Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no mi net siadl!!!!
masakra normalnie:)))
hahahaha no ta nasza new first lady to piekna:)))))wyglkada zupelnie jak pinokio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Hehe widze ze dyskusja na temat Kaczorka i I Miotly IV RP nadal trwa :wink:
a ja sobie siedze w domku przy wielkim kubku herbatki malinowej i kaszle jak oszalala :wink: Moj organizm zareagowal na obecna sytuacje :wink: :-?

Posted

masakra normalnie padly mi 2 poczty!!! ciekawe czy to tak na dlugo ????
ale jak na dluzej niz do jutra to mnie szlag strzeli normalnie!!! :x :evil: :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Poczta otrzymana (0)

Poczta wysłana (0)

Kopie robocze (0)

Kosz (0 wiadomości

to jest moj widok z Interii:((((
MASAKRA normalnie no!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
kaczor juz sie za cenzure w ramach rozliczania zabral??? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
masakra normalnie padly mi 2 poczty!!! ciekawe czy to tak na dlugo ????
ale jak na dluzej niz do jutra to mnie szlag strzeli normalnie!!! :x :evil: :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat:

moja poczta tez nie dziala :(( a wlasnie mialam cv i podanie o prace wysylac buuuu :((

Posted

[quote name='orsini']ja bylam na wiosce
zmarzlam jak diabli, ale 2 babki zlapane, ze puszczaja kury luzem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe jestes okropna ! jak mozesz niewinnych ludzi lapac i im mandaty wlepiac ? :evilbat: :evilbat: :evilbat: (dobrze im tak hehehe)

Posted

Natalia_W napisał(a):
Hehe widze ze dyskusja na temat Kaczorka i I Miotly IV RP nadal trwa :wink:
a ja sobie siedze w domku przy wielkim kubku herbatki malinowej i kaszle jak oszalala :wink: Moj organizm zareagowal na obecna sytuacje :wink: :-?

Natalia ty chyba teraz mature masz miec a caly czas siedzisz w domu chora... :D :D :D alergia na szkole czy jak ?

Posted

ja nei wlepiam mandatow-nie mam uprawnien, od tego jest policja :lol: :lol: :lol:
to by dali nam jakiegos ladnego aspiranta w ramach wspolpracy:))czemu nie :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...