Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Piękne,piękne kociuby jedne :evil: :evil: :evil:
Jedna miała rodzić i du.... druga miała dostać cieczke i tyż du.....!!!
No i jade sama :D :D

Posted

no to musimy sie spotkac :D ja tez nie jestem pewna czy wystawie wogole Kenza...bo jak sedzia bedzie idiota... to po co...??
ale mimio to jestem przekonana ze bedzie super :lol:

Posted

Natalia_W napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Natalia_W napisał(a):
O Gucia bedziesz w Poznaniu?????
Ja tez oczywiscie bede :lol:

Z tym przystojnym szpakowatym facetem????

?????? :wink:

szpakowaty czyli pieprzi sól chodziło o Kenza

Posted

Natalia od pol roku Ci mowimy, ze bedzie jeszcze gorzej niz w Lubieszynie, bo Finka byla mila i usmiechnieta, a ten to gbur w dodatku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale zescie sie uparli to zycze powodzenia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gucia widze na fotach , ze tez masz ciekawy ogrodek!!!z tych pniakow drozki...fajne!!!

Posted

Natalia my mamy od Finow bezposrednio a Ty od pana...., no to jak myslisz kto wie lepiej jak facet sedziuje?Polak czy Fin? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hehehehe w przypadku fina to nawet i Natalia nie bedzie w typie jego:)))hahaha zreszta czy ktos widzial kiedykolwiek chociaz 1 sedziego z Finlandii normalnego?bo ja kojarze samych swirow np. za duze ucho itp :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hehehehe w przypadku fina to nawet i Natalia nie bedzie w typie jego:)))hahaha zreszta czy ktos widzial kiedykolwiek chociaz 1 sedziego z Finlandii normalnego?bo ja kojarze samych swirow np. za duze ucho itp :lol: :lol: :lol:

to u finów nawet nie cięte ucho tną zeby było wymiarowe albo szczeniaczkom z małymi uszkami zakładają plastry żeby nie stałytylko były złamane?????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...