Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mila_2']witam serdecznie, mi też się dostało - ale to było wczoraj :D
Dziś mamy nowy dzień i wszystkim mówię Dzień dobry:)

Witaj :) Mam nadzieję że będzie to naprawdę Dobry Dzień,czego wszystkim tu życzę :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

alexandra napisał(a):

Witaj Olu!
Dobrze, że jesteś z powrotem, i dobrze że w porę dowiedziałaś się co to za babsko, i maluch nie trafił w jej ręce :wink:

Ciesze sie, ze sie cieszysz :wink: . No dobrze, ze nie trafil do takiego babsztyla.

A w ogole nie jestem ostatnio w temacie i nie wiem o czym gadacie.

Posted

wrrr KaVang gdybym wiedziala, ze jestes to bym Ci wyslala, ale Ty ostatnio nie zyjesz
a ja juz je wyslalam Elitesse, a ladowac znowu 20 fotek nie mam sily:((((godzina roboty:(((

Posted

jostra napisał(a):
Wejdź w "wysłane maile" i prześlij dalej do Ka-Vangi

oooo na to nie wpadlam:)))) :lol: :lol: :lol: :lol:
ale ja je juz skasowalam, bo mi skrzynke zawalaly:)))
ale juz jest elitesse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini masz nowe fotki ????dawaj,dawaj i to szybko!!!!

bo napewno na tych zdjęciach jest jeszcze ciepło :D :D :D

u nas było-3 stponie brrr....

Posted

No!!!
Natalia ma piekny ogod!
a ja dzis chcialam robic Waniowi i pewnie zrobie ale nie takie jak chcialam, bo przyszedl mroz w nocy i teraz spadaja liscie:(((((buuu
a w weekend ma padac buuu:(((

Posted

WOW!!!!!!!!Jestem pod wrażeniem!Super zdjęcia!!!Dawaj wiecej niech się oczy pocieszą!Masz rację te kolory są super same w sobie,ale jeszcze lepsze jako tło dla modela :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja mam tez troche nowych fot, ale musze je przebrac pozadnie :wink: :evilbat: .

ooo pokazac jej kilka fajnych trikow i juz zyc bez tego nie moze!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Super zdjątka,ale trza Cię chyba do TOZ-u zapodać!Co to za hodowca co psy do drzewa przywiązuje? :laugh2_2: Mam nadzieję że wróciły ze spacerku? :lol:

Posted

hahahahahaha
no niestety nie mialam pomocnika:))))))
nikt nie chcial sesji fot. widocznie sie jednak moje foty nie podobaja skoro ludzie sie nie bija o terminy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i tylko drzewa stoja niewzruszone hahahahaha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...