jostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 alexandra napisał(a):Krysia, ja też kcem szczeniorka już!! Zwłaszcza że moja Beska cofnęła się w rozwoju i wygłupia się ostatnio jak szczeniak i przydał by się jej kumpel (raczej kumpela :wink: ) do zabawy :D Ola - nie ma sprawy! Przyjeżdżaj szybko :wink: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Madziorka Halo,jestes tam ??! Prosze powiedz pod jakim adresem i jaksie umieszcza filmiki A jak nie Madziorka to prosze niech ktos inny mi powie,tylko tak dla analfabetow.Musze miec jakos zmniejszony ten film jak zdjecia ? W akims konkretnym systemie ,tak jak zdjecia w jpg ? Chce sfilmowac moujego nieaportujacego psa moim aparatem fotograficznym ale za boga nie wiem jak to wstawic do netu ,zreszta jak zgrac z aparatu tez jeszcze nie wiem :lol: Ale nic to z Wasza mila pomoca napewno sobie poradze :D
Ka-Vanga Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Haha a jak fajnie wyglada taka mixik black and white :wink: . Wlasnie ja tez nie wiem jak zmniejszyc, mam mase filmikow z aparatu i nie umiem zmniejszyc :cry: .
jostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja filmik dawałam na www.zippyvideos.com. Ale ponieważ mam modem to ładowanie jednego filmiku zajmuje ok 1,5 godziny :roll:
Jośka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Witam szanowne grono psiomaniaków, :P Natalio to wsponiale że będziesz miała nowego psiuńka w domu. Gonia będziesz miała malutkie dłuuugie sznaucerki :angel: , ale Ci zazdroszczę jak tylko się maluchy pojawią to melduj co i jak :wink:
Romas Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Dzieki Jostra, poszlo nawet szybko tylko nie wiem czy dobrze link wklejam.Na wszelki wypadek wklejam dwa a wy mi powiedzcie z ktorego linku da sie obejrzec. Ja nie moge tego obejrzec bo nie mam sterownikow( chwilowo). link I link II imgp3232.avi Hura ,hura juz wiem link nr II jest najlepszy , to dziala !!!! Dzieki Jostra :-) link III No ciekawa jestem czy to sie uda :D
jostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ten link III jest najlepszy, bo widać miniaturkę A link podała kiedyś Malawaszka, to jej należy dziękować :P
Jośka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Romas fajny filmik,co te psiuchy tak tarmoszą :D najlepszy III,
Jośka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jostra masz może nowe zdjęcia snieżynek, wklej proooooszę :angel: :angel:
Romas Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Romas fajny filmik,co te psiuchy tak tarmoszą najlepszy III, Dziekuje, to tylko test ale musialam sprobowac czy potrafie wkleic taki filmik. Wiec na forum lin nr II najlepszy ,O.K :-), bo na listy dyskusyjne to chyba link nr II lepiej dawac. A moje psy calymi dniami tak sie tarmosza i to moglabym filmowac o kazdej porze :-) ,najlatwiejsze zachowanie do uzyskania napotrzeby proby fimowej :-)
jostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jośka napisał(a):Jostra masz może nowe zdjęcia snieżynek, wklej proooooszę :angel: :angel: Właśnie choruję i myślałam o jakiejś małej sesyjce dla dziewczynek :P Pewnie wkrótce coś wkleję
Jośka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jostra to zdrowiej i rób zdjęcia bo młe cały czas rosną i nie będą czekać :P
Gonia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jośka napisał(a):Witam szanowne grono psiomaniaków, :P Natalio to wsponiale że będziesz miała nowego psiuńka w domu. Gonia będziesz miała malutkie dłuuugie sznaucerki :angel: , ale Ci zazdroszczę jak tylko się maluchy pojawią to melduj co i jak :wink:Jasne że zamelduję!Kurczę,to kolejny miot a ja się nie mogę doczekać i cieszę się jak małe dziecko :D Ciążę przechodzimy z trzema nowymi właścicielami :D Do reszty jeszcze nie dzwonię bo nie wiem jakiej płci i ile będzie tych rudzielców :D
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 KaVang a czemu maja zakazac?to ze mamy bande oszolomow u wladzy nie oznacza, ze wszystkim sie na mozgi rzuci :lol: :lol: :lol: Samoobrona chce współrządzić z PiS. Andrzej Lepper powiedział, że jeśli nie dojdzie do koalicji PiS-PO, jego ugrupowanie jest gotowe "wziąć współodpowiedzialność za kraj, ale na zasadach współrządzenia". "Marzę o tym, żeby rządzić Polską" - dodał. no to teraz sie zacznie!!! :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='orsini']KaVang a czemu maja zakazac?to ze mamy bande oszolomow u wladzy nie oznacza, ze wszystkim sie na mozgi rzuci :lol: :lol: :lol: Samoobrona chce współrządzić z PiS. Andrzej Lepper powiedział, że jeśli nie dojdzie do koalicji PiS-PO, jego ugrupowanie jest gotowe "wziąć współodpowiedzialność za kraj, ale na zasadach współrządzenia". "Marzę o tym, żeby rządzić Polską" - dodał. no to teraz sie zacznie!!! :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: o ja pie......... :o :o :o :o :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X :evil: :x :o ale masakra :evil: :evil: :evil: :o :o :x :evilbat: :evilbat: 0X
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jedynie z sensem to o dziwo gada Kwachu bo mowi, ze jak rzadu nie stworza i nie zatwierdza do ktoregos tam to rozpisze nowe wybory....tylko,ze pewnie powstanie jakis rzad skrajnych oszolomow!!!!a zatwierdzi go pis,lpr i samoobrona!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 oj bedzie:(((((( albo od razu bedzie, albo beda rzadzic na kredyt jak Gierek i katastrofa z opoznionym zaplonem...tak czy siak tragedia!!!!!
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jostra jest okropna!!!!!! :evil: nie chce powiedziec ktora dziewczynka zostaje :evil: :evil: :evil:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no to niechaj napisze ktore sa na sprzedaz:))))
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hehe no wlasnie!! Jostra pisz - bo bedzie kara :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Krysia a jak ty myslisz ktora?? ja mam swoje dwa typy :wink:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja typowalam ta co do Holandii poleciala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hehe a teraz nic?? zobacz zdjecia i napisz :wink:
orsini Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jostra kiedys gadala, ze nie wychodzi ladnie na fotach wiec trzeba szukac tej najgorszej w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahah kolezanka tak raz zrobila-swojej suce dala paskudne foty,zeby nikomu sie nie spodobala :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts