Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatka napisał(a):
ty juz wiesz to nie marudź , a inni i tak nie zrozumieja o co biega, no może nieliczni bardzo zaangazowani w wystawy i stosunki miedyz hodowcowe :)

Fajnie. Orsini widze jest wybrana. ;). A reszta forumowiczów to gips :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):
[
Fajnie. Orsini widze jest wybrana. ;).:)

no ba!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pamiętaj , że pierwsi bebą ostatnimi :D :D :D :D :D :D

Posted

Agatka napisał(a):
No wreszcie siektos cieszy z dłuuuugich szczneiat ;) :D
He,he,kiedyś SZORKA odbierała poród mojej Dumeczki.Do dzisiaj krążą opowieści jak to ciągnęła,ciągnęła i wyciągnąć nie mogła :lol:

Posted

Witajcie po krotkiej przerwie.

Eh tez mialam jechac na to seminarium do Kraka, ale przez jedno glupie babsko nie moge, zreszta przez to babsko zostal mi jeden maluch jeszcze do sprzedania, eh normalnie co za ludzie sa na tym swiecie, a tak to by juz dawno mial nowy dom, eh dlugo by opowiadac.

Posted

Super!!!!!!!!!!Gucia wstawiła dzisiaj do WASZEJ galerii zdjęcia jamników,które żartobliwie nazwaliśmy rudymi sznaucerami.Kiedyś dziewczyny poprosiły mnie o kilka takich fotek.Niestety zostały usunięte!!!Czy naprawdę tak bardzo obraził kogoś ten widok?????????Jest mi zwyczajnie przykro :( Może z tego forum też mnie ktoś usunie??????Sądziłam że wśród psiarzy nie panuje rasizm.Kto mnie oświeci dlaczego tak się stało?????????

Posted

Gonia napisał(a):
Super!!!!!!!!!!Gucia wstawiła dzisiaj do WASZEJ galerii zdjęcia jamników,które żartobliwie nazwaliśmy rudymi sznaucerami.Kiedyś dziewczyny poprosiły mnie o kilka takich fotek.Niestety zostały usunięte!!!Czy naprawdę tak bardzo obraził kogoś ten widok?????????Jest mi zwyczajnie przykro :( Może z tego forum też mnie ktoś usunie??????Sądziłam że wśród psiarzy nie panuje rasizm.Kto mnie oświeci dlaczego tak się stało?????????

Goniu, a może były za duże te fotki :-? Na pewno nikt nie usunął ze złośliwości.
A foteczki były śliczne tzn małe rudzielce na tych fotkach. A tak w ogóle to baardzo lubię jamniczki, zwłaszcza długowłose, notabene najlepszy przyjaciel mojej Beski to przystojny rudzielec miniaturowy długowłosy :wink:

Posted

Posty MEK też były za duże??????????Nie były większe niż zdjęcia ORSINI!!!!!!!Dzięki za miłe słowa,ale nadal nie rozumiem :roll:

Posted

Może to naiwne,ale skoro żyjemy w XXI wieku i posługujemy się komputerami,to może jeśli nawet coś takiego jak zbyt duże zdjęcie pojawia się w galerii,to można wysłać na priwa info i dać czas na zmniejszenie.Kasowanie zdjęć i postów,bez słowa wyjaśnienia uważam,za delikatnie ujmując,brak szacunku :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Witajcie po krotkiej przerwie.

Eh tez mialam jechac na to seminarium do Kraka, ale przez jedno glupie babsko nie moge, zreszta przez to babsko zostal mi jeden maluch jeszcze do sprzedania, eh normalnie co za ludzie sa na tym swiecie, a tak to by juz dawno mial nowy dom, eh dlugo by opowiadac.

Witaj Olu!
Dobrze, że jesteś z powrotem, i dobrze że w porę dowiedziałaś się co to za babsko, i maluch nie trafił w jej ręce :wink:

Posted

zdjęcia znikły !!!!!!
nie były za duże bo je zmniejszałam ale widocznie nie były w typie sznaucera i dlatego znikły trudno :cry: :( :(

zdjęcia GONI wklejam w jamnikach .

Posted

Nie no, nie możliwe :o Owszem topic o sznaucerach, ale to chyba nie wyklucza możliwości zamieszczania fotek innych ras :o Justa, halo gdzie jesteś?? Wyjaśnij co i jak i dlaczego, plisss???

Posted

Wiecie co,nie mam już ochoty.Sorki,ale to mnie zniechęciło.Przeczytałam regulamin i jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy,to,że modka uznała iż to odejście od tematu.Doczytałam też,że mod wszysto może,a nic nie musi!Super,mamy cesarzową!!!!!!!!Zdjęcia są już na jamnikach,tutaj nie będę się pchała :(

Posted

Witam wszystkich zaniteresowanych.

Już wyjaśniam.

Zdjęcia jamników zostały usunięte, gdyż to jest faktycznie oddejście od tematu. Jamkniki to jamniki sznaucery to sznaucery, więc nie widze powodu, aby mieszać te dwa pojęcia. GALERIA SZNAUCERÓW mówi sama za siebie.
Weźcie pod uwagę, że forum odwiedzają tez inne osoby, które niekoniecznie wdają się w Wasze dyskusje na temat "rudych sznaucerów" i chcą po prostu przejżeć galerię z sznaucerkowymi fotkami.
Moderator jest po to, aby na forum panował porządek. I to własnie robię.

[quote name='Gonia']Doczytałam też,że mod wszysto może,a nic nie musi!Super,mamy cesarzową!!!!!!!!

Owszem musi - stosowac się do regulaminu.
Ale nie musi wdawać się w dyskusje na temat podejmowanych decyzji. Mimo to, ja to robię :roll: żeby Wam wyjaśnić.

Co do regulaminu. Ja go nie wymyślałam. Jeżeli coś Ciw nim nie odpowiada proponuję zgłosić do Admina. Wszelkie wątpliwości, uwagi itp. (to także zawarte jest w regulaminie)

A może wkleisz na sznaucerkach, ale w "naszej twórczości". napewno będzie OK

Otóż to.
Kiedyś miałam z kimś ze znauceromaniaków spęcia własnie o zdjęcia obcych ras w galerii i wyedy został stworzony ten topic. I tam możecie umieszczać fotki wszystkich ras jakie Wam tylko przyjdą na myśl. I problemów z tego powodu robić nie będę.

Pozdrawiam - Mod J.

Posted

Justa,dzięki za wyjaśnienie!Myślę jednak,że takie wyjaśnienie można wysłać na priwa zaraz po usunięciu postów,bądż zdjęć i nikt nie czuje się dotknięty.Nie miałam prawa wiedzieć o Twoich spięciach z kimkolwiek,bo jak pewnie zauważyłaś jestem tu od niedawna.Nie zrobiłam niczego złego,nikogo nie obraziłam,tym bardziej nie rozumiałam dlaczego tak się stało?Wiem,że niczego nie musisz,ale czasem słówko wyjaśnienia szybko załatwia sprawę.Nie przywykłam do przedmiotowego traktowania ludzi,pewnie z racji mojego zawodu,dlatego było mi bardzo przykro!Popełniłam maleńki błąd nieświadomie,ale tylko ten,kto nic nie robi ich nie popełnia.Nie dyskutuję na temat regulaminu :o i nie miałam zamiaru dyskutować,prosiłam jedynie o wyjaśnienie,za które jeszcze raz dziękuję.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...