!
Dzieki Jostra :-)

link III

No ciekawa jestem czy to sie uda :D

Posted

Romas fajny filmik,co te psiuchy tak tarmoszą
najlepszy III,

Dziekuje, to tylko test ale musialam sprobowac czy potrafie wkleic taki filmik.
Wiec na forum lin nr II najlepszy ,O.K :-), bo na listy dyskusyjne to chyba link nr II lepiej dawac.
A moje psy calymi dniami tak sie tarmosza i to moglabym filmowac o kazdej porze :-) ,najlatwiejsze zachowanie do uzyskania napotrzeby proby fimowej :-)

Posted

Jośka napisał(a):
Jostra masz może nowe zdjęcia snieżynek, wklej proooooszę :angel: :angel:

Właśnie choruję i myślałam o jakiejś małej sesyjce dla dziewczynek :P
Pewnie wkrótce coś wkleję

Posted

Jośka napisał(a):
Witam szanowne grono psiomaniaków, :P
Natalio to wsponiale że będziesz miała nowego psiuńka w domu.
Gonia będziesz miała malutkie dłuuugie sznaucerki :angel: , ale Ci zazdroszczę jak tylko się maluchy pojawią to melduj co i jak :wink:
Jasne że zamelduję!Kurczę,to kolejny miot a ja się nie mogę doczekać i cieszę się jak małe dziecko :D Ciążę przechodzimy z trzema nowymi właścicielami :D Do reszty jeszcze nie dzwonię bo nie wiem jakiej płci i ile będzie tych rudzielców :D

Posted

KaVang a czemu maja zakazac?to ze mamy bande oszolomow u wladzy nie oznacza, ze wszystkim sie na mozgi rzuci :lol: :lol: :lol:

Samoobrona chce współrządzić z PiS. Andrzej Lepper powiedział, że jeśli nie dojdzie do koalicji PiS-PO, jego ugrupowanie jest gotowe "wziąć współodpowiedzialność za kraj, ale na zasadach współrządzenia". "Marzę o tym, żeby rządzić Polską" - dodał.
no to teraz sie zacznie!!! :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='orsini']KaVang a czemu maja zakazac?to ze mamy bande oszolomow u wladzy nie oznacza, ze wszystkim sie na mozgi rzuci :lol: :lol: :lol:

Samoobrona chce współrządzić z PiS. Andrzej Lepper powiedział, że jeśli nie dojdzie do koalicji PiS-PO, jego ugrupowanie jest gotowe "wziąć współodpowiedzialność za kraj, ale na zasadach współrządzenia". "Marzę o tym, żeby rządzić Polską" - dodał.
no to teraz sie zacznie!!! :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat:
o ja pie......... :o :o :o :o :evil: :evil: :evil:
0X 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X
:evil: :x :o ale masakra :evil: :evil: :evil: :o :o :x :evilbat: :evilbat: 0X

Posted

jedynie z sensem to o dziwo gada Kwachu bo mowi, ze jak rzadu nie stworza i nie zatwierdza do ktoregos tam to rozpisze nowe wybory....tylko,ze pewnie powstanie jakis rzad skrajnych oszolomow!!!!a zatwierdzi go pis,lpr i samoobrona!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X

Posted

Jostra kiedys gadala, ze nie wychodzi ladnie na fotach wiec trzeba szukac tej najgorszej w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahah kolezanka tak raz zrobila-swojej suce dala paskudne foty,zeby nikomu sie nie spodobala :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...