Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz zalazl mi ktos i to bardzo, wlasciwie sobie ze mnie super dowcip zrobil, ale ja po prostu nie mam zamiaru sie na nim teraz mscic, nie chce tracic na to energii i czasu i znizac sie do jego poziomu. Myslal ze nie dojde kim jest, ale sie grubo mylil :evilbat: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

hahahaha bo Ty masz taki charakter!a ze mna jak ktos chce wojny to ja ma:)))a na wojnie zakladnikow nie bierzemy :lol: :lol: :lol: :lol:
wlasnie zobaczylam to:
[quote name='Lagunka']Pocieszcie się, że przy takich koalicjantach to bardzo szybko z hukiem się rozleci :D

Hmmm... :roll:

Posted

Gonia taaaaaaaaaaak fotki koniecznie!!!!!!!!!!

Orsini, no pewnie tak, ja tam nie lubie wojen az tak :evilbat:

Buahahahaha normalnie strzal w dziesiatke z tym co wkleilas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Posted

hahhaha sorki Goniu hahahha
ale wlasnie moze sie obudzisz?
jak jeszcze malo to wlacz radio na wiadomosci od razu Ci adrenalina podskoczy!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X

Posted

orsini napisał(a):
hahhaha sorki Goniu hahahha
ale wlasnie moze sie obudzisz?
jak jeszcze malo to wlacz radio na wiadomosci od razu Ci adrenalina podskoczy!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X
Tiaaaaaa,od niedzieli mam trzepaczkę serca i łapki jak u deliryka!Nie słucham radia,nie oglądam wiadomości,nie czytam prasy!!!Chcę jeszcze trochę w spokoju pożyć,mam dzieci na wychowaniu :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Natalia co to nawet tylko za pomysl z lasakiem??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Gonia no....jewro juz w gore idzie...ehhhhh

Narazie nic nie powiem zeby nie zapeszac.... :wink: :evilbat:

Posted

wiesz chce sobie troszke odmienic :wink: chce psa z ktorym bede mogla jechac wszedzie a nie tak jak z cietym sznaucerkiem tylko kilka panstw... :wink: poza tym bardzo mi sie podobaja... :angel:

Posted

orsini napisał(a):
to moze whipecika :lol: :lol: :lol: :lol:

wiesz ja whippeta bardzo bym chciala ale moi rodzice sie nie zgadzaja bo wlos gubi... :evil: :x a lhasaki nie gubia :wink:

Posted

Krysia co 10 dni go wykapie i wyczesze i to jest cala robota.... :wink: to sznaucery czesciej czesze... :wink:
A takie male cudo bedzie biegalo po domu - miodzio :wink:

Posted

jak narazie to tak nie wiedza sami co myslec bo temat dosc mlody :wink: jedyny argument jakii maja to "pamietaj teraz masz mature w glowie a nie psy" :wink: buahaha :wink: :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...