Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nie, ze wsi wylezli!!! :evil: 0X :evilbat: 0X 0X
a zobacz jak oni sie mnoza!!!!
ludzie ktorych na to stac to albo ni emaja dzieci, albo maja 1 sztuke, jak maja 2ke to juz sa wielodzietni! bo tyle sa w stanie wyksztalcic i zapewnic przyszlosc.
a wsiuny?????5tka to normalka!!!!i sie mnozy elektorat leppera i giertycha!!!w zastraszajacym tempie!!!

Posted

hahahaha racja:)))
aaaaa sluchajcie:
MADZIARA MIESZKALA U TESCIOW GIERTYCHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahhahaha a wiesz, ze Lukasz po znajomosci dostal prace w Brukseli?:)))))
hahahhaa w gazetach pisali nawet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tak gadal na Romusia!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

Natalia_W napisał(a):
Rydzyk, Lepper, Kaczynski, swietojebliwe babcie itp badziewia... bedzie super :evil: :evil: :x :evil: kto wogole na niego glosowal???????

JA i jestem z tego dumny .

Posted

orsini napisał(a):
no na kaczuche to glownie wiesniaki glosowali i moherowe berety czyli ciemnogrod! :evil: :evil: :evil: :evil:

Orsini a Ty to uważaj lepiej co piszesz . Bo żarty - żartami , ale o przegięcie pały nie trudno.

Posted

orsini napisał(a):
hahhahaha a wiesz, ze Lukasz po znajomosci dostal prace w Brukseli?:)))))
hahahhaa w gazetach pisali nawet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a tak gadal na Romusia!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Wiem, że dostał - jest szparką sekretarką buahahahaha
A że Romuś mu załatwił, to się nawet pod przysięgą nie przyzna :P
Fakt jest taki że się chcięli czarnej owcy przed wyborami pozbyć, a Lukas na tym skorzystał :P

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):
no na kaczuche to glownie wiesniaki glosowali i moherowe berety czyli ciemnogrod! :evil: :evil: :evil: :evil:

Orsini a Ty to uważaj lepiej co piszesz . Bo żarty - żartami , ale o przegięcie pały nie trudno.

Mek co prawda to fakt - możesz sobie lubić kogo chcesz, ale rządy jednej partii już były i o tym trzeba pamiętać!!!

Posted

Mek napisał(a):
Natalia_W napisał(a):
Rydzyk, Lepper, Kaczynski, swietojebliwe babcie itp badziewia... bedzie super :evil: :evil: :x :evil: kto wogole na niego glosowal???????

JA i jestem z tego dumny .

No to wspolczuje... :x

Posted

No ja tez wspolczuje!!!
bo ja bym rydzyka,leppera i romusia to w jednej komorze zagazowala!!!bo to chyba najtanszy sposob, zeby sie tego pozbyc robactwa!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...