Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W napisał(a):
mi i tak sie najbardziej podoba tekst "piekny pies ale nie sznaucer" :wink: :drinking: :drinking: :drinking:

A co?????????
Typ niemiecki mu se podoba??? bez włosów i brody upasiony ratlerek normalnie :evil: :evil: :evil:
TO DOPIERO PIĘKNY OKAZ!!!!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIA napisał(a):
Natalia_W napisał(a):
mi i tak sie najbardziej podoba tekst "piekny pies ale nie sznaucer" :wink: :drinking: :drinking: :drinking:

A co?????????
Typ niemiecki mu se podoba??? bez włosów i brody upasiony ratlerek normalnie :evil: :evil: :evil:
TO DOPIERO PIĘKNY OKAZ!!!!!

Moj Kenzo dostal taki opis w Lubieszynie :roll: wiec pewnie Pani Elina "Cos tam" uwielbia takie niemieckie cacuszka :drinking: :evil:

Posted

a znalazlam na allegro hhahahaha
a robimy w jajo takiego jednego glaba hahahaha myslisz ze sie najara jak zobaczy takiego kunia? :lol: :lol: :lol: :lol:
papier mu stworzylim super, cena tez super, no i teraz ta fota hahahahaa
Laski z Legionowa-macie jakis adres stajni w Legionowie albo w okolicach?:)))))

Posted

orsini napisał(a):
a znalazlam na allegro hhahahaha
a robimy w jajo takiego jednego glaba hahahaha myslisz ze sie najara jak zobaczy takiego kunia? :lol: :lol: :lol: :lol:
papier mu stworzylim super, cena tez super, no i teraz ta fota hahahahaa
Laski z Legionowa-macie jakis adres stajni w Legionowie albo w okolicach?:)))))

niestety nie :( :( :( ale u nas na wiosce jest taki jeden co derby wygrał...

Posted

orsini napisał(a):
hehehehe w przypadku fina to nawet i Natalia nie bedzie w typie jego:)))hahaha zreszta czy ktos widzial kiedykolwiek chociaz 1 sedziego z Finlandii normalnego?bo ja kojarze samych swirow np. za duze ucho itp :lol: :lol: :lol:

Hehe to z za duzym uchem to nie Fin, ale tez z tamtych regionow :evilbat: .

Posted

Orsini ja się nie znam, ale ładny kuń :D
Wszystkim wybierającym się do Poznania życzę duuuuzio sukcesów i liczę na obszerne relacje nie tylko foto :angel: :angel:

Posted

Gucia tam wkolo Was kupa osrodkow:)))))
a ja tego glaba chce zaprosic do ogladania kunia hahahahahahahha jak sie najara to pojedzie hahahahhaah
a wierzcie mi-zasluzyl sobie na to!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X
:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gucia pewnie jeszcze śpi.Wiesz,tu rzeczywiście jest sporo stadnin,ale ja się tym nie interesowałam,więc nie znam adresów.Zresztą mam już dość :lol: galopek za DUMKĄ,która szuka miejsca na poród!

Posted

Może być???
Nazwa: Klub jeździecki i pensjonat dla koni „MASTER”
Gmina: Gmina Nieporęt
Adres: Józefów, ul. Objazdowa 2, 05-119 Legionowo
Tel: 0-22 772 90 97, 0-504 082 689

Posted

Gonia napisał(a):
Gucia pewnie jeszcze śpi.Wiesz,tu rzeczywiście jest sporo stadnin,ale ja się tym nie interesowałam,więc nie znam adresów.Zresztą mam już dość :lol: galopek za DUMKĄ,która szuka miejsca na poród!

wow, bedziesz mama???? :o :o :o

Posted

Orsini masz jeszcze te:

Nazwa: Klub Jeździecki "Vena Sport"
Gmina: Gmina Wieliszew
Adres: Łajski, ul. Nowodworska 129 A
Tel: 0-22 782 25 83, 0-504 082 670
E-mail: k_ziajkowski@interia.pl

Nazwa: Stadnina Koni "Alicja"
Gmina: Gmina Wieliszew
Adres: ul. Myśliwska 1, 05-135 Wieliszew
Tel: 0-22 782 22 42

Posted

Tak,będą dzieciaczki lada dzień :D Następne na początku grudnia.Kurna ludzie dzwonią codziennie czy już,a moja sucz lata po chałupie i grzebie po kątach!Każe się nosić po schodach,to ja ciach,góra dół,a potem się najada i kładzie spać :(

Posted

Taaaaaaa,nie mogę się doczekać!Uwielbiam te mięciutkie,pachnące mleczkiem "paróweczki" :D No i zżera mnie ciekawość ile ich będzie,bo mój CARELLI jak do tej pory żenił się trzy razy i ma 19-cioro dzieci,a średnio rodzą się trzy,lub cztery w miocie :D

Posted

A ja nienawidze takiego wystawiania ludzi i robienia sobie dowcipow w takim stylu :-? .

Gonia to trzymamy kciuki za rude sznaucerki :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Kavanga hahahahahha jakby Ci ktos tak zalazl za skore to tez bys miala radoche ze mozesz sie odegrac hahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zemsta jest rozkosza bogow czy jakos tak :lol: :lol: :lol: :lol:
umre ze smiechu jak palant pojedzie do Legionowa hahahahhaha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...