Ka-Vanga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Hehe Pas, wiecej sie nauczysz i bedziesz madrzejsza :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Masakra!!!! a widzieliscie jak glosowala nasza ukraina??????75% za kaczucha!!! :o :o :o :o :o :o :o ja mialam nawet pomysl, zeby ich odlaczyc i niechaj sobie ida w diably pod rzady Kijowa, ale Elitesse miala lepszy pomysl:)))zeby nas odlaczyc i zebysmy powrocili do Rzeszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wschodnie Prusy i Breslau w koncu to niemieckie ziemie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Cholera przyznac sie kto glosowal na Kaczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz zrobimy kocowe :evilbat: . jak to KTO??? a w ktorej czesci Polski 75% tak zaglosowalo???? no to jasne komu kocowa sie nalezy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 A nie wiem gdzie dokladnie jak glosowali, ale Wawa glosowala na Mc Donalda 8) .
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 no na kaczuche to glownie wiesniaki glosowali i moherowe berety czyli ciemnogrod! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ka-Vanga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No i ten test Kaczki jak go pytali, czy nie boi sie, ze jeszcze sie wyniki zmienia, a on, ze nie bo jakby bylo 53,5 do 52,5 (czy jakos tak) (...). Buahahahahaha no sorry trzeba byc wyjatkowym matolem zeby tak powiedziec :lol: , do 100 liczyc nie potrafi :evilbat: .
Pasavera Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hehe Pas, wiecej sie nauczysz i bedziesz madrzejsza :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . :chainsaw:
Elitesse Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 ehh normalnie zalamka :( tak sobie czytam statystyki i widze ze kaczynski wygral dzieki : ludzom z podstawowym i zawodowym wyksztalceniem ! mieszkajacym na wsi ! mezczyznom !!! i kto staszy to glosowal na niego, generalnie czym wieksza bieda (Podkarpackie) tym wiecej glocow na Kaczora :( moze to troszke pozytywne bo za pare lat to ich juz nie bedzie ...ale wtedy dojdzie juz do glosu pokolenie mojego brata - czyli dzieciakow ktore teraz sa w gimnazjum ale przypominam sobie ze u nich pseudo wyborach wygral LEPPER ze 100 % poparciem to mi sie wszytkiego odechciewa !!!!
sh_maniak Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 z tego co mówia statystyki mazowszanie głosowali w większosci na Kaczorro czyli sie jednak podobały rządy nad stolicą :roll:
Madziara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 to jest jakiś koszmar co się dzieje w naszej biednej Polsce!! nie ma wśród nas myśliwego? ustrzeliłoby się Kaczkę i po kłopocie! najgorsze są argumenty "kaczkowców" - wdałam się w dyskusję ze studentem "rydzykowcem" - koszmar, ciemnogród i jeszcze toto twierdzi, że za kaczki będą studia bezpłatne - jak ciemnogród go wybiera, to nie można edukować, bo poparcie się zmniejszy - trzeba w ciemnocie trzymać i ogłupiać!!! Czy jka już bredze? ale jakoś takie mi się nasuwają refleksje..
Olivka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Hej wszystkim w ten smutny dzień! Ja jestem załamana, normalnie sobie siadłam jak podano wstępne wyniki. Nastawiłam się na 15 % podatek, a tu widzę, dupa blada. Znowu mi zabiorą 40% .
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Olivka Ty burzuju :lol: :lol: :lol: :lol: w tej sytuacji to raczej sie przygotuj na jeszzce wiekszy podatek!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X te imbecyle wymyslily ubezpieczenie od bezrobocia!!!!w wysokosci 6%!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: 0X 0X :evilbat: 0X :evilbat: 0X 0X 0X 0X czyli od 2tys. to jest 120zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat: 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Olivka to ty taka bogata ? heheheh ehh jeszcze przed wyborami myslalam ze cos w tym kraju moze sie zmienic na lepsze ale teraz widze ze mam ogromny argument do wyjazdu po studiach za granice...
