Ka-Vanga Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Natalia_W napisał(a):O Gucia bedziesz w Poznaniu????? Ja tez oczywiscie bede :lol: Jak wyzdrowiejesz :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 zwolnienie mam do konca tygodnie wiec na wystawke powinnam byc juz zdrowa :evilbat:
GUCIA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Piękne,piękne kociuby jedne :evil: :evil: :evil: Jedna miała rodzić i du.... druga miała dostać cieczke i tyż du.....!!! No i jade sama :D :D
GUCIA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Natalia_W napisał(a):O Gucia bedziesz w Poznaniu????? Ja tez oczywiscie bede :lol: Z tym przystojnym szpakowatym facetem????
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 no to musimy sie spotkac :D ja tez nie jestem pewna czy wystawie wogole Kenza...bo jak sedzia bedzie idiota... to po co...?? ale mimio to jestem przekonana ze bedzie super :lol:
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 GUCIA napisał(a):Natalia_W napisał(a):O Gucia bedziesz w Poznaniu????? Ja tez oczywiscie bede :lol: Z tym przystojnym szpakowatym facetem???? ?????? :wink:
GUCIA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Natalia_W napisał(a):GUCIA napisał(a):Natalia_W napisał(a):O Gucia bedziesz w Poznaniu????? Ja tez oczywiscie bede :lol: Z tym przystojnym szpakowatym facetem???? ?????? :wink: szpakowaty czyli pieprzi sól chodziło o Kenza
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 to sie domyslilam ale ten szpakowaty mnie zmylil, i stracilam orientacje :wink: hehe
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 tak bede z Kenzie ale to czy go wystawie stoi pod duzym znakiem zapytania...
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Sedziuje jakis Fin... :-? po Lubieszynie mam uraz do Finow :-?
Elitesse Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Natalia_W napisał(a):Sedziuje jakis Fin... :-? po Lubieszynie mam uraz do Finow :-? ehh a ostatnio ich coiraz wiecej sedziuje...jakas plaga czy co ?
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Aga mam nadzieje, ze nie bo inaczej to katastrofa bedzie... Boze chron nas przed Finami.... :wink:
orsini Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Natalia od pol roku Ci mowimy, ze bedzie jeszcze gorzej niz w Lubieszynie, bo Finka byla mila i usmiechnieta, a ten to gbur w dodatku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale zescie sie uparli to zycze powodzenia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gucia widze na fotach , ze tez masz ciekawy ogrodek!!!z tych pniakow drozki...fajne!!!
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Tylko widzisz Krysia my mamy dwie rozne opinie na temat tego pana... a poza tym to wystawke mam praktycznie na miejscu to zglosilam...a zawsze moge nie wystawic...
orsini Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Natalia my mamy od Finow bezposrednio a Ty od pana...., no to jak myslisz kto wie lepiej jak facet sedziuje?Polak czy Fin? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 dzięki ORSINI . Natalia nie martw się jeżeli nie Kenzo to ty bedziesz w typie sędziego. :) :) :)
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 my bedziemy wiedziec najlepiej jak sami zobaczymy :wink: heh a co tam zawsze moge nie wyjsc jak bedzie masakra :wink:
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 GUCIA napisał(a):dzięki ORSINI . Natalia nie martw się jeżeli nie Kenzo to ty bedziesz w typie sędziego. :) :) :) zawqsze to jakies pocieszenie :wink: hehe
orsini Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 hehehehe w przypadku fina to nawet i Natalia nie bedzie w typie jego:)))hahaha zreszta czy ktos widzial kiedykolwiek chociaz 1 sedziego z Finlandii normalnego?bo ja kojarze samych swirow np. za duze ucho itp :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Zobaczcie co znalazlam :wink: oto Pan Kari Salminen :wink:
GUCIA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 orsini napisał(a):hehehehe w przypadku fina to nawet i Natalia nie bedzie w typie jego:)))hahaha zreszta czy ktos widzial kiedykolwiek chociaz 1 sedziego z Finlandii normalnego?bo ja kojarze samych swirow np. za duze ucho itp :lol: :lol: :lol: to u finów nawet nie cięte ucho tną zeby było wymiarowe albo szczeniaczkom z małymi uszkami zakładają plastry żeby nie stałytylko były złamane?????
orsini Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 no na fotach calkiem calkiem...ciekawe ile ma pieniedzy...hmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 mi i tak sie najbardziej podoba tekst "piekny pies ale nie sznaucer" :wink: :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts