Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'] - zgadnijcie kto to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

a to kto:

dodam, ze nie ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No ten to ja tez nie moge byc, bo mam troche za duzo tluszczu :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
http://www.kinologija.lt/dokumentai/vilnius%202006%20kovas%20en.doc

zmieniajac temat:
zobaczcie ile kosztuje zgloszenie psa w tzw. EXTRA WEEK!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o

To cena, jak płacisz w ostatnim tygodniu przed upłynięciem terminu zgloszeń, taka dla spóźnialskich ;)

Posted

Hehe no wlasnie musze przejsc na warzyka bo sie strasznie roztylam :evilbat: .

Jostra, ale tu chodzi o wysokosc tej kwoty, no troche ich pogielo z ta cena :evilbat: .

Posted

Witam :wink: ale mnie tu dawno nie bylo... :( u mnie wieczna gonitwa...i pomyslec ze tak bedzie przynajmniej do maja...wrrr :evil: :( :evil:
Co do Poznania to ja mam w klasie posredniej 6 psiakow.... :o masakra... i jeszcze sedzia doskonaly... :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Elietesse my juz grzejemy chyba ze 2 tygodnie, bo w nocy sa normalne przymrozki!

przymrozki to ja tez mam ale ze goracy facet w lozku lepszy niz kaloryfer czy termofor to jeszcze daje odpczac piecowi :)

Posted

Hej ! A ja Was czytam tylko z doskoku ,bo takie urwanie glowy mam :(
Orsini pytala w galerii czy mam blisko psie przedszkole.Mam psie przedszkole ale niezbyt blisko , 30 km ode mnie .No ale trudno co sie nie robi dla pieska :D Ja mieszkam troche poza Warszawa i u mnie nie ma zbyt wielu okazji do socjalizacji ,raczej do polowan :lol:
A moje pieseczki dzis sa czyste i pachnace ,bo kapane ,ostatni raz przed mrozami ,nastepna kapiel na wiosne :lol:
Nie no klamie ,ale teraz dluzszy czas nie bede ich kapac w trosce o ich zdrowie .
No to pa,do przyszlego tyg. kiedy juz bede miala urlopik :D

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
Elietesse my juz grzejemy chyba ze 2 tygodnie, bo w nocy sa normalne przymrozki!

przymrozki to ja tez mam ale ze goracy facet w lozku lepszy niz kaloryfer czy termofor to jeszcze daje odpczac piecowi :)

:placz:

Posted

Romas zamilkła bo zaganiana jestem hihi
A Teri się socjalizuje ma juz 39 w kłębie nie wiem czy duzo czy mało.
Kobieta niczego sie nie boi wszedzie chce wleźć i wszystko sprawdzić, jeździ autobusami i tramwajami :)
Maltretuje Phalco owczarka belgijskiego mojej kolezanki.
:lol: :lol:

Posted

Angelko to wspaniale :angel:

Angelka napisał(a):
Maltretuje Phalco owczarka belgijskiego mojej kolezanki. :lol: :lol:

:o Nie no i on sie tak daje? Nie wierze 8) Hi hi dobrze, że jest przyjaźnie nastawiony :wink:

Posted

O! Angelka ! To dobrze ,ze zyjesz :-) ,ze Cie Teri nier pozarla :lol:
A kiedy Ty dasz jakie zdjatka zebty bylo mozna sie nacieszyc :-)
Moja Bianka ma + , - 38 ,39 cm w klebie ale trudno to stwierdzic do konca przy jej ruchlowosci :-)
Dawaj zdjecia ,obejrze jak wroce do swiata zywych i nie pracujacych :lol:

Posted

NO witajcie! Obudziłam sie po długiej nocy :)

Naprawde wczorajsze seminarjum było rewelacyjne i niech załuja I co nie dojechali :) Profesor tryskał wiedza, własciwie nie dało sie mu zadac pytania na które by nie odpowiedział.
Mam głowe naładowana nowosciami.
Jak ochłone to to wszystko streszcze i damWam do poczytania :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...