Elitesse Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 orsini napisał(a):Olivka Ty burzuju :lol: :lol: :lol: :lol: w tej sytuacji to raczej sie przygotuj na jeszzce wiekszy podatek!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X te imbecyle wymyslily ubezpieczenie od bezrobocia!!!!w wysokosci 6%!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: 0X 0X :evilbat: 0X :evilbat: 0X 0X 0X 0X czyli od 2tys. to jest 120zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: 0X 0X 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat: 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: i nie tylko takie rownie fajne pomysly maja :( jak zaczna realizowac swoje programowe obietnice to czarno widz finanse naszego panstwa ehh :(
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 jak nic za 5 lat nas lepperus czeka!!!jak nic!!! :evil: :evil: :evil: :evil: a kaczucha wygral haslem Balcerowicz musi odejsc!tylko ciekawe kto go zastapi!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: 0X 0X :evilbat: :evilbat:
Olivka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Nie wiadomo jeszcze , bo nie podał nazwisk kandydatow. Premier hmmmmm, też niczego sobie, wyglad niczym Sturmbandführer SS :-?
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 W dzisiejszej Wyborczej jest text o Marcinkiewiczu!on z ZCHNu jest!!!to juz ja widze jego rzady......normalnie LPR prawie!!! :evil: :evil: :evil: Belka tez wygladal jak straszydelko, ale ten to przechodzi juz wszystkich, na Haloween sie przebierac nie musi! :evil: :evil: :evil:
Romas Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Witajcie w ten smutny dzien ! U nas na podwarszawskim osiedlu , Tusk mial miazdzaca przewage i co z tego ! I tak wybrali zakretasa z ambicjami do nieustannych lustaracji i rozliczen. Ale jedno musze kaczorwi przyznac ,zaden dotychczaswy prezydent Warszawy nie przejmowal sie losem bezdomnych zwierzat .Dopiero za jego rzadow opiekunki kocie dostaly bezplatna karme i szczepionki .I za to jdno go lubie ...bo reszta to dno jak dla mnie .
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 no tak dal na zwierzaki, ale nie dal hospocjom :cry: :cry: :cry: :cry: z proznego i Salomon nie naleje-jak da jednemu to drugiemu nie da. On by sobie juz by mogl byc tym prezydentem, gdyby glowna partia w parlamencie nie byla jego partia, a tak?kto ich teraz powstrzyma???? :o :o :o :o a jedna partia juz kiedys rzadzila...mam jakies deja vu normalnie.....choc wtedy albo mnie nie bylo, albo bylam malutka, wiec pamietac nie powinnam....
Romas Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 .....choc wtedy albo mnie nie bylo, albo bylam malutka, wiec pamietac nie powinnam.... A ja bynajmniej mala nie bylam wtedy i pamietam az za dobrze.I on mi sie strasznie kojarzy z tamtymi klimatami ,ta zacietosc, ograniczenie horyzontow,cala postawa,gloszone poglady ...no ale przepadlo i teraz trzeba sie okopac i przeczekac .Moze i dobrze ,ze go wybrali w ten sposob raz na zawsze sie go pozbedziemy ze sceny politycznej .
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 no ich tak, ale po nich to juz tylko lepperus zostanie i to dopiero bedzie tragedia!!!! :evil: :evil: :evil:
Agatka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Czesc!! A ja to jakas apolityczna jestem ostatnio. Mam jakis inny swój świat psi swiat i sobie w nim zyje :) Dajcie juz spokój bo i tak sie nic nie wymysli !!
dorotak Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ech, łączę sie z Wami w bólu :evil: Ale nie zapominajmy, że to sznaucerowe forum :D I powitajmy agus16 z Semi :D Aguś, nie zrażaj się, jak tylko emocje opadną to znowu wrócimy do sznaucerów :cunao:
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Agatko no i wlasnie przez takich jak Ty teraz mamy co mamy! swiat niestety nie konczy sie na wlasnym ja, i trzeba chodzic na wybory , bo kazdy glos jest wazny!
Recommended Posts