orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 http://www.kinologija.lt/dokumentai/vilnius%202006%20kovas%20en.doc zmieniajac temat: zobaczcie ile kosztuje zgloszenie psa w tzw. EXTRA WEEK!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Ka-Vanga'] - zgadnijcie kto to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . a to kto: dodam, ze nie ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 łohohohoł, takiej ceny to ja jeszcze nie widziałam :o :o :o .
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'] - zgadnijcie kto to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . a to kto: dodam, ze nie ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No ten to ja tez nie moge byc, bo mam troche za duzo tluszczu :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 taaa zrac te swoje warzywka to zobaczysz jak bedziesz wygladac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 orsini napisał(a):http://www.kinologija.lt/dokumentai/vilnius%202006%20kovas%20en.doc zmieniajac temat: zobaczcie ile kosztuje zgloszenie psa w tzw. EXTRA WEEK!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o To cena, jak płacisz w ostatnim tygodniu przed upłynięciem terminu zgloszeń, taka dla spóźnialskich ;)
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no dzieki!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cena z kosmosu! to chyba dla BARDZO zdesperowanych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Hehe no wlasnie musze przejsc na warzyka bo sie strasznie roztylam :evilbat: . Jostra, ale tu chodzi o wysokosc tej kwoty, no troche ich pogielo z ta cena :evilbat: .
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 szkoda ze sedziuf nie rzucili Kavang a Ty sie wybierasz w tamte strony moze?
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Moze i sie wybieram, kto to wie, jeszcze sie nie zastanawialam :wink: . Na litewskich wystawach jeszcze mnie nie bylo, wiec moze warto sie przejechac :D .
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 łoho ale cena !!!!! po prostu zachesajaca !! :D :D
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Elitesse napisał(a):łoho ale cena !!!!! po prostu zachesajaca !! :D :D Hahaha no bałdzo :lol: .
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 brrrr ale zimnica !! az mi paluszko skostnialy :) chyba trzeba zaczac myslec o wlaczaniu ogrzewania
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Eeeeeeee wcale nie jest az tak zimno, no i sloneczko nawet jest :D .
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Elietesse my juz grzejemy chyba ze 2 tygodnie, bo w nocy sa normalne przymrozki!
orsini Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 hallo a gdzie Wy sa wszyscy??? :o :o :o :o :o :o
Natalia_W Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Witam :wink: ale mnie tu dawno nie bylo... :( u mnie wieczna gonitwa...i pomyslec ze tak bedzie przynajmniej do maja...wrrr :evil: :( :evil: Co do Poznania to ja mam w klasie posredniej 6 psiakow.... :o masakra... i jeszcze sedzia doskonaly... :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 orsini napisał(a):Elietesse my juz grzejemy chyba ze 2 tygodnie, bo w nocy sa normalne przymrozki! przymrozki to ja tez mam ale ze goracy facet w lozku lepszy niz kaloryfer czy termofor to jeszcze daje odpczac piecowi :)
Romas Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Hej ! A ja Was czytam tylko z doskoku ,bo takie urwanie glowy mam :( Orsini pytala w galerii czy mam blisko psie przedszkole.Mam psie przedszkole ale niezbyt blisko , 30 km ode mnie .No ale trudno co sie nie robi dla pieska :D Ja mieszkam troche poza Warszawa i u mnie nie ma zbyt wielu okazji do socjalizacji ,raczej do polowan :lol: A moje pieseczki dzis sa czyste i pachnace ,bo kapane ,ostatni raz przed mrozami ,nastepna kapiel na wiosne :lol: Nie no klamie ,ale teraz dluzszy czas nie bede ich kapac w trosce o ich zdrowie . No to pa,do przyszlego tyg. kiedy juz bede miala urlopik :D
malawaszka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Elietesse my juz grzejemy chyba ze 2 tygodnie, bo w nocy sa normalne przymrozki! przymrozki to ja tez mam ale ze goracy facet w lozku lepszy niz kaloryfer czy termofor to jeszcze daje odpczac piecowi :) :placz:
Angelka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Romas zamilkła bo zaganiana jestem hihi A Teri się socjalizuje ma juz 39 w kłębie nie wiem czy duzo czy mało. Kobieta niczego sie nie boi wszedzie chce wleźć i wszystko sprawdzić, jeździ autobusami i tramwajami :) Maltretuje Phalco owczarka belgijskiego mojej kolezanki. :lol: :lol:
Pasavera Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Angelko to wspaniale :angel: Angelka napisał(a):Maltretuje Phalco owczarka belgijskiego mojej kolezanki. :lol: :lol: :o Nie no i on sie tak daje? Nie wierze 8) Hi hi dobrze, że jest przyjaźnie nastawiony :wink:
Romas Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 O! Angelka ! To dobrze ,ze zyjesz :-) ,ze Cie Teri nier pozarla :lol: A kiedy Ty dasz jakie zdjatka zebty bylo mozna sie nacieszyc :-) Moja Bianka ma + , - 38 ,39 cm w klebie ale trudno to stwierdzic do konca przy jej ruchlowosci :-) Dawaj zdjecia ,obejrze jak wroce do swiata zywych i nie pracujacych :lol:
Agatka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 NO witajcie! Obudziłam sie po długiej nocy :) Naprawde wczorajsze seminarjum było rewelacyjne i niech załuja I co nie dojechali :) Profesor tryskał wiedza, własciwie nie dało sie mu zadac pytania na które by nie odpowiedział. Mam głowe naładowana nowosciami. Jak ochłone to to wszystko streszcze i damWam do poczytania :)
Recommended Posts